plastuch Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 jak będzie troche kaski to chyba kupuję nowe opony ale 225 bo chce mi sie gleby więcej a przy 235 obcieram o nadkole :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 jak będzie troche kaski to chyba kupuję nowe opony ale 225 bo chce mi sie gleby więcej a przy 235 obcieram o nadkole :gwizdanie: Właśnie ja się głowię czy kupić komplet nowych 225 czy tylko dwie a na tyle zostawić 235. Ale to zobaczę jak już zamontuję gwint. Jakoś naciąg mi się odwidział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja bym wolał na wszystkich 4 kołach mieć 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja bym wolał na wszystkich 4 kołach mieć 225 w Q wszystkie łapy muszą mieć tą samą szerokość miałem inne wydatki więc zapakowałem 235 co mi zalegały w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 gratki zakupu to tera trza krecic jak najnizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie chodzi nawet o quattro czy bez quattro, poprostu uważam że tak lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ja miałem przód 225 a tył 235 teraz mam tył tez 225 i szybciej zaczyna uciekać (albo mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja bym wolał na wszystkich 4 kołach mieć 225 w Q wszystkie łapy muszą mieć tą samą szerokość miałem inne wydatki więc zapakowałem 235 co mi zalegały w garażu Nie tą samą szerokość, a mniej więcej taki sam obwód koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ile za twoje zawieszenie może kupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ile za twoje zawieszenie może kupie? takie samo miałem do opylenia to nie chciałes :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Teraz mam kase to sie rozglądam przed tem nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ile za twoje zawieszenie może kupie? takie samo miałem do opylenia to nie chciałes :gwizdanie: Uciekaj Napastujesz mi klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Kolejny na gwincie :naughty: i nie ma opierdalanja sie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kolego, jaką masz regulację na tym gwincie ? Jak jego twardość w porównaniu np do KW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kolego, jaką masz regulację na tym gwincie ? Jak jego twardość w porównaniu np do KW ? przecież on jeszcze nie ma tego gwintu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 oj, ok, przyznam się że nie chciało mi się czytać wstecz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kolego, jaką masz regulację na tym gwincie ? Jak jego twardość w porównaniu np do KW ? przecież on jeszcze nie ma tego gwintu :gwizdanie: regulacja wysokości, nie ma twardości, wiem bo taki miałem jest twardy ale przy mega glebie na 17'' jeszcze na dołkach czasem dobiło do błotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kolego, jaką masz regulację na tym gwincie ? Jak jego twardość w porównaniu np do KW ? przecież on jeszcze nie ma tego gwintu :gwizdanie: i raczej nie latal tez na KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 nic no słyszałem że ten nie jest tak trwardy i że regulację ma od -20mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Na zimę ustawię sobie 1be -20mm Jeden wieczór a mijałem 5 radiowozów. Żaden nie przyczepił się do obrysówek. Pstryczek jest zbędny, chociaż "stara" jak zobaczy radiowóz to panikuje [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:51_________________________________________________ nic no słyszałem że ten nie jest tak trwardy i że regulację ma od -20mm. Sam nie wiem co kupiłem Zapewnienie mrogala i Pucka, że będzie ok (dobry gwint) traktuję jako pewniak [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 23:20_________________________________________________Przyszły naklejki na dekielki Super wykonane, warto było zaryzykować zakupy na Ukrainie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi