paput Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: na śmieci
_Solar_ Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: na śmieci chodzi mi o fotele kubełkowe :bicz3:
Armi Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia o ile facet od gwintu mnie nie wykończy nerwowo
_Solar_ Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia ja juz dawno mam składane i pół podgrzewane
Armi Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia ja juz dawno mam składane i pół podgrzewane Mi stara nie pozwoli na podgrzewane siedzenia
HaVoK Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia ja juz dawno mam składane i pół podgrzewane Mi stara nie pozwoli na podgrzewane siedzenia eee tam... Przesadzasz, może tym ją przekonasz: http://allegro.pl/maty-podgrzewane-siedzenia-nielamliwe-f-vat-i1494955323.html :polew:
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia ja juz dawno mam składane i pół podgrzewane Mi stara nie pozwoli na podgrzewane siedzenia Czemu nie pozwoli? A jakie miałem Armi wcześniej? Ja mysle o zmianie nawet na placki byle grzane na nastepna zime
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia ja juz dawno mam składane i pół podgrzewane Mi stara nie pozwoli na podgrzewane siedzenia Czemu nie pozwoli? A jakie miałem Armi wcześniej? Ja mysle o zmianie nawet na placki byle grzane na nastepna zime Krycha miał ostatnio maty za 150zł , ja moje wyrwałem za 120zł
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia ja juz dawno mam składane i pół podgrzewane Mi stara nie pozwoli na podgrzewane siedzenia Czemu nie pozwoli? A jakie miałem Armi wcześniej? Ja mysle o zmianie nawet na placki byle grzane na nastepna zime Krycha miał ostatnio maty za 150zł , ja moje wyrwałem za 120zł 120 za komplet czy sztuke?? Syna chce mieć Grzane stołki nie oznaczają problemów tylko trzeba z nich korzystac z głową
Pucek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja całą zimę mam ustawione grzanie na 1 i jest na serio spoko, jak dasz na 6 czyli max to chyba dupsko Ci się spali
Armi Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Taaa a jak urodzi się córka to czyja będzie wina? Moja
Pucek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 córka czy chłopak, obojętne, ważne żeby było zdrowe
Armi Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 córka czy chłopak, obojętne, ważne żeby było zdrowe Też tak uważam
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Taaa a jak urodzi się córka to czyja będzie wina? Moja Jakos wynagrodzisz za drugim razem córka czy chłopak, obojętne, ważne żeby było zdrowe Święte słowa
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 120zł, za komplet Ja tez tak chce Gdzie wyrwałeś? Na alledrogo? Bo nie widziałem nigdzie na alledrogo nawet za 200zł kompletu ;(
slepy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 120zł, za komplet Ja tez tak chce Gdzie wyrwałeś? Na alledrogo? Bo nie widziałem nigdzie na alledrogo nawet za 200zł kompletu ;( gość sprzedawał fotele naleśniki po 50zł sztuka, dogadałem się z nim i przesłał mi same gąbki z matami, i wyszło 120zł z wysyłką , Armi jak tam sprawa licznika
mrogal Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ja mam lepsiejsze kubły :gwizdanie: Ale ja będę miał składane tylne siedzenia ja juz dawno mam składane i pół podgrzewane Mi stara nie pozwoli na podgrzewane siedzenia Czemu nie pozwoli? A jakie miałem Armi wcześniej? Ja mysle o zmianie nawet na placki byle grzane na nastepna zime Krycha miał ostatnio maty za 150zł , ja moje wyrwałem za 120zł :gwizdanie:
OGr Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 armistead, czy syn czy córka to nie zależy od mat - jak sobie przygrzejesz jajca to nic Ci się w końcu nie urodzi ;-)[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 08:20_________________________________________________a to widzieliście: http://allegro.pl/maty-grzewcze-uniwersalne-przedaz-wysylka-gratis-i1480207929.html ?[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 08:20_________________________________________________armistead - tu masz masz maty grzewcze: http://allegro.pl/podgrzewanie-foteli-mata-audi-a6-4b0-c5-i1484904151.html bierz póki są ;-)
Rekomendowane odpowiedzi