trepek Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 4 minuty temu, karol1981 napisał: Piękne widoki, zastanawiam się jedynie jak ty się do tego cabrio z tobołami zmieściłeś , ja mam problem do avanta nie raz ,chyba że masz tak zdolną żonę i skompresowała wszystko jak winrar Cały sekret tkwi w tym aby powiedzieć kobiecie, że może zabrać ze sobą tylko torebki. Nie wiem jak to jest skonstruowane ale mała torebka zmieści wszystko! 1
kkam Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 W dniu 29.07.2020 o 09:47, karol1981 napisał: Piękne widoki, zastanawiam się jedynie jak ty się do tego cabrio z tobołami zmieściłeś , ja mam problem do avanta nie raz ,chyba że masz tak zdolną żonę i skompresowała wszystko jak winrar 2 pary kąpielówek, jakieś browarki i w drogę, wystarcz tyle;). A tak na serio bagażnik jest mały. Udało mi się kupić torby, które prawie idealnie pasują przy złożonym dachu. Warunek był taki, że sa 2 torby i bierzemy wszystko co sie do nich zmieści. W tym roku na próbę kupiliśmy worki próżniowe do cichów, naprawde polecam. Wkłada się do worka ubrania, a następnie odkurzaczem odciąga powietrze. Kompresja 30-40%. 1
johnnythebest Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 49 minut temu, kkam napisał: W tym roku na próbę kupiliśmy worki próżniowe do cichów, naprawde polecam. Wkłada się do worka ubrania, a następnie odkurzaczem odciąga powietrze. Kompresja 30-40%. Ooo to ciekawe, mi by się przydało takie cudo, faktycznie aż tyle idzie zaoszczędzić miejsca?
kkam Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 minutę temu, johnnythebest napisał: Ooo to ciekawe, mi by się przydało takie cudo, faktycznie aż tyle idzie zaoszczędzić miejsca? zerknij od około 1 min
johnnythebest Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Sztos Teraz jak jechałem na wakacje to ledwo się spakowaliśmy Kupowałeś jakieś markowe worki czy pierwsze lepsze?
kkam Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Pierwsze lepsze,Jakieś noname z Tesco. Bardziej z ciekawości jak się sprawdzi. W markowych pewnie folia jest grubsza, bo co tam innego można ulepszać. 1
bombelm7 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Opublikowano 21 Czerwca 2023 W dniu 4.08.2020 o 12:10, kkam napisał(a): 2 pary kąpielówek, jakieś browarki i w drogę, wystarcz tyle;). A tak na serio bagażnik jest mały. Udało mi się kupić torby, które prawie idealnie pasują przy złożonym dachu. Warunek był taki, że sa 2 torby i bierzemy wszystko co sie do nich zmieści. W tym roku na próbę kupiliśmy worki próżniowe do cichów, naprawde polecam. Wkłada się do worka ubrania, a następnie odkurzaczem odciąga powietrze. Kompresja 30-40%. Hej. Ja w drugą stronę. Jak wygląda np garnitur po takim zabiegu? Bo tam gdzieś mi na filmie śmignął? Po wyjęciu ogólnie ubrania wymagają ponownego prania i prasowania? O ile pościel do spania luz o tyle ciuchy? No bo powiem szczerze sztos te worki. Miejsca masę idzie zaoszczędzić.
george Opublikowano 19 Lipca 2023 Opublikowano 19 Lipca 2023 W dniu 20.06.2023 o 16:20, A4b6quattro napisał(a): Dłubiesz jeszcze coś w aucie😁 Widziałem wóz w listopadzie ubiegłego roku. Zacnie prezentuje się, choć Krzysztof uważa, że można jeszcze coś poprawić.
A4b6quattro Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 W dniu 19.07.2023 o 22:52, george napisał(a): Widziałem wóz w listopadzie ubiegłego roku. Zacnie prezentuje się, choć Krzysztof uważa, że można jeszcze coś poprawić. Zawsze jest coś do dodania😉🤣
MarioR34 Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 This is such a simply beautiful car and i know with yours knowledge to improve and fix things it could be just much better and better , many happy kilometers with it .
neo82 Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 W dniu 26.02.2020 o 10:59, kkam napisał(a): Przeróbka lamp na biled Cześć. Przyjacielu dużo pracy jeśli chciałbym również u siebie ? Zakładając że kupuje gotowce ?
george Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 7 godzin temu, neo82 napisał(a): Cześć. Przyjacielu dużo pracy jeśli chciałbym również u siebie ? Zakładając że kupuje gotowce ? Jak B7 to @KoJ@K. 1
kkam Opublikowano 23 Października 2023 Autor Opublikowano 23 Października 2023 8 godzin temu, neo82 napisał(a): Cześć. Przyjacielu dużo pracy jeśli chciałbym również u siebie ? Zakładając że kupuje gotowce ? Jeżeli kupisz gotowca, czyli juz przerobione lampy to praktycznie nie ma dużo roboty i nic trudnego. Najbardziej czasochłonne jest zdjecie zderzaka do podmiany lamp. A jeżeli sam bedziesz przerabiać lampy to najważśniejsze zachowanie czystości przy pracy, aby nie ubrudzic wnętrza lampy i nie porysować kloszy od środka. 1 1
dRACoNIx Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 Cześć , właśnie ja u siebie też postanowiłem zmienić zaciski z s4 b7 na wv phaeton bo są lżejsze , Ale mam pytanie czy waż będzie pasować z s4 zacisku ? A jeżeli nie to jaki trzeba kupić by pasowało ? pozdro Olo
Rekomendowane odpowiedzi