Kowi87 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Fotki masz genialne, startuj w konkursie forumowym :kox: noi ten rozbrajający znaczek 1.6 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ona poszła do "AŚ" z tym znaczkiem ?? mogłeś jeszcze im dać fotke silnika którą masz w pierwszym poście. byłaby konsternacja w redakcji :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Mody sa jeszcze w planach, na wiosne napewno będzie ładna felga, mysle że gleba troche, ciemne szybki, moze zderzak i grill od RS'a i napewno audio bo tego mi najbardziej brakuje. No i jak dobrze pójdzie to we wrześniu najdalej październiku robie program. Planowane ok 310 km 450 nm - w zwykłym rodzinnym kombi A4 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekTDI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 parę razy chyba widziałem to auto w okolicach Młocin? Bardzo ładna, znaczek 1.6 bez błędny a na listę z planami umieść listwę na lewe tylne drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A ja proponuje, zebys go zewnetrznie odrezal. Lampy przedlift, zderzaki seria, czarne lusterka, czarne listwy boczne (gumowe) jakis miauki wydech :kox: Wtedy bylby szal pal [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 11:05_________________________________________________Aaaa no i koniecznie imitacja podtlenku LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 parę razy chyba widziałem to auto w okolicach Młocin? Bardzo ładna, znaczek 1.6 bez błędny a na listę z planami umieść listwę na lewe tylne drzwi Codziennie tamtędy do pracy jeżdże A listwa i ogólnie renowacja lakieru jest w planach tylko kasy na razie brak. Ale będzie ładna z zewnątrz tez Co do robienia z niej zewnętrznie takiej zwykłej A4 to bez przesady, to auto ma mi się podobać i nie do konca chce zeby było takim zwykłym strupiałym A4. Mysle raczej o zderzaku od RSa na przód ale to zobaczymy jak będzie kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekTDI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to jak będziesz sprzedawał S-owy front to daj znać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to jak będziesz sprzedawał S-owy front to daj znać :> tak tak , daj znac ale mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekTDI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to jak będziesz sprzedawał S-owy front to daj znać :> tak tak , daj znac ale mnie Pierwszy byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to jak będziesz sprzedawał S-owy front to daj znać :> tak tak , daj znac ale mnie Pierwszy byłem ale ja jestem silniejszy :kox: EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekTDI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wątpię 14 latku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 jestem wyrośniety jak na swój wiek Prosze moda o wykasowanie niepotrzebnych postów lub przyznanie uczciwie po kropku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 juz bez przesady, fajnie popatrzeć jak się wykłucacie o mój zderzak Małe OT tez czasem jest potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 juz bez przesady, fajnie popatrzeć jak się wykłucacie o mój zderzak mam nadzieje ,ze to nie kłótnia i decyzje już podjąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parkiet Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jeszcze raz to powtórzę, ale tym razem na tym forum - genialny samochodzik - jak zrobisz co trzeba z zewnątrz, wypolerujesz wydmuchasz i wychuchasz będzie prze cudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 super, ale pod spodem coś odstaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Musze sie w koncu wybrac na spota zeby zobaczyc ta furmanke. No chyba ze kiedys na Cargo sie spotkamy albo gdzies na ulicy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Chce ktoś kupić? Troche mi się plany w życiu zmieniły i auto od jutra bedzie na allegro na handel. Cena wyjściowa 35 tysi. Za mojej kadencji zrobione: -klocki przód i tył -tarcze tył -regeneracja skrzyni biegów -nowe wachacze i gumki zawieszenie przód -sprzęgło od RS4 -oponki TOYO -Tarcze i zaciski przód od S4 B6 Później wszystko lepiej opisze. Ale za auto ręcze własną głową. Porobione wszystko co trzeba i naprawe nic nie ma prawa paść. Sprzedam lub zamienie na VW T4 min. 5 osobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Chce ktoś kupić? Troche mi się plany w życiu zmieniły i auto od jutra bedzie na allegro na handel. Cena wyjściowa 35 tysi. Za mojej kadencji zrobione: -klocki przód i tył -tarcze tył -regeneracja skrzyni biegów -nowe wahacze i gumki zawieszenie przód -sprzęgło od RS4 -oponki TOYO -Tarcze i zaciski przód od S4 B6 Później wszystko lepiej opisze. Ale za auto ręcze własną głową. Porobione wszystko co trzeba i naprawe nic nie ma prawa paść. Sprzedam lub zamienie na VW T4 min. 5 osobowy. przyliczyłeś wpadzioche ?? :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Idealny moment na sprzedaż, hehe. Kosiniak sprzedaje, hteb sprzedaje, łatwo Ci nie będzie na pewno..:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi