Michu1996 Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Nie jestem fanem jasnych foteli, ale te u Ciebie robią robotę we wnętrzu czerwone pasy fajnie pasowały, no cóż kwestia gustu Kiedy dokładki montujesz ?
grzes283 Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 1 godzinę temu, Michu1996 napisał: Nie jestem fanem jasnych foteli, ale te u Ciebie robią robotę we wnętrzu czerwone pasy fajnie pasowały, no cóż kwestia gustu Kiedy dokładki montujesz ? Dokładki leżą w piwnicy i nie mogę się zabrać za montaż. Przyhamowały mnie progi, niestety dokładki zasłonią miejsca pod lewarek lub żabkę. Muszę to ogarnąć. Nie chcę przez dokładki uniemożliwić podnoszenie auta. ;-)
Leszczonka Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 59 minut temu, grzes283 napisał: Dokładki leżą w piwnicy i nie mogę się zabrać za montaż. Przyhamowały mnie progi, niestety dokładki zasłonią miejsca pod lewarek lub żabkę. Muszę to ogarnąć. Nie chcę przez dokładki uniemożliwić podnoszenie auta. ;-) Wjeżdżasz wtedy żaba pod tuleje wachacza i na niej dźwigasz Ew z tyłu pod dyfer od strony dyfuzora i potem dwa koła w gorze
grzes283 Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Opublikowano 21 Marca 2021 12 godzin temu, Leszczonka napisał: Wjeżdżasz wtedy żaba pod tuleje wachacza i na niej dźwigasz Ew z tyłu pod dyfer od strony dyfuzora i potem dwa koła w gorze Zgadza się, ale oddam auto na warsztat i będzie kibel. Muszę spróbować wyciąć w dokładce fragmet na próg i łapać żabą. Jedyne rozsądne rozwiązanie. Jeśli nie da rady, to maxton pójdzie na sale ;-)
Wandej Opublikowano 22 Marca 2021 Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 21.03.2021 o 11:06, grzes283 napisał: Zgadza się, ale oddam auto na warsztat i będzie kibel. Muszę spróbować wyciąć w dokładce fragmet na próg i łapać żabą. Jedyne rozsądne rozwiązanie. Jeśli nie da rady, to maxton pójdzie na sale ;-) Trochę słabo że nie uwzględnili tego że ktoś będzie chciał ori lewarkiem podnieść auto 1
grzes283 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Opublikowano 23 Marca 2021 12 godzin temu, Wandej napisał: Trochę słabo że nie uwzględnili tego że ktoś będzie chciał ori lewarkiem podnieść auto Słabo, słabo. Szczerze mówiąc, gdybym wiedział o tym wcześniej, to raczej bym nie kupł. Sprawa wyszła w momencie próby montażu - i tak dobrze, że przed, niż po. Wydaje mi się, że wystarczyłoby w odpowiednich punktach wyciąć fabrycznie miejsca zasłaniające uchwyty pod lewarek i progi pod żabę. A tak poszło z automatu i kibel. Będę próbował to jakoś ogarnąć. Wystawiłem na sprzedaż, ale zero zainteresowania ;-)
marcin_o23 Opublikowano 23 Marca 2021 Opublikowano 23 Marca 2021 może i dobrze bo te wszystkie dokładki maxtona to padaka 1
grzes283 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Opublikowano 23 Marca 2021 11 godzin temu, marcin_o23 napisał: może i dobrze bo te wszystkie dokładki maxtona to padaka Dlaczego tak uważasz? Już któraś osoba negatywnie się wypowiada w temacie Maxtona....szczerze mówiąc nie miałem z nim wcześniej do czynienia, kupiłem bo podobał mi się i nie jest przesadzony jak japońskie spojlery ;-) Padaka, bo brzydki, czy może słaba jakość?
serek92 Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 Mam maxtona i jestem zadowolony chociaż przednia dokładka jest strasznie twarda mało elastyczna. A tak to produkt fajny i wykonany bardzo dokładnie.
marcin_o23 Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 kiedyś myślałem nawet o dokładce do moje a3 bo na zdjęciach jeszcze jako tako to wyglądało ale miałem okazję widzieć a3 zrobioną do około i na żywo czar prysł, do tego ten plastik jest jakiś taki tandetny i nie wiele trzeba żeby go uszkodzić, na tej a3 wyglądał już średnio, pełno spękanych miejsc, jak miałbym namęczyć się z montażem i zaraz zamawiać następną to by mnie trafiło, do tego te dokładki pod progi jakoś takie na żywo nie specjalne
grzes283 Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Opublikowano 24 Marca 2021 42 minuty temu, marcin_o23 napisał: kiedyś myślałem nawet o dokładce do moje a3 bo na zdjęciach jeszcze jako tako to wyglądało ale miałem okazję widzieć a3 zrobioną do około i na żywo czar prysł, do tego ten plastik jest jakiś taki tandetny i nie wiele trzeba żeby go uszkodzić, na tej a3 wyglądał już średnio, pełno spękanych miejsc, jak miałbym namęczyć się z montażem i zaraz zamawiać następną to by mnie trafiło, do tego te dokładki pod progi jakoś takie na żywo nie specjalne Rozumiem. Rzeczywiście te plastiki są sztywne i twarde. Zobaczymy. Dzięki za opinie ;-)
grzes283 Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Opublikowano 24 Marca 2021 1 godzinę temu, serek92 napisał: Mam maxtona i jestem zadowolony chociaż przednia dokładka jest strasznie twarda mało elastyczna. A tak to produkt fajny i wykonany bardzo dokładnie. Znajomy miał w a6c5, ale typowo zlotowy samochód, więc ciężko o obiektywną opinię.
skubiszek Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 poprzednie fotele sprzedałeś? a powiedz jak z montażem grzania dupki tył ? kanapę mam z matami, zamontowany panel też w tunelu - co bym potrzebował żeby to podpiąć ? Fura robi mega robotę !
grzes283 Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) Przyszedł i czas na mnie. Czy chcę, czy nie, muszę rozstać się z moją ulubioną "skarbonką". Wszystko w linku poniżej. Odpowiem na każde pytanie, najlepiej telefonicznie ;-) Używane Audi A6 - 56 000 PLN, 260 000 km, 2009 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Nie Metalik, Nie Perłowy, Diesel, 239 KM, 2 967 cm3 Edytowane 25 Maja 2021 przez grzes283
Wandej Opublikowano 25 Maja 2021 Opublikowano 25 Maja 2021 2 godziny temu, grzes283 napisał: Przyszedł i czas na mnie. Czy chcę, czy nie, muszę rozstać się z moją ulubioną "skarbonką". Wszystko w linku poniżej. Odpowiem na każde pytanie, najlepiej telefonicznie ;-) Używane Audi A6 - 56 000 PLN, 260 000 km, 2009 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Nie Metalik, Nie Perłowy, Diesel, 239 KM, 2 967 cm3 Jakaś zniżka dla mnie?
grzes283 Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Opublikowano 26 Maja 2021 7 godzin temu, Dev napisał: Rozpocząłeś budowę chałupy ? Coś w tym kierunku ;-)
grzes283 Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Opublikowano 26 Maja 2021 6 godzin temu, Wandej napisał: Jakaś zniżka dla mnie? Pomyślimy, po starej znajomości :-)
Rekomendowane odpowiedzi