Armi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 hmmm, dido sprzedaje teraz ramki z tą ramką na FIS ? One są metalowe czy jak inne plasik ? Z ramką na fis, jeszcze ich nie rozpakowałem. Wyglądają bardzo porządnie. A nie wystarczy że ludzie się oglądają ? bo pewnie tak jest... Moc słuszna... Ale chyba troche rozumiem o czym mówisz, bo ja np zmieniłem ostatnio lampy, ale już mi to nie starcza i chce jeszcze coś zmieniac... Oglądają się, pytają który rocznik i nie chcą wierzyć, że to 15letnie auto ale ja już po prostu powoli nie mam co zmieniać. Teraz już tylko eksploatacja i jakieś pierdółki.
OGr Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 no właśnie bo ostatnio ich nie było w jego sklepie a teraz widzę że się pojawiły - jak zamontujesz to daj znać czy element na fis jest przyklejany czy zaginany
EndriuGiz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 sam bedziesz robil fisa ? jak z immo? wiesz co i jak ? bo mnie to blokuje a nikt z moich ziomkow mi nie pomoze to zrobic bo nie kumaci
EndriuGiz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a kurcze nie zwróciłem uwagi na rok z wygadu duzo młodsza
Armi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no właśnie bo ostatnio ich nie było w jego sklepie a teraz widzę że się pojawiły - jak zamontujesz to daj znać czy element na fis jest przyklejany czy zaginany Zaginany, ramki wyglądają całkiem porządnie sam bedziesz robil fisa ? jak z immo? wiesz co i jak ? bo mnie to blokuje a nikt z moich ziomkow mi nie pomoze to zrobic bo nie kumaci ma 97 więc imo w puszce W moim roczniku immo nie jest problemem zderzaka s4 Ci brakuje Nie będzie zderzaka od s4, jeszcze by ktoś pomyślał, że to esa Z tyłu mógłbym zamontować zderzak z dyfuzorem ale przód już taki zostanie.
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Armi zawsze możesz zmienić kolor
rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie zakładaj tej "kwadratowej" ramki na FIS :thumbdown: Widziałeś u mnie? ja nie mam i bez wygląda znacznie lepiej zakładaj tego fisa a potem walcz z sensorem
EndriuGiz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no to masz farta u mnie juz z tym immo gorzej i nie wiem czy sie zabierac za to
HaVoK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Armi idz teraz w detajling Będziesz miał w co inwestować Wczoraj zrobiłem pierwsze zakupy (w zasadzie kupiłem już prawie wszystko, zostały mi ze 3 rzeczy) i wydałem już 300 zł ;(
OGr Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Armi idz teraz w detajling Będziesz miał w co inwestować Wczoraj zrobiłem pierwsze zakupy (w zasadzie kupiłem już prawie wszystko, zostały mi ze 3 rzeczy) i wydałem już 300 zł ;( to chyba dopiero zacząłeś wydawać hehe ;-)
HaVoK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Armi idz teraz w detajling Będziesz miał w co inwestować Wczoraj zrobiłem pierwsze zakupy (w zasadzie kupiłem już prawie wszystko, zostały mi ze 3 rzeczy) i wydałem już 300 zł ;( to chyba dopiero zacząłeś wydawać hehe ;-) Możliwe w zasadzie kilka produktów to tylko testery Ale akcesoria już mam. W zasadzie zostało kupić jeszcze jedno wiadro, Ultimate Compound, Ultimate Polish i Wosk Megsa, = kolejne 200 zł ... Ale to juz po urlopie chyba
rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 HaVoK na srebrnym nie powalczysz... efekt będzie taki sobie
HaVoK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 HaVoK na srebrnym nie powalczysz... efekt będzie taki sobie Oj tam oj tam. Ale to moje Hobby Lubie się tak bawić Ale jedną stronę auta mam do drobnej korekty także będę miał okazję się sprawdzić. No i lakier zabezpieczę na jakiś czas
rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja nie mam czasu na to hobby nie mam nawet czasu umyć żeby nie było ot ładny autobus na przystanku
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 żeby nie było ot ładny autobus na przystanku z przystanku powstałes w przystanek sie obrocisz
rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 żeby nie było ot ładny autobus na przystanku z przystanku powstałes w przystanek sie obrocisz :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mam czasu na to hobby nie mam nawet czasu umyć :wallbash Bo Ty ciągle czekasz na deszcz
Rekomendowane odpowiedzi