VRGOOD Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 2 minuty temu, dekiel 13 napisał: Piano black fajna sprawa ale ... lepiej nie dotykać. Już się przekonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 W dniu 2.04.2022 o 10:27, VRGOOD napisał: Taka mała zapowiedź Satyna z RS? Gdzie dorwałeś takie rarytasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Godzinę temu, krzysiek_f napisał: Satyna z RS? Gdzie dorwałeś takie rarytasy? Relingi satyna udało się na allegro kupić w ładnym stanie ( jakiś gość sprzedaje graty z rs4 b5 ) A lusterka składane duże zrobiłem sam ( na gratach b5 ) + obudowy rs6 c5 satyna ( łatwiej je dostać jak rs4 b5 - a są to te same obudowy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Super. Masz już praktycznie wszystko jak w RS4. Co planujesz z chrom shadow? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Na razie zostawię je, zobaczę jak to będzie wyglądać Mam do obklejenia na nowo podsufitkę i wtedy wymienię od razu całość , zastanawiam się czy iść w oryginalny kolor czy dać alkantarę Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez VRGOOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 7 minut temu, VRGOOD napisał: Na razie zostawię je, zobaczę jak to będzie wyglądać Mam do obklejenia na nowo podsufitkę i wtedy wymienię od razu całość , zastanawiam się czy iść w oryginalny kolor czy dać alkantarę Alcantara wygląda bardzo ładnie, tylko do kompletu trzeba lampki, rączki, osłony słupków. Musiałbyś to malować bo znaleźć czarne np. osłony słupka B które nie mają wykruszonych rogów jest chyba niemożliwe. Do swojego auta szukałem szarych całych, niepodrapanych - nie udało się. U siebie poszedłem w ori materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Myślę że kolor uchwytów i osłon słupków z S4 by pasował do alkantary Tutaj takie ciekawe mam porównanie - po lewej malowana lampka w kolor czarny + dymiony plastik oświetlenia a po prawej lampka S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Aaa no tak, w eSce masz wszystko ciemne, kwestia nowego materiału. Nie masz się nad czym zastanawiać, zmieniaj na alcantarę ? Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez krzysiek_f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Siema, wpadło RNS-E LED ( 2010 ) z nowych modów czeka mnie na czasie także zmiana licznika żeby radio było w pełni funkcjonalne bo potrzebuje lini CAN, licznik już leżu na półce od dłuższego czasu Ale następna misja to ogarnięcie podsufitki 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longer_xd Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Ładnie utrzymane wnętrze, powodzenia z podsufitką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 W dniu 13.06.2022 o 16:18, longer_xd napisał: Ładnie utrzymane wnętrze, powodzenia z podsufitką Dzięki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuzo Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Przy podsufitce dużo roboty, baw się dobrze Edytowane 18 Czerwca 2022 przez tuzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 1 godzinę temu, tuzo napisał: Przy podsufitce dużo roboty, baw się dobrze Już raz rozbierałem a do obklejenia to podrzucę tapicerowi hehe, a tobie zazdroszczę że już masz to za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachim22 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 W dniu 12.06.2022 o 21:48, VRGOOD napisał: Siema, wpadło RNS-E LED ( 2010 ) z nowych modów czeka mnie na czasie także zmiana licznika żeby radio było w pełni funkcjonalne bo potrzebuje lini CAN, licznik już leżu na półce od dłuższego czasu Ale następna misja to ogarnięcie podsufitki A co bedziesz kombinowal z wiazka? Bo chyba sama wymiana licznika nic nie da. Ja dokładalem licznik , zmienilem miche dolozylem wszystko zeby licznik smigal a cana dalej nie mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Z tego co się dowiedziałem to radio powinno działać po podłączeniu do licznika, połączenie analogowe nadal pozostanie między ECU a licznikiem , ale rns-e z licznkiem pójdzie już po CAN. Wszystko wyjdzie jak zmienie licznik ( miske już mam z czujnikiem i wiązke ), kwestia usunięcia IMO z ECU i podłączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachim22 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 17 godzin temu, VRGOOD napisał: Z tego co się dowiedziałem to radio powinno działać po podłączeniu do licznika, połączenie analogowe nadal pozostanie między ECU a licznikiem , ale rns-e z licznkiem pójdzie już po CAN. Wszystko wyjdzie jak zmienie licznik ( miske już mam z czujnikiem i wiązke ), kwestia usunięcia IMO z ECU i podłączenia A na obecnym liczniku wyswietlala Ci sie stacja? (Pasek na gorze) W tym miejscu co sie wyswietla napis ok po odpaleniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, jachim22 napisał: A na obecnym liczniku wyswietlala Ci sie stacja? (Pasek na gorze) W tym miejscu co sie wyswietla napis ok po odpaleniu ? Tak, ale ten sygnał idzie po ENA DATA CLOCK nie po CAN ( edit. Działa na rns-d , na rns-e nie ) Edytowane 21 Czerwca 2022 przez VRGOOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Taki mały smaczek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Witam witam Kolejna aktualizacja tematu - na pewno nie ostatnia *** W końcu podsufitka ogarnięta - ala alkantara ale nie do końca, mi się podoba Przy okazji w końcu ogarnięty i działający szyberdach - wyczyszczony i nasmarowany, a także zmiana relingów i lusterek na satyne RS ! *** Wymiana była też filtra węglowego bo stary już się posypał - wpadł nowy ori a przy okazji czyszczenie podciśnień i wymiana swuch zaworów. *** Kupiłem także kilka pierdół puki jeszcze dostępne w aso takie jak - nowy zestaw do lewarka + kulka + mocowanie na skrzyni, 2x mocowanie tylne progu S4, zatyczki do podsufitki , nowe zawiasy lewy przód, zbiorniczek, korek, i pod bardzo odległe plany kolektor RS4 B5 + trójnik + przepustnica *** Na koniec wrzucam parę zdjęć, m.in jedno z mini zlotu z kolegą @tasior87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Czuć piniondz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi