Leszczonka Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No i udało mi sie dorwać ori znaczek całego setu (kierownica,gałka) 1of 333,ciężki temat z dwa miechy poszukiwań odmowy Aso że limitowane to jest i Niemcy odmawiają ściągnięcia,potrzebny vin z tej limitowanej a1 quattro itp itd aż się udało i jedno aso załatwiło po załatwieniu vinu od a1 quattro,głupi znaczek a tyle zachodu,jedni wrzucają exclusive a ja sobie wymyśliłem pakiet z tej a1 zostały teraz stołki rs4 lub s4 i pakiet światło,lotka na klapę hamulce i 300plus hehe Zdjecie gałki z kierą i emblematem wlecą za jakiś czas tylko kilka rzeczy ogarnę jeszcze hehe 1
gagat3k Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No na pewno nie zobaczysz drugiej z takim samym. Jak chcesz to zamontować? Wiercić w tapicerce czy jak?
Leszczonka Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2020 20 minut temu, gagat3k napisał: No na pewno nie zobaczysz drugiej z takim samym. Jak chcesz to zamontować? Wiercić w tapicerce czy jak? To jest emblemat w kierownice Wrzucę foty niedługo
Leszczonka Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Gałka i znaczek na swoim miejscu teraz zostały fotele do ogarnięcia z rs4 i podświetlenie gdzie nie gdzie i środek taki bedzie jak chce 2
Gibons Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ja bym dał jeszcze do całości pasy czerwone. 2
l2k2 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jeździłby Piotrze, ale tylko właściciel może takie cacka głaskać 1
Leszczonka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Gibons napisał: Ja bym dał jeszcze do całości pasy czerwone. Myśle o tym sa firmy co robią i myśle ze prędzej czy pózniej wpadną czerwone lub z czerwonymi obwódkami jak w nowych rs lub s są Napewno dywaniki bedą ori przeszyte czerwona nicią i poszukuje bocznych podłokietników z czerwona nitka jak nie to zlecę którejś firmie obszycie wtedy będzie już w 100% cacy
Leszczonka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 6 godzin temu, l2k2 napisał: Jeździłby Piotrze, ale tylko właściciel może takie cacka głaskać Dziękuje ?? Czekam aż u Ciebie temat bedzie aktualizowany, tam mody napewno ida do przodu tylko jest cisza przed burzą 1
KoJ@K Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Kurde ta gałka to tu kompletne nie pasuje ... 2
MaciekPL Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Leszczonka napisał: Myśle o tym sa firmy co robią i myśle ze prędzej czy pózniej wpadną czerwone lub z czerwonymi obwódkami jak w nowych rs lub s są Napewno dywaniki bedą ori przeszyte czerwona nicią i poszukuje bocznych podłokietników z czerwona nitka jak nie to zlecę którejś firmie obszycie wtedy będzie już w 100% cacy Żeby 100% cacy było to fotele z czerwona nicią 1
WojtekRS5 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 No idealnie by pasowały fotele z a6 C+ z napisem s-line plus czerwona nitka 1
kamelus_ Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Super gałeczka. Teraz tylko biegiem wymiana stołków w teraz w tym wnętrzu wyglądają jak jakieś zastępcze wsadzone na sztukę 1
Leszczonka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Kurde ta gałka to tu kompletne nie pasuje ... Zależy jedni na tak drudzy na nie mi siada tym bardziej na żywo i nie jest gładka lub pikowana i pasuje do dekorów jak dla mnie zawsze mniej spotykane niż to co wyżej Godzinę temu, WojtekA4B8 napisał: No idealnie by pasowały fotele z a6 C+ z napisem s-line plus czerwona nitka Wiem które oj siadły by,jak by kanapa pasowała tył to odrazu takie by wleciały,może ktoś wie czy da radę upchać ta kanapę tył ? Godzinę temu, kamelus_ napisał: Super gałeczka. Teraz tylko biegiem wymiana stołków w teraz w tym wnętrzu wyglądają jak jakieś zastępcze wsadzone na sztukę Temu trzeba zmienić na coś ładnego,czas najwyższy Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Leszczonka
karolek_ust Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 23 godziny temu, WojtekA4B8 napisał: No idealnie by pasowały fotele z a6 C+ z napisem s-line plus czerwona nitka zapodaj zdjecie fotela
WojtekRS5 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 20 minut temu, karolek_ust napisał: zapodaj zdjecie fotela
barca8585 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 9 minut temu, WojtekA4B8 napisał: fotele petarda
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Gałka z du...y, zalatuje dyszlem z cygańskiego rydwanu... 2
Rekomendowane odpowiedzi