Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 przepływka z passata 2004 awx przekładałem jak miałem problemy po zmianie kolektora. Była identyczna numer inny ale jak pisałem auto zachowywało sie prawidłowo. Srednica moze i wieksza ale wkład ten sam. [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 23:14_________________________________________________ dolot do turbo w awx jest wiekszy jak w afn, niektorzy przekladaja go, bo niby turbo lepiej wstaje, wiecej dostaje powietrza, ale dla mnie to bzdura. sam kolektor daje roxnice odczuwa sie na wystrojonym aucie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie sprecyzowalem sie dobrze, chodzilo mi o puszka->turbo co do sprzegla, nie klęknie, jak bedzie sensowny program i kierownik nie bedzie butowal z dołu na wysokich biegach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej 2 wtryski .230 już siedzą Robimy porównanie? Twoja (170+), mrogala (160), Kowiaczka (165+Q), moja (135) :decayed: i pastaldo (seria edyszyn) Będzie widać różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mądrzejsze głowy mi odradziły. 190KM to absolutny limit dla tego silnika (mojego). Szkoda marnować potencjał takiej turbiny, poza tym montaż nie jest tak bezproblemowy jak w BRD, gdzie nawet flansza nie jest potrzebna. armi a masz kogos sprawdzonego od BRD....jak co daj na pwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mądrzejsze głowy mi odradziły. 190KM to absolutny limit dla tego silnika (mojego). Szkoda marnować potencjał takiej turbiny, poza tym montaż nie jest tak bezproblemowy jak w BRD, gdzie nawet flansza nie jest potrzebna. armi a masz kogos sprawdzonego od BRD....jak co daj na pwa Myślałem o Bogdanie z Mielca albo Olek_wroc. Jeszcze nie wiem. Mylicie przepływkę z mapsensorem. ani trochę... Ja mam zwykłą przepływkę od AFN, z tego co pamiętam w AVF jest taka sama. Armi obawiam się, że sprzęgło Ci klęknie... Ja nie mam seryjnego sprzęgła z AFN tylko AWX. Bardziej martwię się dwumasem i jego przebiegiem. [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 10:18_________________________________________________ Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej 2 wtryski .230 już siedzą Robimy porównanie? Twoja (170+), mrogala (160), Kowiaczka (165+Q), moja (135) :decayed: i pastaldo (seria edyszyn) Będzie widać różnice Raczej za dużo widać nie będzie Zrobię zasłonę dymną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mądrzejsze głowy mi odradziły. 190KM to absolutny limit dla tego silnika (mojego). Szkoda marnować potencjał takiej turbiny, poza tym montaż nie jest tak bezproblemowy jak w BRD, gdzie nawet flansza nie jest potrzebna. armi a masz kogos sprawdzonego od BRD....jak co daj na pwa Myślałem o Bogdanie z Mielca albo Olek_wroc. Jeszcze nie wiem. Mylicie przepływkę z mapsensorem. ani trochę... Ja mam zwykłą przepływkę od AFN, z tego co pamiętam w AVF jest taka sama. Armi obawiam się, że sprzęgło Ci klęknie... Ja nie mam seryjnego sprzęgła z AFN tylko AWX. Bardziej martwię się dwumasem i jego przebiegiem. [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 10:18_________________________________________________ Na WOŚP-ie powinno być trochę więcej 2 wtryski .230 już siedzą Robimy porównanie? Twoja (170+), mrogala (160), Kowiaczka (165+Q), moja (135) :decayed: i pastaldo (seria edyszyn) Będzie widać różnice Raczej za dużo widać nie będzie Zrobię zasłonę dymną to gdzies na mało ruchliwej dróżce czasówki zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Armi jak będziesz do GoodHope jechał to dawaj znac - ze Świrem88 się spota zrobi jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 No podlece na bajere podlece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Też może przyjadę, nie daleko za Pleszew mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: ale "kuku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie: Armi podpowiem w pokoju Na aucie tego widzieć nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie: Armi podpowiem w pokoju Na aucie tego widzieć nie chce Zazdrościsz? Dzisiejsze RS musi być wszechstronne, mało palić i robić wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ładny kolor jaki masz kod lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kupiłem, niech "RS" ma chodziaż znaczek od RS-a :laghing2: :polew: wiesz gdzie se to naklej? :gwizdanie: Na czole Jedni cieszą się, że mają Q. Ja się jaram bo mam prawie RS-a :laghing2: Jak zamontuję na grill-u tu pewnie znów jakaś dziennikarzyna na majóvwce pomyśli, że to RS :> A tak na serio to kupiłem, na wszelki wypadek jakbym miał kiedyś grill sprzedać. Ze znaczkiem wartość wzrasta i widać, że oryginał bo w podróbie tak łatwo go nie zamontujesz. [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:15_________________________________________________ ładny kolor jaki masz kod lakieru? LZ9U - Vulkanschwarz perleffekt[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:15_________________________________________________ ładny kolor jaki masz kod lakieru? LZ9U - Vulkanschwarz perleffekt[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 10:17 w ramach święta trzech króli i ogólnie nowym roku mógł byś mi wysłać lewy błotnik bo mam ten sam kolor tylko choojj z UPS mi go uszkodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Współczuję Nie chciałbyś mojego błotnika Jest poszerzony i ma custowowe nadkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Armi jak będziesz do GoodHope jechał to dawaj znac - ze Świrem88 się spota zrobi jakiegoś Panowie pokażcie mi proszę 1 auto wystrojone na BRD przez goda. Nie będę ukrywał ze takie mody ze takie mody ogarnia kilka firm a god sie do nich nie zalicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Armi jak będziesz do GoodHope jechał to dawaj znac - ze Świrem88 się spota zrobi jakiegoś Panowie pokażcie mi proszę 1 auto wystrojone na BRD przez goda. Nie będę ukrywał ze takie mody ze takie mody ogarnia kilka firm a god sie do nich nie zalicza. Nawijaj, które Oprócz Rogala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi