egon47 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 W końcu powrót na mega fajnym setupie będę śledził co tam działasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jakby nie patrzeć to nadal KLEpidło, ale ja tam nic do nich nie mam i póki co złego słowa nie powiem, no jedynie tyle, że na początku myślałem że one palą mniej...niż 1.9 a tu uja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 O czarne Uni, garatuluje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Teraz, FroS-t napisał: O czarne Uni, garatuluje Najlepsze jest to że on takiego szukał właśnie smola fajna ale od korekty do pierwszych myc heh. Gratulacje Panie , dobra a4 z dobrego domu. Chłopaki już podstawy wyrezali teraz można resztą się zająć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Jakby nie patrzeć to nadal KLEpidło, ale ja tam nic do nich nie mam i póki co złego słowa nie powiem, no jedynie tyle, że na początku myślałem że one palą mniej...niż 1.9 a tu uja. Tam klepidlo od razu, co mają powiedzieć posiadacze 3.0tdi heh jedynie to te osiągi wynagradzaja to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Pięknie pięknie Pokaz te lampy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 A ni uja... zanim nie założe to ich nie zobaczysz, niech Cię zeżre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Albo dobra, masz jedną taką spy fotke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Godzinę temu, MaciekPL napisał: Tam klepidlo od razu, co mają powiedzieć posiadacze 3.0tdi heh jedynie to te osiągi wynagradzaja to. heh a ci co maja 2.5 TDI Multitronic w starszych modelach VAG co moja mowić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Albo dobra, masz jedną taką spy fotke Jestem nie zaspokojony brzytkooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Aaa no to jak brzytko to nawet więcej nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ciężko z rozklejenia tych lamp? One są łączone na butyl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Tak jest, one są na butylu klejone, jakoś bardzo ciężko nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Czyli odpowiednio podgrzać i powinno zejść. Dzięki za odp ? . Robisz w ledach kierunkowskazy dodatkowo i potem moduł pod dynamiczne ? ? ? BTw graty fury. Bezawaryjności i będziemy czaic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Graty zakupu , fajnie że została na forum i dalej będzie dopieszczana... Będe śledził temat Powodzenia w dalszych modach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabe Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 dobry bandyta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ładne toto bedzie jak skończysz , teraz wiadomo przynajmniej dlaczego poszła b6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 B6 poszła , bo byłem po dosyć poważnej operacji kręgosłupa i nie miałem jak i gdzie tym jeździć, a auto jak stoi to strupieje i sie psuje, jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ładna ta twoja łupa. Szkoda tylko, że nie jest to 3.0 w gnoju. Tradycyjnie temat będzie śledzony. Jakieś zdjęcia środka posiadasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Zdjęciel Mariusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi