Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 gwint do tej felgi musi być jest stanowczo za wysoko :> Też tak teraz myślę, tył mogę trochę posadzić ale z przodem już nic nie zrobię. Że mam zmienić żarówki w tylnych lampach, że pod maską ma być porządek bo często na spotach podnoszę maskę (to jej argument). Co tam jeszcze Aaa kubełki, chyba żyć mi nie da. Może jak się trafi gwint w dobrej cenie to kupię ale na razie wolę nowe opony zamiast gwintu. jak byś trafił białą skórke, to plastiki pod machą w kremik, było by gruubo , ja miałem malować, ale nie bedą miały żadnego odniesienia wiec zostają czarne Czarna skóra (kubełki) albo szmaciane kubełki. Biała skóra jest ok ale tak: pasy czarne, podłoga siwa, dywaniki czarne. Za dużo trzeba zmieniać żeby to miało ręce i nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 zobacz ile możesz maksymalnie opuścić tył, a na sam przód załóż gwint chociaż nie wiem czy to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 mi się taki malunek pod machą jak pisze kowi w ogóle nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Solariusz nie podglądaj tylko gwint mi sprzedawaj [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 18:26_________________________________________________ mi się taki malunek pod machą jak pisze kowi w ogóle nie podoba Nie nie, żadnego malowania tylko osłony i podszybie z polifta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Solariusz nie podglądaj tylko gwint mi sprzedawaj [br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgadnijcie co kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgadnijcie co kupiłem kubełki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Z kubełków tak bym się nie cieszył, taki nie planowany zakup gewinde [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 17:26_________________________________________________Miał być grill z rs4 a wpadnie gwint Ktoś chętny na moją obecną zawieszkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 to jaki ten gwint zakupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Supersporta, taki jak mrogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Supersporta, taki jak mrogala no to juz klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Supersporta, taki jak mrogala wiele dziamdziary? klucze masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zdjęcia, na razie z aukcji. We wtorek spodziewam się kuriera [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 18:04_________________________________________________ Supersporta, taki jak mrogala wiele dziamdziary? klucze masz? Tyle ile Solara Nie mam kluczy, ale czuję że mi pomożesz ich w wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Super sport?? pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Super sport?? pierwszy Tak, super sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Taki jak mój Fajnie się zapierd$%a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Taki jak mój Fajnie się zapierd$%a To dobrze widzę zestaw opon też masz taki jaki by mnie interesował. Węższe z przodu, szersze z tyłu. Teraz mogę bez kompleksów na majóvwkę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Zdjęcia, na razie z aukcji. We wtorek spodziewam się kuriera [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 18:04_________________________________________________ Supersporta, taki jak mrogala wiele dziamdziary? klucze masz? Tyle ile Solara Nie mam kluczy, ale czuję że mi pomożesz ich w wyborze mam nadzieje ze sprawny 100% widze ze odboje rozjebne jak i u mnie, powodzenia z kreceniem talerzykami mam nadzieje ze pojdzie gladko, klucze te co ma solar pasuja kox 100% idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Gość daje gwarancję, także się nie martwię. Chociaż zdaje sobie sprawę, że mogą być problemy tak jak i u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Kolejny na gwincie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi