Patrykbor Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Róbcie jakiegoś grilla w sobote czy niedziele i już jesteśmy trza pomyśleć Chyba zacznę szukać miejsca na grilla
kbibi Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 co do tej OSTRÓDY to ustalcie termin i godzinkę to ja też się skuszę
Buszek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Leszek widziany wczoraj kolo shell'a powiem Ci ze nawet fajnie prezentuja sie te relingi i listwy, teraz tylko wiekszych felg brakuje
4lo Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 co do tej OSTRÓDY to ustalcie termin i godzinkę to ja też się skuszę Termin i godzinka jest ustalona W tą niedzielę tylko godzina się zmieniła z 15 na okolice 12. Poczytaj Spoty Olsztyńskie to się wszystkiego dowiesz.
kbibi Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 co do tej OSTRÓDY to ustalcie termin i godzinkę to ja też się skuszę Termin i godzinka jest ustalona W tą niedzielę tylko godzina się zmieniła z 15 na okolice 12. Poczytaj Spoty Olsztyńskie to się wszystkiego dowiesz. OK
walekk Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Leszek widziany wczoraj kolo shell'a powiem Ci ze nawet fajnie prezentuja sie te relingi i listwy, teraz tylko wiekszych felg brakuje nie ma kasy narazie na wyswietlaczu napis service INSP oznacza wymiane oleju ? bo do wymiany akurat 1000km. W Passacie mialem service OIL a tutaj nie wiem moze okrojona wersja komputera hehe
Skrzypek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 co do tej OSTRÓDY to ustalcie termin i godzinkę to ja też się skuszę Termin i godzinka jest ustalona W tą niedzielę tylko godzina się zmieniła z 15 na okolice 12. Poczytaj Spoty Olsztyńskie to się wszystkiego dowiesz. zapraszamy na spocika do Ostródy, PIERWSZY SPOT A4-KLUB.PL w Ostródzie szczegóły w linku http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_olsztynskie-t7607.1590.html
walekk Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 na zlot polnocy jedziecie ? bo tam widze kilku naszych
GRazny Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 co do tej OSTRÓDY to ustalcie termin i godzinkę to ja też się skuszę Termin i godzinka jest ustalona W tą niedzielę tylko godzina się zmieniła z 15 na okolice 12. Poczytaj Spoty Olsztyńskie to się wszystkiego dowiesz. no to pupa blada... nie odwiedzę Patryka... czyli trza jechać bezpośrednio koło 11tej z Elbląga...[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 21:31_________________________________________________ na zlot polnocy jedziecie ? bo tam widze kilku naszych no ja w Niedzielę planuję (zobaczymy ile krzykną bo bieda u mnie a Adaś ma dojechać...
adadur Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 na zlot polnocy jedziecie ? bo tam widze kilku naszych Będe w tym czasie w okolicy na urlopiku także pewnie podjedę na lotnisko No lipa trochę z tą godziną spotową w Ostródzie - Grzesiek, Patryk a jak by kobietki wysadzić u Patryka na działce i sami byśmy śmigneli
Patrykbor Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No lipa trochę z tą godziną spotową w Ostródzie - Grzesiek, Patryk a jak by kobietki wysadzić u Patryka na działce i sami byśmy śmigneli :naughty: tylko wszystko zależy od pogody
Madas Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 czołem chłopaki Kolego Adadur lotnisko na zlocie północy jest odwołane
adadur Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 czołem chłopaki Kolego Adadur lotnisko na zlocie północy jest odwołane Nie zmienia to faktu że odwiedzę chłopaków
GRazny Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 na zlot polnocy jedziecie ? bo tam widze kilku naszych Będe w tym czasie w okolicy na urlopiku także pewnie podjedę na lotnisko No lipa trochę z tą godziną spotową w Ostródzie - Grzesiek, Patryk a jak by kobietki wysadzić u Patryka na działce i sami byśmy śmigneli nie no moja chce do Ostródy...
taktuś Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 nie no moja chce do Ostródy... moja też chce jechać to zrozumiałe, przecież ja tam będę... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 nie no moja chce do Ostródy... moja też chce jechać to zrozumiałe, przecież ja tam będę... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Buszek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Takie cos tato z bratem spotkali w Luksemburgu na stacji
walekk Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Takie cos tato z bratem spotkali w Luksemburgu na stacji pozyczylem dziadkowi i do Luksemburga az pojechal, a mial sie tylko powozic po miescie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi