Monti Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 @HOLMATROJak to jest, że włącznik auto a CLH nie ma? Takie wersje też wychodziły?
HOLMATRO Opublikowano 30 Września 2021 Autor Opublikowano 30 Września 2021 7 minut temu, monthrey12 napisał: @HOLMATROJak to jest, że włącznik auto a CLH nie ma? Takie wersje też wychodziły? Zderzak DTM nie ma halogenów, dlatego tej funkcji nie włączysz. Chyba tylko w DTM na pełnym Xenonie jest taki przełącznik
george Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) 5 minut temu, HOLMATRO napisał: Chyba tylko w DTM na pełnym Xenonie jest taki przełącznik W B7 jest tylko halogen lub biksenon. Nie ma tak jak w B6 tylko ksenonu. Edytowane 30 Września 2021 przez george
Monti Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 14 minut temu, HOLMATRO napisał: Zderzak DTM nie ma halogenów, dlatego tej funkcji nie włączysz. Chyba tylko w DTM na pełnym Xenonie jest taki przełącznik ah no faktycznie... zapomnialem
HOLMATRO Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 11 godzin temu, george napisał: W B7 jest tylko halogen lub biksenon. Nie ma tak jak w B6 tylko ksenonu. Mówiąc o „pełnym” xenonie miałem na myśli Bixa 13 godzin temu, marky2552 napisał: Kurła co za bydle pod maską ? autko na żywo widziane robi robotę pod maską ręki nie włoży nigdzie szkoda grzesiu że nie mogliśmy go wtedy odpalić i posłuchać jak chodzi dla ciebie to pewnie nic a dla kogoś kto jeździ klekotem ? to zawsze inne doznania dźwiękowe ?swoją drogą widziałem dziś to czwrwone audi chyba żona jechała mega autko również ? S4 będzie na dniach gotowa, przyjedziesz po swoją furę którą Ci kupiłem w USA jak dopłynie to zrobimy objazd po włościach
HOLMATRO Opublikowano 5 Października 2021 Autor Opublikowano 5 Października 2021 Części z ASO przyszły, więc składamy, w piątek jazda do zakopca na weekend, chciałbym w końcu eskę przegonić 3
yogi_1997 Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 W dniu 5.10.2021 o 17:35, HOLMATRO napisał: Części z ASO przyszły, więc składamy, w piątek jazda do zakopca na weekend, chciałbym w końcu eskę przegonić Ja już za sobą to wszystko mama haha. Ale najgorsze, że chyba lekko poci się spod uszczelniaczy wału z przodu :/
HOLMATRO Opublikowano 11 Października 2021 Autor Opublikowano 11 Października 2021 19 godzin temu, yogi_1997 napisał: Ja już za sobą to wszystko mama haha. Ale najgorsze, że chyba lekko poci się spod uszczelniaczy wału z przodu :/ Do 23, ale udało się złożyć i wyjechać na Zakopane ze szwagrem @dayd_4 5
Monti Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Godzinę temu, HOLMATRO napisał: A w mordę, dopiero na tym zdjęciu widać jakie to grube auto. Te kształty, ta d*pa. A całości dopełnia mega rolka... Ta ramka tablicy tylko mi nie pasi, ale reszta sztos. I gang V8, musisz mieć już obolałe policzki co? Zazdro chłopie . Edytowane 11 Października 2021 przez monthrey12 1
george Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 3 godziny temu, HOLMATRO napisał: Do 23, ale udało się złożyć i wyjechać na Zakopane ze szwagrem @dayd_4 Do kalendarza!
FroS-t Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 3 godziny temu, monthrey12 napisał: A w mordę, dopiero na tym zdjęciu widać jakie to grube auto Tez tak pomyślałem od razu, niby zwykły pstryk a dopiero tutaj widać jak tłusto się prezentują auta, dla mnie ogień z d*py obie śliczne ! 1
Monti Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 5 minut temu, FroS-t napisał: Tez tak pomyślałem od razu, niby zwykły pstryk a dopiero tutaj widać jak tłusto się prezentują auta, dla mnie ogień z d*py obie śliczne ! Oj zapomniałem o B6 . Wiadomo, że też śliczna. A jak mocowo to wygląda @HOLMATRO B6 mocno odstaje? Po górskich?
Tkoczu_ Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Taki jakiś na pompie? Albo na sterydach Patrząc na te foty to stwierdzam że sline powinni chyba zmienić na „slim” Edytowane 11 Października 2021 przez Tkoczu_
george Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 26 minut temu, monthrey12 napisał: A jak mocowo to wygląda @HOLMATRO B6 mocno odstaje? Po górskich? 70 Nm pewnie robi różnicę.
FroS-t Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 Trochę słabe jakościowo ale może się spodoba 5
Monti Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 38 minut temu, FroS-t napisał: Trochę słabe jakościowo ale może się spodoba Dobra kolorystyka
HOLMATRO Opublikowano 11 Października 2021 Autor Opublikowano 11 Października 2021 2 godziny temu, monthrey12 napisał: A jak mocowo to wygląda @HOLMATRO B6 mocno odstaje? Po górskich? Czy odstaje? Nie ganialiśmy się za bardzo, dzieci w fotelikach, Cycoliny w telefonach to zaraz im niedobrze.. Koło Suchej Beskickiej jest fajny fragment uphilla i można było na ślimakach fajnie redukować i znowu się napędzać. Auta szły podobnie bo szwagier jechał pierwszy... Różnica jest, wiadomo, on fajnie startował ale po chwili widziałem, że puchnie, a u mnie połowa obrotomierza i silnik dopiero się przeciągał do jazdy S4 jest dużo cięższe, wolniej wstaje, chyba, że pilnujesz biegów żeby poniżej 4 k obrotów nie spadać. 1.8T po koksowaniu też fajnie się zbiera, ale jednak pojemności nie oszukasz, szczególnie na autostradzie, gdzie u mnie wskazówka obrotomierza nawet powyżej 200 idzie proporcjonalnie do prędkościomierza - ile wdusisz pedału, tyle idzie. Dobiłem teraz do niecałych 230 km/h, ale bałem się wiecej przez dzieci na pokładzie, tak czy siak auto chciało z uśmiechem więcej. Szwagier też w lusterku widziałem walczył dzielnie, chociaż tak jak mówiłem, pojemności nie oszukasz. 1
K4rol81 Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 8 godzin temu, HOLMATRO napisał: Nie ganialiśmy się za bardzo, dzieci w fotelikach, Cycoliny w telefonach to zaraz im niedobrze.. Myślałem ż tylko moja Cycolina ma tak że zaraz jej nie dobrze Co to za miejscówka w Zako??
Monti Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 1 godzinę temu, karol1981 napisał: Myślałem ż tylko moja Cycolina ma tak że zaraz jej nie dobrze Co to za miejscówka w Zako?? Moja tylko nienawidzi autostrad.. Zaraz ja kur... bierze, zresztą mnie też, ile można na ten asfalt się lampić
HOLMATRO Opublikowano 13 Października 2021 Autor Opublikowano 13 Października 2021 W dniu 12.10.2021 o 07:16, karol1981 napisał: Myślałem ż tylko moja Cycolina ma tak że zaraz jej nie dobrze Co to za miejscówka w Zako?? Zjazd z Gubałówki, w stronę Kościeliska. W dniu 12.10.2021 o 08:58, monthrey12 napisał: Moja tylko nienawidzi autostrad.. Zaraz ja kur... bierze, zresztą mnie też, ile można na ten asfalt się lampić Dlatego ja ze szwagrem jak zaczyna się robić monotonnie to 2 z przodu na prędkościomierzu i można się trochę podniecić. Szczególnie w okolicach Kato, tam 3 pasy, można smigać 1
Rekomendowane odpowiedzi