Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 przepływka z passata 2004 awx przekładałem jak miałem problemy po zmianie kolektora. Była identyczna numer inny ale jak pisałem auto zachowywało sie prawidłowo. Srednica moze i wieksza ale wkład ten sam. [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 23:14_________________________________________________ dolot do turbo w awx jest wiekszy jak w afn, niektorzy przekladaja go, bo niby turbo lepiej wstaje, wiecej dostaje powietrza, ale dla mnie to bzdura. sam kolektor daje roxnice odczuwa sie na wystrojonym aucie napewno
fusse Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie sprecyzowalem sie dobrze, chodzilo mi o puszka->turbo co do sprzegla, nie klęknie, jak bedzie sensowny program i kierownik nie bedzie butowal z dołu na wysokich biegach:)
rafalekx Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej 2 wtryski .230 już siedzą Robimy porównanie? Twoja (170+), mrogala (160), Kowiaczka (165+Q), moja (135) :decayed: i pastaldo (seria edyszyn) Będzie widać różnice
krzysiek23 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mądrzejsze głowy mi odradziły. 190KM to absolutny limit dla tego silnika (mojego). Szkoda marnować potencjał takiej turbiny, poza tym montaż nie jest tak bezproblemowy jak w BRD, gdzie nawet flansza nie jest potrzebna. armi a masz kogos sprawdzonego od BRD....jak co daj na pwa
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mądrzejsze głowy mi odradziły. 190KM to absolutny limit dla tego silnika (mojego). Szkoda marnować potencjał takiej turbiny, poza tym montaż nie jest tak bezproblemowy jak w BRD, gdzie nawet flansza nie jest potrzebna. armi a masz kogos sprawdzonego od BRD....jak co daj na pwa Myślałem o Bogdanie z Mielca albo Olek_wroc. Jeszcze nie wiem. Mylicie przepływkę z mapsensorem. ani trochę... Ja mam zwykłą przepływkę od AFN, z tego co pamiętam w AVF jest taka sama. Armi obawiam się, że sprzęgło Ci klęknie... Ja nie mam seryjnego sprzęgła z AFN tylko AWX. Bardziej martwię się dwumasem i jego przebiegiem. [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 10:18_________________________________________________ Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej 2 wtryski .230 już siedzą Robimy porównanie? Twoja (170+), mrogala (160), Kowiaczka (165+Q), moja (135) :decayed: i pastaldo (seria edyszyn) Będzie widać różnice Raczej za dużo widać nie będzie Zrobię zasłonę dymną
pastaldo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mądrzejsze głowy mi odradziły. 190KM to absolutny limit dla tego silnika (mojego). Szkoda marnować potencjał takiej turbiny, poza tym montaż nie jest tak bezproblemowy jak w BRD, gdzie nawet flansza nie jest potrzebna. armi a masz kogos sprawdzonego od BRD....jak co daj na pwa Myślałem o Bogdanie z Mielca albo Olek_wroc. Jeszcze nie wiem. Mylicie przepływkę z mapsensorem. ani trochę... Ja mam zwykłą przepływkę od AFN, z tego co pamiętam w AVF jest taka sama. Armi obawiam się, że sprzęgło Ci klęknie... Ja nie mam seryjnego sprzęgła z AFN tylko AWX. Bardziej martwię się dwumasem i jego przebiegiem. [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 10:18_________________________________________________ Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej 2 wtryski .230 już siedzą Robimy porównanie? Twoja (170+), mrogala (160), Kowiaczka (165+Q), moja (135) :decayed: i pastaldo (seria edyszyn) Będzie widać różnice Raczej za dużo widać nie będzie Zrobię zasłonę dymną to gdzies na mało ruchliwej dróżce czasówki zrobić
kkrawat Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Armi jak będziesz do GoodHope jechał to dawaj znac - ze Świrem88 się spota zrobi jakiegoś
Maxcudo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Też może przyjadę, nie daleko za Pleszew mam
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2:
I r o Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: ale "kuku"
rafalekx Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie: Armi podpowiem w pokoju Na aucie tego widzieć nie chce
Nelson Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie: Armi podpowiem w pokoju Na aucie tego widzieć nie chce Zazdrościsz? Dzisiejsze RS musi być wszechstronne, mało palić i robić wrażenie
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie: Na czole Jedni cieszą się, że mają Q. Ja się jaram bo mam prawie RS-a :laghing2: Jak zamontuję na grill-u tu pewnie znów jakaś dziennikarzyna na majóvwce pomyśli, że to RS :> A tak na serio to kupiłem, na wszelki wypadek jakbym miał kiedyś grill sprzedać. Ze znaczkiem wartość wzrasta i widać, że oryginał bo w podróbie tak łatwo go nie zamontujesz. [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:15_________________________________________________ ładny kolor jaki masz kod lakieru? LZ9U - Vulkanschwarz perleffekt[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:17
WIŚNIA Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:15_________________________________________________ ładny kolor jaki masz kod lakieru? LZ9U - Vulkanschwarz perleffekt[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:17 w ramach święta trzech króli i ogólnie nowym roku mógł byś mi wysłać lewy błotnik bo mam ten sam kolor tylko choojj z UPS mi go uszkodził
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Współczuję Nie chciałbyś mojego błotnika Jest poszerzony i ma custowowe nadkole
marewel Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Armi jak będziesz do GoodHope jechał to dawaj znac - ze Świrem88 się spota zrobi jakiegoś Panowie pokażcie mi proszę 1 auto wystrojone na BRD przez goda. Nie będę ukrywał ze takie mody ze takie mody ogarnia kilka firm a god sie do nich nie zalicza.
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Armi jak będziesz do GoodHope jechał to dawaj znac - ze Świrem88 się spota zrobi jakiegoś Panowie pokażcie mi proszę 1 auto wystrojone na BRD przez goda. Nie będę ukrywał ze takie mody ze takie mody ogarnia kilka firm a god sie do nich nie zalicza. Nawijaj, które Oprócz Rogala.
Rekomendowane odpowiedzi