Armi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 odwróć, pozaznaczaj ile ma być, długa linijka-deska, nozyk do tapety i jazda Chodzi mi raczej o to, żeby folia nie straciła uroku Jest tak ładna, że wcale mi się nie chce jej ciąć
jozek726 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 to dawaj ją na maske a tak serio to jak ja potniesz tak na spontana to bedzie najlepiej
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Armi jak jej nie potniesz to i tak bedzie efekt podobny, loga na folii nie bedą w całosci, tnij jak leci
Armi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Armi jak jej nie potniesz to i tak bedzie efekt podobny, loga na folii nie bedą w całosci, tnij jak leci Właśnie tak patrzę na vt, i tam też znaczki są pocięte a i tak efekt jest
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Armi jak jej nie potniesz to i tak bedzie efekt podobny, loga na folii nie bedą w całosci, tnij jak leci Właśnie tak patrzę na vt, i tam też znaczki są pocięte a i tak efekt jest jak byś nie uciał to bedą pociete poprostu są duze na tej folii, zresztą na pierwszy rzut oka przecież nie czyta sie tych napisów
jozek726 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Armi jak jej nie potniesz to i tak bedzie efekt podobny, loga na folii nie bedą w całosci, tnij jak leci Właśnie tak patrzę na vt, i tam też znaczki są pocięte a i tak efekt jest dokładnie
Reggi Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Ja przykładałem dekor pod folię i ciąłem na pałę. No tylko ja mam foli cały rulon
Michał Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Ładny dywan, wiem wybrałeś jedyny słuszny wzór tej folii
mrogal Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 odwróć, pozaznaczaj ile ma być, długa linijka-deska, nozyk do tapety i jazda Chodzi mi raczej o to, żeby folia nie straciła uroku Jest tak ładna, że wcale mi się nie chce jej ciąć se qr** na pralkę naklej :gwizdanie:
Armi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Jak Kowiaczek opalarkę pożyczy, to jutro działam z dekorami Instrukcja by michal_87 przygotowana a jak nie pójdzie to mrogalisko będzie molestowane telefonami _________________________________________________ Ragga mnie zmotywował - obkleiłem słoneczniki alkantarą (słoneczka z podświetlanym lusterkiem - stara się cieszy mimo, że wcale nie chciała podświetlenia )
RafuZG Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 coś ta alcatrana do mnie nie przemawia, może na żywo lepiej wygląda
Armi Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 coś ta alcatrana do mnie nie przemawia, może na żywo lepiej wygląda Do mnie też nie przemawiała, ale wsiadłem do auta mrogala i już nie było powrotu
RafuZG Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 czyli muszę u kogoś to zobaczyć
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Jak Kowiaczek opalarkę pożyczy, to jutro działam z dekorami Jutro sie dowiem(w sumie dzisiaj) czy jest na magazynie czy na budowie
mrogal Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Jak Kowiaczek opalarkę pożyczy, to jutro działam z dekorami ty lko b.ostronie bo popalisz, suszarka starczy
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Jak Kowiaczek opalarkę pożyczy, to jutro działam z dekorami ty lko b.ostronie bo popalisz, suszarka starczy dostał sprzęt, juz podgrzewa atmosfere
Armi Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 Opalara nie byle jaka bo od Kowiaka Piotrek, bardzo dziękuję za pomoc _________________________________________________ Dekory wyrezane, niestety nie mam zdjęć w dzień bo komputer nie czyta kard sd hc Jutro wkleję lepsze, tymczasem dobranoc
davidoati Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Mi się osobiście nie podoba, sufit fajna sprawa ale dekory do niczego tu nie pasują a na pewno nie do tych materiałowych boczków
tymonA4 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 mi też nie ale może już stary jestem i sie nie znam
Rekomendowane odpowiedzi