Skyliner89 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 S4 to tylko i wyłącznie sedan . Też nie przepadam za Avantem .
AMON Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Gratki zakupu,wygląda zacnie a wnętrze w stanie idealnym jak na ten rok
piotreka4tdi Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 dla mnie bommba :hi: gratuluje udanego zakupu... oby wi ęcej takich aut na naszyvh drogach :>
topor Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 s4 polift w sedanie to rarytas;) i to mega;)
Dygu Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 super furka tyle ze ma kilka minusów raz to nie Avant dwa coś mało kompletne to wyposażenie :/ brak grzanych stołków, navi, recaro, szyberdachu, BOSE jest? no ale to nie najważniejsze, ważne jest to co pod maska :D czekamy na wykres przed i po no i te klamki to nie mercedes ja tu widzę czarny pakiet zero chromu, ciemne szyby-> gangsterka pełną gębą Ps. nie słuchaj innych drewno w środku jest kox i tej wersji się trzymam/aj
ktokolwiek Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 raz to nie Avant brak grzanych stołków, navi, recaro, szyberdachu, BOSE jest? no ale to nie najważniejsze, ważne jest to co pod maska :D czekamy na wykres przed i po no i te klamki to nie mercedes ja tu widzę czarny pakiet zero chromu, ciemne szyby-> gangsterka pełną gębą Ps. nie słuchaj innych drewno w środku jest kox i tej wersji się trzymam/aj Bose jest, szyberdach jest, może na fotkach nie widac wyraznie, ale jest ze szklanym dachem oczywiscie, czarna podsufitka pięknie sie komponuje z całą resztą..:-)
eMeM Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 no wreszcie ktos kupil to auto - stalo w komisie ponad rok czasu, zapewne dlatego ze cena poczatkowo byla mocno przesadzona auto sam kiedys ogladalem, przebieg na 99,9% prawdziwy, jeszcze nie widzialem B5 ze skora w tak dobrym stanie gdyby nie to drewno i to, ze za wysoko stoi to nie bylo by do czego sie przyczepic
pablo_9 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Auto prezentuje się przepięknie, super, że sedan no i ten kolor Tak jak koledzy pisali zdejmij nakładki z klamek to będzie jeszcze lepiej... chrom wokół szyb Gratulacje!
T-żółw Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 piękna czarna sztuka w sedanie ciemne drewno wygląda OK faktycznie lekki allroad jedyny "-" to klamki IMO nieporozumienie i eMeM, hhacek miał w swoim 2.8q skórę w b.d stanie, moze i w lepszym
Gość BIKER Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Miód malina autko. Codziennie lookałem na nią, jak przejeżdżałem obok komisu. Niech Ci służy.
ktokolwiek Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 zdejmij nakładki z klamek to będzie jeszcze lepiej Nie, kur....nie zdejme..:-)
Skyliner89 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 A mi gadają, żebym zdjął skórzane pokrowce, które wszystkim się podobają, tylko na forum już nie . Całkiem fajnie wyglądają te srebrne nakładki na klamkii pasują ogólnie do całego samochodu :>.
djbinek Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Super furmanka, gratuluję zakupu Aluski tylko mi się nie podobają, ale to kwestia gustu
czaki22 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ładny samochód i ładnie utrzymany to widać , wg mnie ale to tylko wg mnie ! te chromy na klakach nie robia, juz ładniej by było chromy ale lusterka, pozatym zrób cos z lampami z chomologacją DOT,
ktokolwiek Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Jeszcze jedna fotka foteli i dwie silnika, nie pucowalem specjalnie dla zdjecia, jest taki jaki jest..heh
jura Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: tylko tak mozna opisac to auto
Bandzi Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Śliczna niunia. Ja bym zmienił lampy zeby byly biale kierunki, zdjal te chromy z klamek, zmienił alu, zmienil drewno w srodku i najchetniej jeszcze klape tylna :gwizdanie: Ale pomimo ze tak marudze, fura do pozazdroszczenia kolego !! :good:
topor Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 haha ja sie zupelnie nie zgadzam z przedmowca bo np lampy i klape zalozylbym do siebie:D najladniejsza B5 w serii na forum!
ktokolwiek Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 haha ja sie zupelnie nie zgadzam z przedmowca bo np lampy i klape zalozylbym do siebie:D najladniejsza B5 w serii na forum! Dzieki..chociaz pewnie znalazloby sie duzo wiecej ladnych..w kazdym razie milo cos takiego uslyszec..:-)
PABLO Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Widziałem ją wystawioną na allegro Bardzo ładna czarnulka i dodatkowo sedan oby Ci służyła długo i objeżdzała bemki A tą oglądałeś :?: :gwizdanie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6498219
Rekomendowane odpowiedzi