.Szczepan. Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Witam. Od 2 tygodni jestem jego posiadaczem A4 1.8 z 2000r. Wyposażenie między innymi: - ABS - 4x AIR BAG - wspomaganie - el. szyby x2 - el. lusterka - podgrzewane lusterka - centralny zamek z pilota - domykanie szyb z kluczyka i pilota - otwieranie szyb z pilota - otwieranie klapy bagażnika z pilota - klimatronic - podgrzewane fotele - podłokietnik x 2 - ori radio + 6 głośników + ori głosnik basowy wbudowany w bagażniku - ori alu 15" (zima) + alu zapas - alu 16'' (lato) - halogeny - xenon HID 6000k - sprężyny LOVTEC -35mm/-35mm i takie pierdołki : - podświetlenie nóg przy otwarciu drzwi kierowca-pasażer - 6 lampek w podsufitce - rozwijana siatka odgradzająca bagażnik z kabiną - welurowe dywaniki w kolorze - regulowana kierownica w 2 płaszczyznach - regulowane światła - alu ramki na zegarach - czujnik parkowania - podświetlane pokrętła nawiewu. Kolejne fotki na następnych stronach
Sadek_WLG Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 no niezla maszynka tylko szkoda ze kombi ale widze ze masz niezly zapas opon
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Fajny polift Podstawowe pytanie jakie plany
mcm Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ładny "trumniak" , dobra baza do modyfikacji jeśli coś planujesz
.Szczepan. Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 No pewnie że planuje Na początek myślę o ładnym alu 16-17 a póżniej może posadzę trochę niżej na glebe.
Skyliner89 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Elegancki Avancik . Założy się fajne 17", pójdzie troche w dół i będzie git malina .
soolek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Na początek do zdejmij to coś z lusterka Reszta OK - ładna baza do dalszych modyfikacji.
rafalekx Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 To zapachowe drzewko proponuję gdzieś schować, np. pod podłokietnik U mnie tam leży i tak samo intensywnie smrodek rozchodzi się po aucie A poza tym ładna seria kilka zmian i będzie super
.Szczepan. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zrobiło się całkiem wiosennie więc czas na letni zestawik. Dziś go założyłem :> Jutro może zrobie fotki.[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 20:42_________________________________________________Jedna fotka zrobiona na szybkiego
Gość Brytol Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ściągnij hak... o ile go nie potrzebujesz
rafalekx Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ten piękny wzorek RS w rozmiarze 17'' albo tak jak tutaj na fotce 16'' wygląda fatalnie Dlaczego nie kupiłeś większych? Jeśli chciałeś 16'' trzeba było wybrać inny wzór
.Szczepan. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ten piękny wzorek RS w rozmiarze 17'' albo tak jak tutaj na fotce 16'' wygląda fatalnie Dlaczego nie kupiłeś większych? Jeśli chciałeś 16'' trzeba było wybrać inny wzór No wiadomo że na większej feldze by wyglądał lepiej, ale znacznie by spadł komfort. A 16 cali to taki kompromis komfort/wygląd. Ten wzorek mi się podoba, dlatego go kupiłem
DarekII Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jak mi się ogólnie nie widzi a4 w kombi to ten jest ładny.
.Szczepan. Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Welur będzie w sobotę założony. Tylko muszę odkurzyć pod gumami No i pewnie zrobie odrazu lepsze fotki[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 12:17_________________________________________________Dziś miałem trochę czasu i pstryknołem kilka fotek:
stradi_wwo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Fajne autko... ladne alu choc tyciu chyba za male na kombi Generalnie pelna elegancja ...
.Szczepan. Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Dodam jeszcze kilka fotek ze środka skoro już je mam: Zastanawiam się nad zakupem ori radia na CD do mojej A4. Dużo sie naczytałem na forum że jednym działa bez ''can'' a innym nie. Może ktoś posiada takie radyjko w swoim audi, iby sie wypowiedział co i jak lub, ktoś się wypowiedział jak coś więcej wie na ten temat. Interesuje mnie takie radyjko jak na danej aukcji: http://www.allegro.pl/item641357272_audi_concert_ii_22cm_chowane_galki_a3_a4_a6_itp.html Czekam na wypowiedzi
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Takie radyjko fajna sprawa, tylko nie za tą kase!!! podłączyć sie da, nawet RDS mozna podłączyć ale tylko w zegarach poliftowych i to tez nie w kazdym typie, ten temat poruszony jest na wątku o wymianie zegarów na fis. Możesz kupić adapter do radia wtedy nie bedziesz musiał przerabiać instalacji(na alegro są najtańsze po 119zł) Sam panel rózni sie odcieniem, stosując takowy adapter ne bedziesz miał problemów z co godzinnym wyłączaniem sie radia i dzialaniem po włożeniu kluczyka do stacyjki oraz podświetlenie(to akurat mozna zrobić samodzielnie ciagnac sygnał can z zegarów czy jakos tak). Troszke jest opisane na ten temat na forum Ale jak bym miał 500zł wydać na radio to jednak wolał bym kupić cos nie oryginalnego, albo concert1+zmieniarka, bo dajac 500zł za ten model w sumie nie oczekuj rewalacji w zamian za przeróbki jeszcze sam sie kiedys nad tym zastanawiałem ale chyba temat odpuszcze no chyba że sie okazja jakaś trafi
Rekomendowane odpowiedzi