julekF1 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Przedstawiam Wam moje nowe daily A4 z motorem 2.0TDi, mocy 190KM i prawdziwym napędem Quattro Audi konfigurowałem samemu, nie chciałem kupować "gotowca" kolor szary Daytona Z wyposażenia całkiem sporo m.in: 2xSline Aktywny tempomat Reflektory Matrix Wyświetlacz Head up Magnetic ride Fotele S z funkcją masażu Czujniki martwego pola Asystent pasa ruchu Nagłośnienie Bang&Olufsen Pakiet dodatkowego oświetlenie wnętrza I pewnie o czymś jeszcze zapomniałem Samochód w oryginale na 19" kołach z oferty Audi Sport, które zostały zmienione na 20" Teraz szukam jakiegoś Boxa do podniesienia mocy a dalej się zobaczy Edytowane 24 Lipca 2020 przez julekF1 1
musti Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Bardzo ładna ta nowa czwóreczka Gratulacje konfiguracji i zakupu
WojtekA6C7 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Graty zakupu, szaraczek na wypasie
leewang Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Bardzo ładny Avant i dobry wypas w środku Co do podnoszenia mocy to uważałbym na S-tronica, trochę poczytałem i te 400 Niutków to już bezpieczna granica dla tej skrzyni, jedne wytrzymują więcej inne nie. Chyba że w poliftach jest inaczej?
D4NTE Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Gratulacje zakupu Świetnie wyposażonej A czwóry. Szerokości i bezawaryjności
vvalery Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 A takie fajne felgi miałeś. ? Żart bo mam prawie takie same. Graty, piękna fura? 1
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Gratulacje! Bardzo ładna A czwóreczka
julekF1 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 W dniu 19.06.2020 o 07:50, leewang napisał: Bardzo ładny Avant i dobry wypas w środku Co do podnoszenia mocy to uważałbym na S-tronica, trochę poczytałem i te 400 Niutków to już bezpieczna granica dla tej skrzyni, jedne wytrzymują więcej inne nie. Chyba że w poliftach jest inaczej? Muszę poczytać , bo w sumie nie pomyślałem o skrzyni. Ale podniesienie mocy kusi Chociaż cena boxa firmy ABT trochę odstrasza Myślę jeszcze o zakupie niższych sprężyn... Ogólnie dzięki za miłe słowa, cieszę się, że auto podoba się nie tylko mi 1
tadziak Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Samochód piękny, bardzo podoba mi się kolor. A długo nim już jeździsz? Bo tak zwróciłem uwagę, że boczek fotela kierowcy już trochę sfatygowany (wyślizgany + widać załamania/pomarszczenia). Myślałem, że to jakieś demo od dealera.
julekF1 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) 11 godzin temu, tadziak napisał: Samochód piękny, bardzo podoba mi się kolor. A długo nim już jeździsz? Bo tak zwróciłem uwagę, że boczek fotela kierowcy już trochę sfatygowany (wyślizgany + widać załamania/pomarszczenia). Myślałem, że to jakieś demo od dealera. zrobione 6tyś fotel ma już delikatne załamania spowodowane pewnie tym, że jest dość głęboki. Co do wyślizgania to raczej światło tak pada. Boczek fotela jest nadal ładnie matowy Edytowane 21 Czerwca 2020 przez julekF1
vvalery Opublikowano 21 Czerwca 2020 Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) 21 minut temu, julekF1 napisał: zrobione 6tyś fotel ma już delikatne załamania spowodowane pewnie tym, że jest dość głęboki. Co do wyślizgania to raczej światło tak pada. Boczek fotela jest nadal ładnie matowy Nie przejmuj się załamaniami. Mam przejechane 127k i wyglądają tak samo więc nic się nie stanie ? Edytowane 21 Czerwca 2020 przez vvalery
kamelus_ Opublikowano 21 Czerwca 2020 Opublikowano 21 Czerwca 2020 15 godzin temu, tadziak napisał: Samochód piękny, bardzo podoba mi się kolor. A długo nim już jeździsz? Bo tak zwróciłem uwagę, że boczek fotela kierowcy już trochę sfatygowany (wyślizgany + widać załamania/pomarszczenia). Myślałem, że to jakieś demo od dealera. Taka niestety uroda skóry. Zwłaszcza na głębszych fotelach boczki momentalnie się mną. Popatrz na auta które stoją na salonie. Wszystkie mają umęczone boczki. Ja jak wsiadam w swoje RSy to staram się nie opierać ani nie ocierać o boczki a i tak są na nich delikatne ślady użytkowania (auto mam od nowości) Tego się nie przeskoczy niestety. Oddasz auto na serwis mechanik posadzi zadek na boczku i skóra pomięta na zawsze
trepek Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Co to za zajebiasty białas w tle jest? Widzę lampy w klapie US/Japan.
julekF1 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2020 6 godzin temu, trepek napisał: Co to za zajebiasty białas w tle jest? Widzę lampy w klapie US/Japan. Audi 80 2.8 quattro 1
KonradA4troop Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 A4 skonfigurowana dokładnie w moim guście. A skoro tak to co więcej mg napisać? zastanawia mnie jedynie 1 rzecz, fotel kierowcy elektryczny a pasażera, no właśnie, co tu się wydarzyło?
julekF1 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 3 godziny temu, KonradA4troop napisał: A4 skonfigurowana dokładnie w moim guście. A skoro tak to co więcej mg napisać? zastanawia mnie jedynie 1 rzecz, fotel kierowcy elektryczny a pasażera, no właśnie, co tu się wydarzyło? Oba są elektryczne z masażem i podgrzewaniem 1
julekF1 Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Opublikowano 19 Lipca 2020 jakieś drobne zmiany się dzieją Wpadły czarne ringi na klapę i w grill Listwy progowe zmieniły kolor na piano black Wyleciały też znaczki sline z błotników (chociaż na fotach jeszcze są) Prawie jak Edition one Jeśli pogoda dopiszę będzie jakaś sesja zdjęciowa
Rekomendowane odpowiedzi