pastaldo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 znowu się robi śliska dyskusja co wypada w B5 a co nie
Armi Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Ja się krytyki nie boję Pogodziłem się, z tym że nie mam wiedzy a tylko nadkola poszerzać potrafię Spoko, coś się pomyśli. Jak wyjdzie kiepsko to zawsze folię można zerwać. Myślałem, też o tym carbonie na metry ale raczej szału nie ma.
Michał Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Myślałem, też o tym carbonie na metry nie rób tego
Armi Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Myślałem, też o tym carbonie na metry nie rób tego Też tak myślę, na lusterku wyszło .ujowo to i na dekorach pewnie też.
pastaldo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 teraz już wiesz jak nie robić więc może wyjdzie lepiej
Gelooo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 u mnie ta 3m wyszla o wiele lepiej niz zjechane drewno ktore mialem
uki Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 armi musisz opalarką przyatakować folię podczas oklejania.
Armi Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Chyba już się zdecydowałem na sticker bomb. Rzeczywiście bez opalarki ani rusz Aaa kupiłem dziś słoneczka z podświetlanymi lusterkami, jutro oddaję je do malowania lakiernikowi wraz z innymi plastikami bo mi nie poszło i plastiki słabo wyglądają po malowaniu sprejem.
medik Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Armi gdzie Ty chcesz te stickery walić ? Na dekory ? Fuj
Armi Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Szukam zdjęć b5 ze stickerami na dekorach ale jeszcze nie znalazłem. Mam kolegę, który w hondzie oklejał sporo elementów. Spytam czy coś mu zostało, zrobię przymiarki i ocenię. Zobaczymy jak to wyjdzie. Ewentualnie czerwona alkantara
karol24 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 że tak zapytam, to ile Ci poszło materiału na sufit i inne elementy? tak orientacyjnie bo nie pisałeś chyba.
uki Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 jak nie ma opalarki to pożycz suszarkę od kobietki :>
medik Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Armi do Twojego auta idealnie pasuje carbon
Armi Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 że tak zapytam, to ile Ci poszło materiału na sufit i inne elementy? tak orientacyjnie bo nie pisałeś chyba. Klej ~30zł uniwersalny polimerowy Markery+ pędzelki ~10zł Materiał ~ 75zł Sprej czarny i bezbarwny~25zł (ale oddaję do malowania przez lakiernika) 140zł, mojego czasu i robocizny nie liczę jak nie ma opalarki to pożycz suszarkę od kobietki :> :> Już jej jedną spaliłem Pożyczę opalarkę, tak jak pożyczałem do podgrzania lakieru przy poszerzaniu nadkoli.
slepy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Armi a nie dowiadywałeś sie ile by kosztowało ogarniecie dekorów w ori carbonie, Ragga miał chyba jakiegoś ziomka od tego
A-rek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Armi ja bym u ciebie na dekorach widział czerń fortepianową :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Armi ja bym u ciebie na dekorach widział czerń fortepianową :gwizdanie: do czarnego wnętrza to biel fortepianowa by wyglądała
A-rek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 będzie za ciemno za ciemno nie będzie, a jak idzie w czarne to do końca
Reggi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Chyba już się zdecydowałem na sticker bomb. Rzeczywiście bez opalarki ani rusz Aaa kupiłem dziś słoneczka z podświetlanymi lusterkami, jutro oddaję je do malowania lakiernikowi wraz z innymi plastikami bo mi nie poszło i plastiki słabo wyglądają po malowaniu sprejem. Tylko kup naklejki pojedyncze i sam wyklej bo te gotowce to zero radochy Co do malowania..było kupic spray strukturalny z Novola.. kolega malował tym porezane boczki w hondzie i wyszło klawo Armi a nie dowiadywałeś sie ile by kosztowało ogarniecie dekorów w ori carbonie, Ragga miał chyba jakiegoś ziomka od tego Tego pacjenta to pojebało z cenami.. pytałem się do mojej A6 to krzyknął mi taką cenę, że na ebayu bym dorwał oem Aju ma ziomka który ogarnia dobrze zabawy z węglem Zresztą Aju też ogarnia tylko sam siebie nie docenia :naughty: Armi ja bym u ciebie na dekorach widział czerń fortepianową :gwizdanie: do czarnego wnętrza to biel fortepianowa by wyglądała Po wuju wyglądają białe
Rekomendowane odpowiedzi