soul87 Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 Zależy z której strony wężyka.. Tam są nietypowe o różnych średnicach. Jak coś mam na zbyciu nowe ?
Misieqq7 Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam:) przed zimą zakupiłem bixy:) narazie pierwsza z trzech układanki.. (zostają do ogarnięcia spryski i samopoziom) kupiłem na grupie na FB, po sprawdzeniu okazało się że klosze są żółte od środka i słabo to wygląda po sprawdzeniu soczewek kamerką okazało się że jeden odbłyśnik górą wypalony a drugi mleczny.. więc wpadły następujące mody: -soczewki z b8 igiełki -lampy z anglika z bardzo ładnymi kloszami. efekt bardzo ładny i chyba trzeba montować to dopiero jedna
Misieqq7 Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Opublikowano 18 Listopada 2019 adaptery od @kaju zakupione i na Fb od Andrzeja drl led do jazdy dziennej i postojowe które nie wywalają błędów.. pytanie czy montować czy czekać aż skompletuję całość.. korci montaż..:)
lewiatan1989 Opublikowano 18 Listopada 2019 Opublikowano 18 Listopada 2019 Super robota! Oj rozumiem, że korci - rozumiem ? Tylko Panie środki dawaj na czarno 1
Misieqq7 Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 I wpadły bixy światło jest super w porównaniu do zwykłych lamp. Dobrze że te soczewki z b8 wpadły, bo robią robotę:) przez zimę ogarnę zderzak pod 5
black4 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Ładnie świecą, Jakie żarniki i o jakiej temperaturze wrzuciłeś? Pozdrawiam 1
Misieqq7 Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 25 minut temu, black4 napisał: Ładnie świecą, Jakie żarniki i o jakiej temperaturze wrzuciłeś? Pozdrawiam Powiem Ci że zarniki zostały te co były jakieś z Philipsa Ale nie wiem jakiej barwy . Dzienne też ładnie ledy świecą i bez błędu na fisie, bez kasowników:) pozdro
rosati Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Godzinę temu, Misieqq7 napisał: Nie ma nawet o czym mówić w porównaniu do zwykłych lamp. Poza tym - wygląd auta na +. I przede wszystkim to, co widzi się przed sobą w nocy. Działaj dalej 2
Misieqq7 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam:) Miesiąc temu wymieniłem skrzynię biegów mam GVE. Objawy to dwójka szumi po odpuszczeniu gazu i ciężko wchodził bieg wsteczny. Po wymianie wsiadam na testy i dalej to samo:/ myślę super 1000zl poszło w błoto. Zacząłem szukać i okazało się że miałem w wybieraku luz na tym jabłku i pierscieniu. Po wymianie drugi bieg cichutko. Myślę jest już dobrze. Zacząłem drążyć temat z tym wstecznym i kupiłem nawet drugi wybierak. Dziś pojechałem do znajomego obejrzeć od spodu i okazało się że wybierak był krzywy i haczył o skrzynię. Wystarczyło podgiąć delikatnie i wsteczny wchodzi jak w masełko:D Szkoda wydanej kasy no i nerwów Ale na wiosnę postaram się sprzedać skrzynię GVE dość chodliwy temat:) 2
hervi89 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Nikomu nie trzeba tłumaczyć jakie to fajne uczucie po długim i nerwowym czasie w końcu znaleźć przyczynę problemu w aucie i go wyeliminować Brawo @Misieqq7 1
Adam87 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 No fakt, że szkoda poniesionych kosztów, ale zawsze coś odzyskasz 1
Misieqq7 Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam:) Żeby nie było że nic się nie dzieje:) Mam mało czasu leżę z ostatnie miesiące na mody Ale zbieram graty ... Zderzak do lakierowania jeszcze pójdzie i od @kaju wiązki potrzebne do samo poziomu i pompki sprysków muszę zakupić:) Wtedy będzie ori xenon 1
Rekomendowane odpowiedzi