Patrykbor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 filmik fajny ale kierowca z tym motorem mógł się lepiej postarać
bielik Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wiktor widzę że mamy podobny gust. E 30 jest boskim autem. fakt że stare ale ma coś w sobie. miałem kiedyś taką tylko że szaleńcze 1.6 8V. miała bardzo zdrowy silnik i nawet na 2 biegu ją bokiem stawiało na czystym, asfalcie i w lato. powiem szczerze że nie jeździłem większym motorem ale myśle że 2.0 a napewno 2.5 wystarczy. też się rozgładam za włoską wersją czyli 1.8 IS ale trochę ciężko znaleźć dobry egzemplarz. zobaczymy co z tego wyjdzie. napewno będzie to sedan i nietety :wallbash: chyba 5 dzrzwiowy. a tak poza tematem to życzę wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :notworthy:
Buszek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 a ja pozdrawiam z elblaga Patryk o ktorej i kiedy koszulki bede mogl odebrac? Kolejna rzecz bede cos dlubal mam duzy garaz, jak ktos chetny to dajcie znac ustawimy sie na jakis dzien, garaz taki ze nawet chyba Twoja bmw dziadekblack by weszla
dziadek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kolejna rzecz bede cos dlubal mam duzy garaz, jak ktos chetny to dajcie znac ustawimy sie na jakis dzien, garaz taki ze nawet chyba Twoja bmw dziadekblack by weszla :mysli dzięki za propozycję, na wywalenie klapek stawiam we wtorek jednak do speca ale może bym jednak zkorzysał bo CB muszę sobie gdzieś przyczepić, fajnie by było. Do kiedy będziesz w PL?
GRazny Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 oooo Dziadek czerwony... graty graty... tylko auto zmień [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:40_________________________________________________no i Wesołych, Spokojnych i jakich tam tylko chcecie... gdybym nie zaglądał
kbibi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Żałuję tylko że mam ośkę http://www.youtube.com/watch?v=wCvK38tHqY0 jak bym miał to zbiornik w jeden dzień wyjeździł :decayed:
Buszek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 dziadek w pl jestem tak mysle ze do 8mego, grzebac bede albo miedzy swietami a sylwkiem albo po sylwestrze, najpierw auto musze nowe blachy zalatwic bo mi zaiwanili
Patrykbor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja pozdrawiam z elblaga Patryk o ktorej i kiedy koszulki bede mogl odebrac? kiedy chcesz tel masz to dzwoń
Patrykbor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 To zdrowych i Wesołych Świąt panienki
adadur Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT ... i wspaniałych prezentów...
Madas Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 NAJLEPSZEGO :good: Dzadekblack gratuluję kolorku pasuję Ci jak ulał :good:
Zaleczeq Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zdrowych i pogodnych świąt chłopaki i dziewczyny
Zaleczeq Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja byłem na pasterce takiej a dzis na starowke na fitness :banan:
Rekomendowane odpowiedzi