zwiras Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Efcio machać to za mało ja jestem ślepy za kółkiem trzeba trąbić, palić race, rzucać kamieniami itp.
efcio Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 ale chyba twoja dziwa sterowala szerszeniem :decayed:
_QBaAa_ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kuba lepiej trenuj przed piątkiem Troszkę Ci się nazbierało . Bardzo śmieszne ;( Powiedzcie lepiej o której to :gwizdanie:
zwiras Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja pracuje do 17 w sumie to kończę robotę wpadnę do domu po jakąś kiełbaskę i możemy spadać. tylko Jest problemik w związku z tym że nie otwiera mi się bagażnik nie mam pojęcia jak dotransportujemy grilla na miejsce
pawelp2208 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja pracuje do 17 w sumie to kończę robotę wpadnę do domu po jakąś kiełbaskę i możemy spadać. tylko Jest problemik w związku z tym że nie otwiera mi się bagażnik nie mam pojęcia jak dotransportujemy grilla na miejsce Grill na kolanach a tak swoją drogą to nie wiem ile tam wytrzymamy bo u mnie komary tak napierd**** że bania mała także nad wodą to sobie nawet nie wyobrażam ja wolny będę w granicach 18-19
zwiras Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 hm.. te komary faktycznie mogą nam troszkę pokrzyżować zabawę zobaczymy ! kto skołuje grilla i brykiet? ja zajmę się transportem standardowo
pawelp2208 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja mogę skołować brykiet a odnośnie grilla to musiałbym zob w jakim jest stanie myślałem też o takim grillu jednorazowym, ale nie wiem czy gdzieś teraz taki spotkam trzeba jeszcze skołować kiełbachę, jakiś chleb itd :gwizdanie: ja co bedę mógł to załatwię
_QBaAa_ Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Nie wiem co mi zrobicie, ale możliwe, że przybędę do was trochę później, albo wcale Będziemy pod telefonem.
zwiras Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 hm... :bicz3: i takie tam inne pieszczoty . Pawełku to co robimy? Zostajemy w radomsku?
pawelp2208 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Nic chyba innego nam nie pozostaje.. Wiesz co dzisiaj to mam ochotę na zimnego browarka kur** nie wiem kiedy ten grill dojdzie do skutku
zwiras Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Pawełku wpadnę po Ciebie jakoś na wieczór wyskoczymy do Warki co? Jak kuba bedzie dostepny to najwyżej do nas dołączy i może Efcio i Grześ po robocie nas odwiedzą .
_QBaAa_ Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jak kuba bedzie dostepny to najwyżej do nas dołączy i może Efcio i Grześ po robocie nas odwiedzą . Postaram się
zwiras Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kuba jak coś to pisz do mnie najprawdopodobniej Paulina będzie kierowcą to po Ciebie podjedziemy
_QBaAa_ Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kuba jak coś to pisz do mnie najprawdopodobniej Paulina będzie kierowcą to po Ciebie podjedziemy Do Warki mam nie daleko, więc jak wrócę do domu o normalnej porze to przyjdę
pawelp2208 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 W sumie spot można zaliczyć do udanych..Krzysiu , szkoda tylko, że z forumowiczów było nas tylko 2... mam nadzieję, że następnym razem frekfencja bardziej nam dopisze
zwiras Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 fajowo było jednak tak jak rozmawialiśmy wczoraj, nie ma to jak picie za stokrotką w spokoju .
zwiras Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 No pięknie 11 stopni dzisiaj rano jak wstawałem do roboty . Znów mamy jesień :gwizdanie:
pawelp2208 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 I co kur** nikt nie ma odwagi się odezwać czy co... spoko chłopaki wybaczamy wam tego spota oby na kolejne nadeszła większa mobilizacja u was, bo każdy z nas ma ważne sprawy, ale jak się czegoś chce to wszystko można przełożyć, albo rozłożyć w czasie :gwizdanie: No i to by było na tyle tej pouczającej lekcji
Rekomendowane odpowiedzi