grzes283 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 30 minut temu, Dev napisał: ja był robił całą w perforowanej skórze albo w alkantarze (taką mam u siebie) Ta jest grzana i nie wiem, jakby z tym było przy ponownym obszyciu. Obecnie jest ok. Mega tani zabieg, a kiera wygląda na jakieś 100 tys km mniej :-)
grzes283 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 Z cyklu wygrzebane w telefonie Niby całą zimę mamy wiosnę, ale tej prawdziwej ciągle brak, od razu znalazłoby się zajęcie:
grzes283 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Pakiet "lato" na aucie, obyło się bez mandatu za zmianę kół Wpadła delikatna ściemka tylnych lamp. Nie wyszło mi idealnie, więc na pewno oddam w odpowiednie ręce.
grzes283 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Długo, długo cisza....ale coś się dzieję. Wpadł komplecik do wnętrza od eSki, będzie troszkę inaczej wewnątrz ;-) 1
instruktor83 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) No gruboo Widze , że masz mała wgniotke na tylnej kanapie na środkowym zagłówku( pewnie od transportu) próbowałeś może już to wyciągnąć? Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez instruktor83
grzes283 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Takich pierdół jest więcej....nic z tym nie robiłem. Generalnie na zdjęciu wygląda gorzej niż w rzeczywistości. Jedyne, co muszę zrobić, to troszkę ogarnąć boczki foteli, tradycyjnie ślady "wsiadł - wysiadł" ...jak to mówią, lepszy brylant ze skazą, niż kamień bez skazy ;-). Zastanawiam się nad renowacją. Na pierwszy ogień przód, później tył. Ciekawy jestem efektu "po". Dużo za fotele nie dałem, więc mogę trochę grosza wrzucić w ich poprawę. Patrząc na ceny z allegro i stan, to nie ma tragedii. A jak mi nie podejdą, to zawsze można spredać dalej ;-) 1
Wandej Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Bajka Takie "uszkodzenia" jak Ty masz to teraz bez problemu naprawiają
grzes283 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dokładnie. Byłem na wycenie. Za cały fotel 350 zł....kanapa 500 zł. Jak na kompleksową renowację, to chyba ok. Nie wiem tylko, jak taki malowany fotel bedzię się zachowywał. Czy dalej skóra, czy już cerata???
pelonek1 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @grzes283 a możesz napisać w jakim stanie jest Twoja kierownica? Mam w A6 C6 taką samą i zauważyłem że szybko się wyciera.
instruktor83 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 2 godziny temu, grzes283 napisał: Dokładnie. Byłem na wycenie. Za cały fotel 350 zł....kanapa 500 zł. Jak na kompleksową renowację, to chyba ok. Nie wiem tylko, jak taki malowany fotel bedzię się zachowywał. Czy dalej skóra, czy już cerata??? Warto zainwestować te pieniądze, fotele są mega i całe wnętrze nabiera pazura?A po renowacji będzie napewno jeszcze lepiej
grzes283 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 12 godzin temu, instruktor83 napisał: Warto zainwestować te pieniądze, fotele są mega i całe wnętrze nabiera pazura?A po renowacji będzie napewno jeszcze lepiej Dzisiaj zawiozłem....też mi się tak wydaje. Dostać w dobrym stanie używki, graniczy z cudem. A jeśli już - powiedzmy na zdjęciach cuda, to cena 5000 - 5500, a mimo wszystko dalej nie wiadomo, co do nas dojdzie. Te odbierałem osobiście, więc widziałem ich stan i "ugryzłem" trochę z ceny. Czy było warto??? Zobaczę po renowacji, jeśli będzie ok, oddam też kanapę ;-)
grzes283 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 13 godzin temu, pelonek1 napisał: @grzes283 a możesz napisać w jakim stanie jest Twoja kierownica? Mam w A6 C6 taką samą i zauważyłem że szybko się wyciera. Nic mi się w niej nie wyciera, wszystko jest ok. Może Twoja była odświeżana???
pelonek1 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, grzes283 napisał: Nic mi się w niej nie wyciera, wszystko jest ok. Może Twoja była odświeżana??? No właśnie nie wiem czy ktoś ją odswieżał czy nie. Może aż tak nie zwróciłem uwagi na to i wygląda podobnie, nie wiem. Tak czy inaczej trochę wytarta jest a przebieg mam podobny do Twojego.
grzes283 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nie ma reguły przebieg. Poza tym kierownica była dokładana, więc nie wiem ile ma rzeczywiście przebiegu. 1
instruktor83 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 23 godziny temu, grzes283 napisał: Dzisiaj zawiozłem....też mi się tak wydaje. Dostać w dobrym stanie używki, graniczy z cudem. A jeśli już - powiedzmy na zdjęciach cuda, to cena 5000 - 5500, a mimo wszystko dalej nie wiadomo, co do nas dojdzie. Te odbierałem osobiście, więc widziałem ich stan i "ugryzłem" trochę z ceny. Czy było warto??? Zobaczę po renowacji, jeśli będzie ok, oddam też kanapę ;-) Koniecznie pochwal się jak wyszło
grzes283 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Było tak, w prawdzie lampa trochę wyostrzyła wytarte miejsca, w rzeczywistości wyglądały trochę lepiej:
pelonek1 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Wyglądają jak nowe. Rób tylną kanapę i będziesz miał komplet nowych foteli.
Rekomendowane odpowiedzi