KoJ@K Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jak to niektórzy mówią wjechała truskawka na torcie Stara eSlineowa lotka ustąpiła grzecznie miejsca nowej lotce eReSowej. Jak dla mnie to robi to mega robote na d*pie i jak ide do auta to za każdym razem jak patrze to jaram się nią, jak murzyn blaszką 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jest elegancko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Dobra robota , lotka dodała agresywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 wszystko fajnie .... ale ten silnik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zima na pokładzie. Wleciały felgi z A5 18' 8,5J et29 i na oponki 245/40R18 Bardzo przyjemne kółko, kolejna felga z A5 z za***istym wklęsem jak na takie parametry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mango155 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Lotka oryginał RS czy alaRS z alledrogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Oryginał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 W dniu 9.11.2020 o 22:57, KoJ@K napisał: Jak dla mnie to robi to mega robote na d*pie i jak ide do auta to za każdym razem jak patrze to jaram się nią, jak murzyn blaszką Miałem tak samo ? Kocur jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Muszę przyznać że prezentuje się pięknie Felgi na zimę w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Świetnie prezentuje się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamd69 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 To jest to bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Nie wszystkie decyzje w życiu bywają łatwe, ale tłumacze sobie to w ten sposób, że zawsze po burzy kiedyś znów przychodzi słońce ... żegnaj przyjacielu ... Wiem, że będzie miała dobrze, ale napewno nie tak dobrze jak ze mną Pojechała do @FroS-t -zboczeńca detailingowego, który po ostatnim czarnym aucie zarzekał się, że już nigdy więcej czarnego auta, a napewno nie UNI !!! Nooo...zarzekał sie i tyle z tego Edytowane 26 Grudnia 2020 przez KoJ@K 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Co następnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Pewnie jakieś audi lub golfik czwóreczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartman82 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Golf serii C7 na Matrixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 5 minut temu, cartman82 napisał: Golf serii C7 na Matrixie Audi A6 C4 Competition heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 W dniu 27.12.2020 o 10:01, karolek_ust napisał: Audi A6 C4 Competition heh Ce Czwóreczka dobry sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 W dniu 26.12.2020 o 23:53, KoJ@K napisał: Nie wszystkie decyzje w życiu bywają łatwe, ale tłumacze sobie to w ten sposób, że zawsze po burzy kiedyś znów przychodzi słońce ... żegnaj przyjacielu ... Wiem, że będzie miała dobrze, ale napewno nie tak dobrze jak ze mną Pojechała do @FroS-t -zboczeńca detailingowego, który po ostatnim czarnym aucie zarzekał się, że już nigdy więcej czarnego auta, a napewno nie UNI !!! Nooo...zarzekał sie i tyle z tego No proszę, a w poniedziałek rozmawiałem z Leszkiem i się nie przyznał, jedynie mówił że planuje kupić b8 a to łobuz, Mati ładuj a6 c7 competition ??Nie martw się U FroS-t a będzie miała dobrze, coś wspominał o gwincie dla niej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Ja sie nie martwie o Niego, tylko o siebie bo bardzo się biłem z myślami o sprzedaży takiego fajnego wozu... Na A6 w ori competition mnie niestety nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi