Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czarne to nuda a poza tym optycznie felgę zmniejszą i będzie wyglądała jak 15"-16" :thumbdown:

Też nie wiem co widzicie w tych czarnych felach... Szału nie robią... :no:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czarne to nuda a poza tym optycznie felgę zmniejszą i będzie wyglądała jak 15"-16" :thumbdown:

nigdy nie będzie ten model wygladał na czarno jak 15-16 :gwizdanie:

Ja bym brał pod uwage czarny-grafitowy-srebrny-złoty :gwizdanie: fiolety itp nie do tego modelu felgi, brakuje rantu :gwizdanie:

Ps. kto Ci tak ładnie pokolorował te felgi :naughty:

Opublikowano

Ja bym brał pod uwage czarny-grafitowy-srebrny-złoty :gwizdanie: fiolety itp nie do tego modelu felgi, brakuje rantu :gwizdanie:

złote też w sumie byłyby niezłe, może tak VT :gwizdanie:

Opublikowano

te niebieskie mogłyby być, ale pomyśl nad złotymi/żółtymi - pasowałoby do halogenów. :decayed:

Opublikowano

Super się prezentuje ta twoja A4... w sumie kolorek i wnętrze podobne jak u mnie :good:

Na liście modów nie zauważyłem u Ciebie FIS-u nie chcesz zakładać ?!

Jeśli chodzi o felgę to jak dla mnie to czarna ewentualnie grafitowa do twojego koloru auta :gwizdanie:

Waham się jeszcze czy FIS czy dodatkowe wskaźniki w słupek. Jakbym wyrwał FISa w dobrych pieniądzach to pewnie bym go zamontował. Na liście modów mam te najbliższe modyfikacje bo autem jeszcze sporo pojeżdżę. Najwyżej kupię jeszcze inne ale tego nikomu nie sprzedam :decayed:

Właśnie dlatego czarny odpada. Spodobała mi się ta czarna a3 z niebieskimi felgami na battalionie i stwierdziłem, że muszę mieć takie kolorowe felgi. Chociaż nie wszystkim to się pewnie spodoba :wink4:

Agnieszka robiła plany miejscowe w autocadzie a kolorowała w Photoshopie, więc skorzystałem z jej pomocy. Może się kiedyś nauczy wstawiać felgi.

ja bym zrobił czarne i do tego zaciski z porsche :cool1::naughty: np seledynowe

Kolega ma tak zrobione w golfie VR6 i mimo, że ma 16 to wyglądają na mniejsze ;( Zresztą pracuję z nim, nie mogę mieć tak samo czarnych felg i seledynowych zacisków.

Felgi pewnie będę malował u naszego forumowicza "MichałK", bo widzę, że naprawdę zna się na tym co robi.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 11:38_________________________________________________

te niebieskie mogłyby być, ale pomyśl nad złotymi/żółtymi - pasowałoby do halogenów. :decayed:

Folię na halogenach, zawsze można zmienić :naughty:

Opublikowano

różowe halo? :mysli:

:kox:

Opublikowano

Różowe halo by wyglądało jakby auto miało jechać tyłem do przodu ;)

Może żółte/ złote fele pod żółte halo.... albo niebieska/ turkusowa folia na halo i fele w taki niebieski :naughty:

http://image.truckinweb.com/f/8249228+w750+st0/0804tr_29_z+2007_goodguys_lone_star_truck_show+blue_chevy_pickup.jpg

Tak przy okazji to już trochę wymyślanie na siłę :cool1:

Opublikowano

mi się jednak wydaje, że żółte felgi by pasowały, ale nie ten wzór. :no:

Opublikowano

jeśli chce malować to gleba w dół, i dopiero wtedy bym malował

dokladnie :!:

a druga sprawa jesli juz te felgi to tylko i wylacznie takie kolory bralbym pod uwage: grafit, zloty i...... bialy (bialy kolor felg to moj przyszly mod :cool1: )

Opublikowano

hm... jezeli założysz jakies kolorowe koło to musi być max max gleba bo inaczej top bedzie kupa.

Opublikowano

ja proponuję jak kolega wyżej - białe.. :naughty: czarne w ogóle mi nie leżą :thumbdown: a z tych kolorów co wrzuciłeś to ten grafit jeśli się nie mylę :cool1:

Opublikowano

a tak:

38463290680c2833cfb3b.jpg

:kox:

Opublikowano

zróbcie na złoty kolor :naughty:

Opublikowano

Białe fele fajnie wyglądają ale utrzymać to w ładnym stanie to masakra :(

Opublikowano

Armistead, ja myślę że mam juz dla Ciebie odpowiedz :naughty:

rallynew008.jpg

rallynew003.jpg

nie patrz tylko na zbedne detale :gwizdanie:

Opublikowano

Ślepy :notworthy:

Te detale "trochę" psują ale przynajmniej mam jakiś pogląd, bo tylu opiniach to już zgłupiałem.

Idę dalej rezać wtryski :naughty:

Opublikowano

Własnie jak tam postępy w rezaniu :kox:

Opublikowano

Jedna pompka zamocowana, teraz mocuję drugą. Dziury wycięte.

Mam nadzieję, że podłączenie instalacji pójdzie duuużo szybciej.

Opublikowano

zebys sie nie zdziwil :decayed:

Opublikowano

zebys sie nie zdziwil :decayed:

:decayed: my w rezaniu siusków jestesmy juz doświadczeni :kox: trza było przygnać do LC na rezanko :drinks::drunk:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...