rafalekx Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 nowa maska...? jakieś takie dziwne malowanie na niej?
Kowi87 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 nowa maska...? jakieś takie dziwne malowanie na niej? przepros i wyjdź
Armi Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 ORi, satynowa ramka aż żal malować na czarno btw, esowy na sprzedaż
rafalekx Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 ORi, satynowa ramka aż żal malować na czarno btw, esowy na sprzedaż nie maluj, pomaluj jakąś zwykłą i wsadź satynę zostaw na wypadek W
Armi Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Miałem się pochwalić później ale nie mogę wytrzymać Ori 300 pln i Twoj Następny ostrzył sobie zęby ? Grill od rs-a w przyzwoitych pieniądzach nie pojawia się zbyt często, więc to była szybka akcja Ale i tak dosyć długo na allegro wisiał
mrogal Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Miałem się pochwalić później ale nie mogę wytrzymać Ori 300 pln i Twoj Następny ostrzył sobie zęby ? Grill od rs-a w przyzwoitych pieniądzach nie pojawia się zbyt często, więc to była szybka akcja Ale i tak dosyć długo na allegro wisiał solar mial na niego smaka ale nie wiem czemu zamarudzil a wisial dosc dlugo na alle
Armi Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Wczoraj do mnie zadzwonił, pochwaliłem się i mi powiedział, że też się czaił. Myślałem, że Ty też
mrogal Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Wczoraj do mnie zadzwonił, pochwaliłem się i mi powiedział, że też się czaił. Myślałem, że Ty też ja mam
Michał Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 tera to inne auto od frontu ramki bym nie ruszał :gwizdanie: to jest ten lekko pęknięty nad znaczkiem?
mrogal Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 tera to inne auto od frontu ramki bym nie ruszał :gwizdanie: to jest ten lekko pęknięty nad znaczkiem? ta
medik Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Daj go Armi do mnie to ci podlepię coby była nówka sztuka Elegancki froncik
mrogal Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Daj go Armi do mnie to ci podlepię coby była nówka sztuka Elegancki froncik co sie nie pucujesz żeś lepiarz jest :gwizdanie:
Armi Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Oto dzisiejszy temat przewodni I ostatnie zdjęcia na autum setup-ie. Koza ale na prosiakach Jutro odbiór kurwinoxów Będą roztapiać śnieg
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 druga fota jest cudowna do kalendarza ale ramkę grila bym dał w czarny
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Adaś a masz drugą fote bez tego drzewa bo według mnie psuje efekt
Armi Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Adaś a masz drugą fote bez tego drzewa bo według mnie psuje efekt Nie ;( To taki przypadkowy strzał Kalendarz mnie w tym miesiącu nie interesuje, może na zimę poczekam albo na następny rok. Ramka grill-a pójdzie na czarno tzn przełożę inną bo szkoda satyny psikać sprejem.
Rekomendowane odpowiedzi