Tkoczu_ Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2021 55 minut temu, Mukade93 napisał: ja mam zara auto rok, juz sie boje pomyslec co bedzie z nim po 2 latach Pamiętaj żeby o hajsie nie myśleć bo zawału można dostać ja na szczęście prawie wszystkie mody co wrzuciłem do auta to na mega spontanie kupowałem za śmieszne pieniądze
Mloty4x Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 5 godzin temu, Tkoczu_ napisał: Pamiętaj żeby o hajsie nie myśleć bo zawału można dostać ja na szczęście prawie wszystkie mody co wrzuciłem do auta to na mega spontanie kupowałem za śmieszne pieniądze Kurde my chyba mamy to samo jeśli chodzi o oszczędzanie na częściach (pozornie drogich) Można powiedzieć że jesteś dobrym materiałem na męża bo nie przepłacasz 1
cysiek18 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 W dniu 5.05.2021 o 10:56, Tkoczu_ napisał: Przyszły końcówki Wybór padł na 102mm z buzzera I tak to się mniej więcej prezentuje Cześć, Masz dokładny model tej końcówki ? Ona jest prosto ścięta, czy pod kątem ?
Tkoczu_ Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 10 godzin temu, cysiek18 napisał: Cześć, Masz dokładny model tej końcówki ? Ona jest prosto ścięta, czy pod kątem ? Końcówka ZZ102X - tłumiki, tuning, wydech, sklep WWW.TLUMIKISPORTOWE.COM Tu masz linka, ścięte pod lekkim kątem
cysiek18 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Opublikowano 24 Czerwca 2021 13 godzin temu, Tkoczu_ napisał: Końcówka ZZ102X - tłumiki, tuning, wydech, sklep WWW.TLUMIKISPORTOWE.COM Tu masz linka, ścięte pod lekkim kątem Dzięki wielkie
Tkoczu_ Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Wedle sugestii @FroS-t.. Felgi po renowacji ponad msc odpoczęły to można było wrzucić coś kwarcowego . - GYEON Q2 RIM a dressingi to wiadomo że - SHINY GARAGE BACK2BLACK Dzieki @Mloty4x Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Tkoczu_
karolg987 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 A nie myślałeś o znaczku Audi z tyłu na czarno?
Tkoczu_ Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2021 28 minut temu, karolg987 napisał: A nie myślałeś o znaczku Audi z tyłu na czarno? O dużo rzeczach myślałem ale przy obecnym stanie łatwo już przesadzić z modami wiec tylko gwint ewentualnie relingi w black piano i koniec
Bambr97 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Fajny kolor na felgach. Może pamiętasz kod lakieru czy nazwę?
Tkoczu_ Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2021 2 godziny temu, Bambr97 napisał: Fajny kolor na felgach. Może pamiętasz kod lakieru czy nazwę? Ojj to nw bo na czuja wybierałem odcień, ale zadzwonię do kolegi to może bd pamiętał
gordo Opublikowano 26 Czerwca 2021 Opublikowano 26 Czerwca 2021 19 godzin temu, Tkoczu_ napisał: O dużo rzeczach myślałem ale przy obecnym stanie łatwo już przesadzić z modami wiec tylko gwint ewentualnie relingi w black piano i koniec Siedzi idealnie, szkoda kasy na gwint ? Jak planujesz zrobić relingi w piano? 1
Tkoczu_ Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2021 3 godziny temu, gordo napisał: Siedzi idealnie, szkoda kasy na gwint ? Jak planujesz zrobić relingi w piano? No niby szkoda kasy ale za wysoko to mi stoi, kupię sprężyny to efekt bd żaden i 7 stówek pójdzie się walić, przy gwincie mogę sobie regulować wysokość do potrzeb, najlepszym wyborem byłby air, ale do 1,5 roku planuje zmieniać furę wiec tyle kasy już wydawać nie chce. A co do relingów to machnę je plastidipem chyba że któryś z kolegów poleci mi inne rozwiązanie
george Opublikowano 26 Czerwca 2021 Opublikowano 26 Czerwca 2021 6 godzin temu, Tkoczu_ napisał: No niby szkoda kasy ale za wysoko to mi stoi, kupię sprężyny to efekt bd żaden Według mnie idealnie siedzi. 1
Tkoczu_ Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Opublikowano 4 Lipca 2021 Przyszedł nowy rozdział.. Koniec z cykaniem telefonem Może za rok albo dwa zacznę porządne foty cykać, na ten moment małymi krokami do przodu Wiadomo kto mnie zaraził „zajawka” —>@karol1981 6
Adam87 Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Też Karol zaraził mnie tym I kupiłem Canona już chyba 2 lata temu 1
Tkoczu_ Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Opublikowano 4 Lipca 2021 1 godzinę temu, Adam87 napisał: Też Karol zaraził mnie tym I kupiłem Canona już chyba 2 lata temu Hehe fajna sprawa
Mukade93 Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 dosc czesto pod ta elektrownia jestes, czyzby zbijasz pkt w wordzie?
Tkoczu_ Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Opublikowano 4 Lipca 2021 Godzinę temu, Mukade93 napisał: dosc czesto pod ta elektrownia jestes, czyzby zbijasz pkt w wordzie? Mieszkam niedaleko :p
K4rol81 Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 No pięknie, cieszę się że mogłem pomóc, teraz to będą foty do kalendarze. 2
gordo Opublikowano 22 Lipca 2021 Opublikowano 22 Lipca 2021 Witaj. Mogę kupić kierownicę taką jak masz u siebie. Czy dużo rzeźby jest żeby działały wszystkie przyciski? Głównie chodzi mi o zmianę stacji radiowych oraz piosenek, a także pokrętło głośności. Trzeba przerabiać jakieś wtyczki, moduły itd.? Oczywiście poduszka również musi być podłączona jak należy.
Rekomendowane odpowiedzi