karolek_ust Opublikowano 21 Czerwca 2020 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dechą w F11 to 40 minut ściągania więc nie ma tragedii
Norbas Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2020 No to szybkie czyszczenie, ozonowanie plus usuwanie bakterii przy pomocy „ultra dźwięków” oraz wymiana filtra kabinowego ? Jeszcze trzeba będzie podjechać na dobicie czynnika i cały układ będzie cacy ?
qlimazz Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 W dniu 1.03.2020 o 14:05, Norbas napisał: Motip. Inna structura i ładniej wyglada zobaczymy jak z trwałością ? Ile warstw kładłeś? Jak z trwałością po czasie użytkowania, są już jakieś odpryski?
Norbas Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Opublikowano 17 Lipca 2020 W dniu 10.07.2020 o 17:36, qlimazz napisał: Ile warstw kładłeś? Jak z trwałością po czasie użytkowania, są już jakieś odpryski? Hej, Na tyle mam 4 warstwy, na przodzie miałem 3 oraz na progach. Z tyłu się trzyma natomiast na przodzie było sporo odprysków i jak tylko przeleciałem pewengo dnia myjką to załeczło się zrywac to samo na progach. Struktura fajna ale wytrzymałość słabsza jak plastidip Małe odchwaszczanie auta, czyszczenie wnętrza oraz rozpylony wetcoat 1
qlimazz Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 No szkoda bo fajny efekt w macie do tego lakieru. Trzeba będzie pomyśleć o oklejeniu.
mlody020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 W dniu 21.06.2020 o 10:13, Muskel1 napisał: Nawet jeżeli się tu zaraz burza rozpęta. Nie widzę sensu kupywać allroad a później go obniżać. To trochę jak robić mapkę i wstawiać mniejsze turbo. Wiesz co jest sens robienia go na glebę ale wg. mnie jak jest air... Ale to jak zwykle, kwestia gustu... 1
A4b620 Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Kolejne ładne autko nie ma co. Mody zdecydowanie na duży plus ,ale w Norwegii to hajsy majo
Norbas Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2021 Mały up... już zapomniałem, ze temat mam. Auto dostało "nową skrzynię" nowy dwumas po raz drugi itd. Do tego wleciały nowe klocki i wymiana filtra paliwa oraz serwis olejowy. 3
krzysiek_f Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ładne strzały, auto oczywiście też ? Robią robotę te jasne fotele.
Malacz330 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 W dniu 20.01.2020 o 11:15, Norbas napisał: Mały aktual... Wleciała kiera z łopatkami, przymusowo dwie nowe opony na tył bo jedna mi strzeliła i nie było na miejscu takich samych do tego cena za jedną sztukę to jakaś masakra... Nowy fotelik z osłoną na fotel dla młodego buntownika... Zarniki CBI Osram... przyciemnione szyby na tyle i relingi czarne ze zwykłej B8 Masz moze jakies wskazowki co do wymiany relingow? Czy sruby pasuja bez problemu? Co zrobiles z dodatkowymi otworami w dachu od relingow z allroad?
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2021 5 godzin temu, Malacz330 napisał: Masz moze jakies wskazowki co do wymiany relingow? Czy sruby pasuja bez problemu? Co zrobiles z dodatkowymi otworami w dachu od relingow z allroad? Za drugim razem jest szybciej. Słupków A nie musisz kompletnie remontować. Wystarczy je odciąć na bok przy odkręceniu relingow aby mieć dostęp. Ja teraz drugi raz to robiłem bo wracałem do serii na sprzedaż... relingi maja te same mocowania i odległość śrub, otworów zwykle są jedynie dłuższe od tych z allroada ale to bez znaczenia. Śruby maja klej do gwintów także mocno trzymają. Nakrętki to samo. Jedynie trzeba uważać aby nie uszkodzić aluminiowych gwintów. Ale jak coś to są wymienne/ dostępne.
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2021 W dniu 28.01.2021 o 09:40, krzysiek_f napisał: Ładne strzały, auto oczywiście też ? Robią robotę te jasne fotele. Dzięki. Fotele fajnie wyglądają nawet na żywo bo to jednak nie jest kremówka tylko bardziej coś jak szary. Niestety mało komu się to podoba i ciężko przy sprzedaży niestety;)
Malacz330 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 10 minut temu, Norbas napisał: Za drugim razem jest szybciej. Słupków A nie musisz kompletnie remontować. Wystarczy je odciąć na bok przy odkręceniu relingow aby mieć dostęp. Ja teraz drugi raz to robiłem bo wracałem do serii na sprzedaż... relingi maja te same mocowania i odległość śrub, otworów zwykle są jedynie dłuższe od tych z allroada ale to bez znaczenia. Śruby maja klej do gwintów także mocno trzymają. Nakrętki to samo. Jedynie trzeba uważać aby nie uszkodzić aluminiowych gwintów. Ale jak coś to są wymienne/ dostępne. Dzięki, tylko że w allroadzie są 4 śruby na reling, są te dwie skrajne i 2 środkowe od tych środkowych mocowań, zaslepiales jakoś te otwory? A może nie wiem i relingi zwykle też mają 4 śruby??
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2021 30 minut temu, Malacz330 napisał: Dzięki, tylko że w allroadzie są 4 śruby na reling, są te dwie skrajne i 2 środkowe od tych środkowych mocowań, zaslepiales jakoś te otwory? A może nie wiem i relingi zwykle też mają 4 śruby?? Te i te są takie same mocowania. Po zewnętrznej masz na stałe gwinty i one są dokrecane nakrętką. Na środku relingi maja otwory z aluminiowymi gwintami i tam wkręca się śruby.
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na alegro często sprzedają bez tych środkowych bo pewnie urywają podczas demontażu
Malacz330 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 12 godzin temu, Norbas napisał: Na alegro często sprzedają bez tych środkowych bo pewnie urywają podczas demontażu Dzięki za pomoc mordeczko ?
Norbas Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 Godzinę temu, Malacz330 napisał: Dzięki za pomoc mordeczko ? Jak znajdę chwile to pykne foto relingu
dekiel 13 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Klawe foty Norbert . Nie ma śniegu w Stavanger ?
Norbas Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 9 godzin temu, dekiel 13 napisał: Klawe foty Norbert . Nie ma śniegu w Stavanger ? Już spadł ?
Rekomendowane odpowiedzi