ksiadzDOBRODZIEJ Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Witam.No więc w końcu moja NIUNIA doczekała się sesji.Od momentu nabycia pierwszy raz wymyta i fotografowana:) Przesiadłem się z Astry 1.6 kombi więc efekt z jazdy Audi był piorunujący:) Wiec co tam mamy:) Przebieg 203tyś,1995 rok,1.8 ADR , Quattro (troszku brakuje "T") ale i tak jest git Alu 15' oponki zimowe Pirelli Wspomaganie Klimatronic 2 poduchy 2 x elektryczne szyby elektryczne lusterka pakiet "komfort" wspomaganie kierownicy z regulacją ABS seryjny centralny z alarmem Imo TO już wymieniłem: - światła przednie wyrezane DEPO zespolone na H1 - światła tylne Clear BLACK od FK - grill FK no tu już przedobrzyłem pójdzie do wymiany - oczywiście kompletny rozrząd i płyny W najbliższym czasie : -Alusy ,tylko oczywiście dylemat 17' czy tez 16'( i tu proszę o sugestie) ,zawiasik raczej odpada koszta myślę w QUATTRO będą zbyt duże -Migacze boczne dymione -Grill Ori poliftowy lub inny - maska i tylny zderzak --- lakiernik:( - likwidacja "A4" zostają "koła" A co dalej to się okaże. Proszę o komentarze i sugestie LINKI do albumów na fotosik pełne rozmiary: http://embri11.fotosik.pl/albumy/610859.html http://embri11.fotosik.pl/albumy/610842.html Pochwalony Doszły nowe felunki,niestety nie ORi' tylko ATS. 17' Teraz najważniejszy grill i boczne migacze.Co do zawiasu to myślę
GRazny Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 no to niech się prowadzi lepiej od Księdza Dobrodzieja... bardzo ładna
ksiadz99 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 pochwalony! a co kolege po fachu sklonilo ku takiemu grillowi? dobrze ze do wymiany, polift bedzie wygladal elegancko, chociaz ja choruje na rs4. fajnie ze quattro pzdr
KoDi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Widze że kolega ma takie same felgi jak moja Ładna Audiolka, ile ci pali paliwka na 100?
blind1 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 witam kolege sliczna adunia ja bym tylko wcisna naprawde ori grill i bedzie ok ,ale to kwestia gustu
marcin78 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 pochwalony kolego jest ładna wymień jeszcze kierunki na błotnikach na inne te troche nie graja z przodem i tyłem
ksiadzDOBRODZIEJ Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Widze że kolega ma takie same felgi jak moja Ładna Audiolka, ile ci pali paliwka na 100? Tankuje zawsze do pełna, 430km 48 litrów, wyłącznie miasto bez jakiegoś specjalnego oszczędzania(zmiana przy 3,0-4,5 tys),trasa dom-praca ok 10 km.
konradzed Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Ekskomunika za brak grilla ze znaczkiem . Pozdrawiam!
antonio Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 naprawde zadbana zmiana grila potrzebna od zaraz
Krzychu88 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Ładna furka, gril na przodzik inny najlepiej s4 czy rs4, klamki i lustra w kolor nadwozia Powodzenia w modach :> Pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 A co na to parafianki? Felga 17'' jeśli już Tylko na seryjnym zawiasie będzie kiepsko wyglądała jakieś -30 by się przydało ten wydech jakiś taki dziwny, nie podoba mi się może trzeba go bardziej schować, znaczy bardziej pod zderzak? grill koniecznie ori
Rafal_69 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Felga 17'' jeśli już Tylko na seryjnym zawiasie będzie kiepsko wyglądała jakieś -30 by się przydało ten wydech jakiś taki dziwny, nie podoba mi się może trzeba go bardziej schować, znaczy bardziej pod zderzak? grill koniecznie ori wsumie wszystko co chciałem powiedzieć mi osobiscie jeszcze sie lampy tylne niepodobaja ale to rzecz gustu :gwizdanie: no i jakas sciema szybek by też nie zaszkodziła moim zdaniem
ksiadzDOBRODZIEJ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dodane nowe fotki,Felgi ATS 17' Tylne lampy do wymiany Hehe:) lampy zostają rzecz gustu:),nad ściemą szyb tez myśle,klamki i lustra przy wizycie z maską pójdą pod lakier.Ale teraz najważniejszy Grill s4,rs4 i boczne migacze:) A co do zawiasu to pytanko,do QUATTRO pewnie inne niż do ośki? No i pewnie wiele droższe? Pochwalony
topor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 grill i tylne lampy do poprawy;) ale tak jak napisales rzecz gustu. w Quattro tylne amory maja inne mocowanie i drozsze wcale nie sa. pozdroo
Rekomendowane odpowiedzi