Nosb Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ech wyglada jak alu BTW : jaki jest sens stosowac w 2,7T rurki 2,5" ? Czy na 2" bedzie jakas roznica ? Chodzi mi o to ze pchajac tam 2,5" moze nie zoostac miejsca na kratki i halogeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 A po co Ci kratki i halogeny...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 A po co Ci kratki i halogeny...? Żeby ładnie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dokladnie Jakby ktos mial namiar na kolanka alu 2" bylbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ta pletwa w przednim zderzaku nie wiem po co jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 http://s4sid.pl/media/DIR_123/DIR_56012/DSC01584.jpg ladnie wyglada widzialem w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 pewnie ze ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQ_WWA Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Piękna eSa to mi się podoba inwestycja czysto pod osiągi samochodu bez zabijania funkcjonalności a nie wygląd i audio :> zazdroszczę Może niedługo spotkamy się u Witka tez wybieram się na strojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRC Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Piękna furka No i ta MOC Oby służyła bezawaryjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 me like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Co do rurek nie wiem czy będzie jakas różnica między rurkami 2" czy 2,5 cala......U mnie są rurki 60mm od dolotu i niestety ale nawet gdyby to były 2" rurki nie wpłyneło by na to ze zostaną kratki i halogeny, przy tego typie cooler'a poprostu niema szans zeby to zrobić na początku bardzo chciałem zeby zostały, ale jednak nie było opcji i jest jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dziewczyny kończymy OT... :gwizdanie: poważnie mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Powialo grozą Poziu wypowiedz sie jaka bedzie roznica miedzy 2" a 2,5" w takim FMIC w 2,7 Bo zbieram opinie i nie wiem co wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Powialo grozą Poziu wypowiedz sie jaka bedzie roznica miedzy 2" a 2,5" w takim FMIC w 2,7 Bo zbieram opinie i nie wiem co wybrac Nosb, z takim pytaniem to do dzialu technicznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 roznica jest taka ze zwiekszy sie uklad pojemności dolotu przez co moze byc delikatnie wiekszy lag nic pozatym....Ja zalozylem rurki 60mm dlatego ze wejscia i wyjscia mam do fmica 57mm, pozatym na rurkach 60mm wygląda bardziej "poważnie" że tak powiem ale to juz taki szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Tak wlasnie myslalem Bo wydaje mi sie ze 2" nie wplywa raczej an pogorszenie przeplywu Zobaczymy czy przy 2" zmieszcze spryski , kratki i halogeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ale ty nosb masz chyba 1,8 T ? tam to wogole inne bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 spoko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Jaka sielanka i przyjazna atmosfera :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 nie podjudzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi