Dev Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 1KW i 1LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerwos Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Kolego mam jeszcze jedno pytanie..lepiej kupić tarcze gładkie czy takie z dziurkami?czy różnica będzie odczuwalna? Chodzi mi o tarcze Zimmerman Standard/sport coat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Kup gładkie tarcze a do tego klocki Ferodo DS Performance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hager84 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ja na trw mam nalatane ponad 60 tyś (os przednia) teraz na tył też założyłem trw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P01 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja rowniez mam trw na obu osiach zarowno klocki i tarcze,zero problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerwos Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 dev powiedz mi jeszcze czy jak kupię nowe tarcze to klocki automatycznie też muszę wymienić? bo generalnie całkiem niedawno je wymieniałem i jest go jeszcze sporo.. Kolego mam jeszcze jedno pytanie..lepiej kupić tarcze gładkie czy takie z dziurkami?czy różnica będzie odczuwalna?Chodzi mi o tarcze Zimmerman Standard/sport coat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jak sa jeszcze dobre to wyrownaj klocki na drobnym papierze i zakladaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku323 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Kupiłem nowe klocki i tarcze BOSCH i żałuję. Brakowało dziurki do przykręcenia co powodowało odskakiwanie tarczy przy odpuszczaniu hamulca. Ehh szkoda gadać, nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppa4 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Hejka, do autka jak z mojego profilu jakie byłyby najlepsze tarcze ? Mam zakupione nowe klocki TRW (bo tak ) i jest ewentualność że będę potrzebował też tarcz na przód 320mm. W ASO proponują ori z fabryki za 1300PLN para, ale myślę że zaproponujecie tańsze i lepsze jeśli chodzi o możliwości i ciszę, praawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Otto Zimmermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppa4 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 OKi doki, to skumałem czytając ten temat, dzięki Pytanie jest, którą wersję, tą 'dziurkowaną' czy jakaś inną ? Jest szansa, że jak zaniósłbym je do ASO to powiedzieliby że jeśli nei ori to nie założą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Bierz gladkie A w ASO w d... moga Cie pocalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Też mam taki dylemat zamówiłem Zimmermann Sport, ale potem zacząłem czytać opinie że pękają etc. Dev wiesz może coś na ten temat ? bo nie wiem czy nie zmienić na gładkie ;/ czy duża różnica jest w hamowaniu między sport a gładkimi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Po co dublujesz tekst w roznych postach ??? Tarcza sport musi dostac dobry klocek a otwory w tarczy muszą byc regularnie czyszczone. Cała tajemnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Czyli ori klocek z S4 jaki jest przy zaciskach jest dobry do tarcz sport ? czy lepiej go wymienić ? regularne czyszczenie tzn co ile mniej więcej ? pytam bo teraz czytam i czytam i sporo tych negatywnych opinii. Powiedz mi jeszcze jak możesz bo pewnie jeździłeś i na tych i na tych czy różnica jest spora w hamowaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Klocek ori jest tutaj jak najbardziej na miejscu. Jak otwory sa zanieczyszczone to bierzesz dobre wiertło fi 4.2mm i jedziesz z każdą dziurą po kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Myślę że w sezonie letnim wystarczy karcher ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Chyba na głowę upadłeś. Czasami jest tak ze siadają dwa wiertła na jednej tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poko77 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam.Zamierzam wymienić u siebie tarcze i klocki,przód i tył.Proszę o pomoc w doborze zestawu.Autko lata głównie po autostradach.Zmieszczę się w kosztach do 1500zł?Wklejam zdjęcie wklejki z mojego auta.Kolega devastation widzę że zna się na temacie więc może pomoże mi i wyczyta dokładnie jakie tarcze potrzebuję i może ma jakiś ciekawy zestawik dla mnie.Planuję wymianę za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Masz serię 288/245 mm Jezeli masz odpowiednie koła to warto pomyslec o swapie na 320mm a na pewno minimum 312mm. To na przód a o tyle tez trzeba pomyśleć jak ganiasz po autostradach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi