Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi RS6 C8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:slina:

Opublikowano

Ale jajecznica . Z przodu zderzaka praktycznie nie ma , sam siateks. :whistling:

Opublikowano

Pojawił się konfigurator 

WWW.AUDI.PL

Die Pakete gestalten Ihren Audi RS 6 Avant noch individueller. Entdecken Sie eine neue Art der Fortbewegung und starten Sie jetzt Ihre Konfiguration.

@kuredu można się bawić :decayed:

Opublikowano

790tys Mi wyszło

troche przeginają za Rs6

bo nic specjalnego nie dodałem

Opublikowano

da radę przekroczyć bańkę o jakieś 67 tys:grin:

a tak nie wymyślając wyszło mi trochę ponad 840 tys

Opublikowano

10 letnia będzie pewnie za 10% wartości zakupu ... i później znowu zacznie odbijać w górę :yes2:

Opublikowano (edytowane)

PPperformance zrobiło stage 1 w s8 d5 na 700km więc w RS6 wyjdzie pewnie to samo?

Edytowane przez Kodzak33
Opublikowano

Jestem za :thumbup1:

Opublikowano

Powiem wam, że przytuliłbym takiego RS-a:D razi mnie tylko ten niebieski kolor nie pasujący do Audi, choć wiem że kolor ledów zawsze można zmienić w ustawieniach, no ale że ja jestem tradycjonalista to zdecydowanie wole czerwony:)

Opublikowano

:shock3:......

Opublikowano

W 2008 bedąc w Oslo miałem wielką przyjemność być na evencie  supreaut z okazji rocznicy powstania ekskluzywnego salonu sprzedaży takich właśnie pojazdów. Oprócz aut znanych i widywanych dość często były dwie 'perełki' pomarańczowy Koenigsegg CCX oraz Pagani Zonda Spider . Stylistyka tych aut oraz wykonanie detali  po z całą resztą po prostu była i jest ponadczasowa. Szczególnie ten drugi od MANSORY. Cały z carbonu pociągnięty klarem , struktura włókien węglowych i ich ułożenie oraz dokładność połączeń uświadomiło mi po za autem z pierwszej ligi jakim jest Pagani Zonda auta od MANSORY  bedą niesamowite.

Tym razem już się 'wzieli' za nowego Ryśka szóstego ;

Opublikowano
W dniu 11.12.2019 o 17:08, black4 napisał:

ABT szykuje RS6-R na 2020:

2020-ABT-Sportsline-Audi-RS6-R-Avant-C8-
WWW.TUNINGBLOG.EU

Der 2020 ABT Sportsline Audi RS6-R Avant (C8) wird böse! | mehr...

Pozdrawiam ?

Już jest

Opublikowano

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...