koman Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 walnij jeszcze konsole środkową i popielniczkę w tych strickersach
Kowi87 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 walnij jeszcze konsole środkową i popielniczkę w tych strickersach konsola jest tu chwilowo
pastaldo Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 walnij jeszcze konsole środkową i popielniczkę w tych strickersach ta i kierownice i siedzenia i coś jeszcze ?
Armi Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Szyberdach będzie w stickerbomb :> joke. Stickerbomb jest i będzie tylko na dekorach.
slepy Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Szyberdach będzie w stickerbomb :> joke. Stickerbomb jest i będzie tylko na dekorach. ja bym sie pokusił jeszcze o osłony slinika :gwizdanie:
koman Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 walnij jeszcze konsole środkową i popielniczkę w tych strickersach ta i kierownice i siedzenia i coś jeszcze ? tylko ze to jest moja wizja ... Kolego
Armi Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Szyberdach będzie w stickerbomb :> joke. Stickerbomb jest i będzie tylko na dekorach. ja bym sie pokusił jeszcze o osłony slinika :gwizdanie: O właśnie
slepy Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Adam podeślij jakieś foto do kalendarza, bo jest z czego wybrać
Kowi87 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Szyberdach będzie w stickerbomb :> joke. Stickerbomb jest i będzie tylko na dekorach. ja bym sie pokusił jeszcze o osłony slinika :gwizdanie: O właśnie jest gdzieś fotka w galerii z takim modem tylko teraz osłony ciezko dostać, vagaso zawiesiło działalnosć
slepy Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Szyberdach będzie w stickerbomb :> joke. Stickerbomb jest i będzie tylko na dekorach. ja bym sie pokusił jeszcze o osłony slinika :gwizdanie: O właśnie jest gdzieś fotka w galerii z takim modem tylko teraz osłony ciezko dostać, vagaso zawiesiło działalnosć euro teraz drogie to dużo taniej niż w aso i tak by nie było , a na allegro idzie znaleźć
Gracjan Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ciekawe jakby się zachowały stickery pod wpływem temperatury?
slepy Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ciekawe jakby się zachowały stickery pod wpływem temperatury? odkleiły by się po pewnym czasie pewnie , ja bym je potraktował lakierem bezbarwnym :gwizdanie:
moskal Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Armi Stickery fajorskie ale aż sie tu prosi o zmiane środka na polift bo teraz troche archaicznie A jak masz watpliwosci co do deski we floku to zgramy sie kiedyś jak bede leciał do Raggamańca , obadasz organoleptycznie Zreszta spytaj Kowiego jak to "wyjrzy"
slepy Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 przyszalał gosć z ceną http://allegro.pl/obudowa-pokrywa-dekiel-silnika-vw-passat-b5-2-3-i1818401218.html
Kowi87 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Zreszta spytaj Kowiego jak to "wyjrzy"
moskal Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Nawet mam zbedna deske rozdzielczą akurat jak znalazł na podmianke :gwizdanie:
Armi Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Będzie konsola z polifta, wszystko w swoim czasie. Środek daje starością niestety. Chociaż stara mówi, że jak konsola pójdzie z polifta to i kierownicę trzeba zmieniać :gwizdanie:
slepy Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Będzie konsola z polifta, wszystko w swoim czasie. Środek daje starością niestety. Chociaż stara mówi, że jak konsola pójdzie z polifta to i kierownicę trzeba zmieniać :gwizdanie: mi sie ta przedliftowa bardziej widzi
Inkognito Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 stickery świetny pomysł... a co do konsoli to mam na pchnięcie ale 1din niestety
Rekomendowane odpowiedzi