daglas Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Siemanko Z racji większej ilości wolnego czasu z wiadomych w chwili obecnej przyczyny postanowiłem wrzucić nastepce b7, mam nadzieję że uda się podtrzymać poziom modyfikacji względem poprzedniej b7. Wszystkie modyfikacje i serwisy robię sam z racji tego, że sie m.in tym zajmuje więc staram się aby wóz był dopracowany na 100%. Lista modyfikacji: Downpipe Inlet pipe Muffler delete Intercooler Forge Customowy dolot Box jb4 Moc - w tej chwili nie znana Od zakupu zrobiłem serwis olejowy (silnik, haldex, DSG ) no i wleciał dp mojej roboty oraz dolot reszta już gotowe produkty Pokusiłem się też o zmianę grilla oraz wleciało lekkie koło oz superleggera które wcześniej siedziało w b7. W chwili obecnej przydałoby się ustawić 6 mapę w jb4 aczkolwiek będę musiał chyba zmienić opony bo muszę dużo zmniejszać doładowanie na pierwszym biegu żeby z launcha mi ładnie skleił. Z czasem powlatuja jeszcze jakieś mody wizualne oraz nie wykluczam stage 2+ jak już zacznie brakować mocy, póki co jest ok Tutaj auto zanim dostało się w moje rece Tu zająłem się lakierem one step + zabezp woskiem który miałem pod ręką Custom dolot Montaż grilla Tu moje smarki i montaż dp Montaż ic Końcówki Postaram się w wolnej chwili coś pocykać bo nawet niemam zdjęć całego auta Pozdrówki Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez daglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Bajka! Zazdroszczę, miałem iść razem z Tobą tą samą drogą w tym roku, plany się zmieniły pozostaje jeszcze przy B7 a Tobie kibicuje i zapisuje temat do podgladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Te a3 w sedanie podobają mi się zajebiaszczo a już w białej esce .. Gratuluję zakupu i życzę dużo mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex1991 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autko cudo Modyfikacje na duży plus Garaż, w którym działasz, marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daglas Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Dobra udało się coś cyknac na szybko Edytowane 28 Maja 2020 przez daglas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Mega autko. Bezawaryjności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ładny bialasek, jeszcze znaczki na czarne zmienić i pięknie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Klawe auto chociaż wolę sporbacka od sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 https://allegro.pl/artykul/uzywane-audi-s3-warte-zainteresowania-AVElMBgeASq?bi_c=audi%20tradition&bi_m=cat.search-artTeaser&bi_s=internal przy okazji przeglądania aledrogo ... gdzieś już ten samochód widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daglas Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 57 minut temu, qruku napisał: https://allegro.pl/artykul/uzywane-audi-s3-warte-zainteresowania-AVElMBgeASq?bi_c=audi%20tradition&bi_m=cat.search-artTeaser&bi_s=internal przy okazji przeglądania aledrogo ... gdzieś już ten samochód widziałem No dokładnie to ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSoldier Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Przykuwa oko będzie obserwowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jakie felgi są teraz założone ? Marka ? Parametry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daglas Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 10 godzin temu, granatowy napisał: Jakie felgi są teraz założone ? Marka ? Parametry ? Oz superleggera 18" 8j et bodajże 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daglas Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W dniu 23.04.2020 o 06:55, MaciekPL napisał: Ładny bialasek, jeszcze znaczki na czarne zmienić i pięknie ? Jest taki plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Fajny garaż, auto oczywiście też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daglas Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Trochę brudny ale nawet brudny cieszy oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Kosa ale prawie wszystkie zdjęcia już wygasły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Fajna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daglas Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 O kurde z fotkami lipa faktycznie, poprawie to w wolnej chwili póki co udało znaleźć mi się czas i zająłem się wydechem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgierd93 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi