Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B8 1.8 TFSI (160KM) Moja Piękność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Mukade93 napisał:

zapewne twoja ultra czwórka ma tez miekkie kierunki jak to nazywaja, jak musniesz manetke od kierunkow to 3 razy sam ci mignie :wink:

Pewnie że to ma.:cygaro:

Jeśli chodzi o projektory to za tydzień już będą do odbioru. :P

Na początku przyszłego tygodnia ULTRA zostaje wstawiona do serwisu na wymianę wahaczy itd (przednie zawieszenie):cygaro:

Następne cele to:

PDC (przód) :dance2:

Nowe opony letnie Michelin Primacy 4 +  225/50/ R17 94Y:dance2:

Montaż rejestratorów :audi: (tył i przód):dance2:

CDN..:hi:

Edytowane przez NelsonPL
Opublikowano
W dniu 6.05.2022 o 10:01, NelsonPL napisał:

Właśnie odkryłem że w Mojej ULTRA jest domykanie szyb z kluczyka.:P

Fajna niespodzianka.:dance2::drunk::a4fan:

Bez kitu, taki bajer jest, poważnie??? :shock3::shock3::shock3: No to jednak jest to prawdziwa ULTRA:cygaro:

Opublikowano

w morde.... ja nie mam... 

Opublikowano
W dniu 17.04.2022 o 06:34, NelsonPL napisał:

Projektory tył - zamówione w ASO - będą za tydzień. :cygaro:

Wesołych Świąt :hi:

721-12-pl-259d7dc92ea3b8216beca89dd8448a73 (2).jpg

20220405_115845 (5).jpg

Tydzień sie przedłużył Panowie….Na cle napewno ?

Opublikowano
9 godzin temu, Tomek_091019 napisał:

Bez kitu, taki bajer jest, poważnie??? :shock3::shock3::shock3: No to jednak jest to prawdziwa ULTRA:cygaro:

Jak widać niektórych to jeszcze może dziwić, a takie rzeczy były jeszcze w latach 90, w a4 b5 i passacie b5. Ja w swojej a3 8l z 97r. to już miałem, wraz z szyberdachem. :D

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Leszczonka napisał:

Tydzień sie przedłużył Panowie….Na cle napewno ?

Jakbyś uważniej czytał to byś wiedział, że projektory nie zostały zamówione w USA tylko w Polsce.:cygaro:

Edytowane przez NelsonPL
Opublikowano
W dniu 6.05.2022 o 13:01, NelsonPL napisał:

Nowe opony letnie Michelin Primacy 4 +  225/50/ R17 94Y:dance2:

to teraz na jakich oponach jezdzisz, dalej zimowki?:facepalm:

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, Mukade93 napisał:

to teraz na jakich oponach jezdzisz, dalej zimowki?:facepalm:

Teraz śmigam na 225/50 R17 Michelin Primacy 3

Mają już spory przebieg i czas wymienić na nowe.

20210614_160511.jpg

Edytowane przez NelsonPL
Opublikowano
W dniu 9.04.2022 o 16:33, NelsonPL napisał:

Wahacze kupione - czas profilaktycznie wymienić. :cygaro:

Projektory (Ringi) oryginalne przyjdą  z USA :dance2::hi::dance2:

W dniu 8.05.2022 o 11:31, NelsonPL napisał:

Jakbyś uważniej czytał to byś wiedział, że projektory nie zostały zamówione w USA tylko w Polsce.:cygaro:

To jak to w końcu?

Opublikowano
2 godziny temu, rafalpe napisał:

Już o to pytałem ale ten burok usuwa posty, które nie są w stylu ohhhh ahhhh ale masz super auto. Odpuść, szkoda czasu na tego poyeeeba

Nie ma co, facet się chwali opuszczaniem szyb z pilota jakby to był 1992. Mi po tym poście nawet zrobiło się trochę przykro, bo wygląda że złapał Boga za nogi z tym swoim B8 i że trzeba je do serwisu prowadzać. Niech dba jak lubi, trochę zaśmieca forum ale skoro go mod nie kasuje to ja tam pretensji nie mam.

Opublikowano

Nie ma jednak szans na kupienie projektorów(,ringi) w Niemczech.. Sprawdzili wszystkie ASO w Niemczech i w Pl. Dzwonili przed chwila i chcą oddać wplacona kasę. Juz teraz zamawiam z USA.

Opublikowano

Nie lepiej napisać jak już coś kupisz i dostaniesz przesyłkę, albo najlepiej jak zamontujesz, bo tak to :whistling:

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano
3 godziny temu, NelsonPL napisał:

Nie ma jednak szans na kupienie projektorów(,ringi) w Niemczech.. Sprawdzili wszystkie ASO w Niemczech i w Pl. Dzwonili przed chwila i chcą oddać wplacona kasę. Juz teraz zamawiam z USA.

Przeciez były zamówione w USA to nie zrezygnowałes bo mają w ASO Niemcy i zostały ,zamówione i za tydzień będą już lecą . 

Pierwsze z USA statek ,zwrócił z towarem 

Potem z Niemiec z ASO listonosz jechał na rowerze i wpadł do rowu i ,gubił ostatni komplet projektorów . 

Chłopie jak piszą koledzy jak już coś będzie to zrób zdjęcie pokaż a nie takie historie które nikogo nie obchodzi co i skąd idzie . Czy to ważne jak ktoś kupi coś do Auta czy z olx czy allegro . 

Będzie coś to chwal się a nie .

• Pomoc techniczna 3
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, NelsonPL napisał:

Gościu w celu zweryfikowania Twoich wypocin. Chcąc zamówić projektory do mojej B8 sprawdziłem w ASO który mieści się dosłownie 400m od miejsca mojego zamieszkania  i wszystko dostępne w sumie od ręki wystarczy zamówić i są do odbioru dnia następnego 

Podane jak na tacy gość mi takie projektory zaproponował  4G0052130G, 4G0052130H,  , 4G0052133G, 4G0052133H, wszystko dostępne łącznie z projektorami ze znaczkiem FC Bayer Munchen+Ringi+przejściówki pod dany model audi koszt około  115 euro a 135 euro w zależności co bym wybrał te ze znaczkiem Bayer ok 150-160 euro są też takie po ok 200-230 euro jaka jest różnica nie dopytałem 

Więc przestań wkońcu pisać bajki 

Już raz pisałeś że zamówiłeś w DE niestety nie było potem zamówiłeś w Stanach lecz zrezygnowałeś ponownie zamówiłeś w DE i w tym tygodniu miały być lecz po pytaniu któregoś z forumowiczów co z projektorami nagle dostałeś tel że nie dostępne w DE 

A ja Ci napiszę są dostępne w DE praktycznie w każdym ASO więc nie pal janka że nie ma mieszkam tu na stałe i dostępność części w ASO jest ogromna 

Gdyby Twoi specjaliści z ASO mieli choć trochę wiedzy zamówili by Ci projektory na Ebay-u gdzie też są dostępne od ręki ponieważ sprzedaje je ASO Niemcy 

Na koniec dodam że jesteś komediantem z rozdwojeniem jazni szukasz poklasku lub akceptacji dla własnej osoby masz mega problem natury umysłowej ktorego nie wyleczysz na forum lecz u dobrego specjalisty 

Edytowane przez ivan1977
  • Pomoc techniczna 10
Opublikowano

Mitoman

Opublikowano
1 minutę temu, Dev napisał:

Mitoman

prawdopodobnie notoryczny kłamca czyli Mitoman

Siedzi cicho nic nie mówi to i tak kłamie lub myśli nad kłamstwem

Opublikowano
41 minut temu, ivan1977 napisał:

Gościu w celu zweryfikowania Twoich wypocin. Chcąc zamówić projektory do mojej B8 sprawdziłem w ASO który mieści się dosłownie 400m od miejsca mojego zamieszkania  i wszystko dostępne w sumie od ręki wystarczy zamówić i są do odbioru dnia następnego 

Podane jak na tacy gość mi takie projektory zaproponował  4G0052130G, 4G0052130H,  , 4G0052133G, 4G0052133H, wszystko dostępne łącznie z projektorami ze znaczkiem FC Bayer Munchen+Ringi+przejściówki pod dany model audi koszt około  115 euro a 135 euro w zależności co bym wybrał te ze znaczkiem Bayer ok 150-160 euro są też takie po ok 200-230 euro jaka jest różnica nie dopytałem 

Więc przestań wkońcu pisać bajki 

Już raz pisałeś że zamówiłeś w DE niestety nie było potem zamówiłeś w Stanach lecz zrezygnowałeś ponownie zamówiłeś w DE i w tym tygodniu miały być lecz po pytaniu któregoś z forumowiczów co z projektorami nagle dostałeś tel że nie dostępne w DE 

A ja Ci napiszę są dostępne w DE praktycznie w każdym ASO więc nie pal janka że nie ma mieszkam tu na stałe i dostępność części w ASO jest ogromna 

Gdyby Twoi specjaliści z ASO mieli choć trochę wiedzy zamówili by Ci projektory na Ebay-u gdzie też są dostępne od ręki ponieważ sprzedaje je ASO Niemcy 

Na koniec dodam że jesteś komediantem z rozdwojeniem jazni szukasz poklasku lub akceptacji dla własnej osoby masz mega problem natury umysłowej ktorego nie wyleczysz na forum lecz u dobrego specjalisty 

Pleciesz głupoty. Dostępne to są (mała wtyczka) lub z przejściówkami tz adapter.

Jakbyś uważnie czytał to byś wiedział że mnie interesują tylko z szeroką wtyczką.

Nie bawię się w żadne adaptery itp

Już zamówione i zapłacone w USA--takie jak być powinny. :cygaro:

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, NelsonPL napisał:

Pleciesz głupoty. Dostępne to są (mała wtyczka) lub z przejściówkami tz adapter.

Jakbyś uważnie czytał to byś wiedział że mnie interesują tylko z szeroką wtyczką.

Nie bawię się w żadne adaptery itp

Już zamówione i zapłacone w USA--takie jak być powinny. :cygaro:

Gościu jak mi gość tłumaczył 4G0052133G i 4G0052130G  są z małą wtyczką zaś 4G0052130H i 4G0052133H są z szeroką wtyką 1,3 cm i obydwie są dostępne w każdym praktycznie ASO w DE od ręki i nie pisz mi że plotę głupoty jak na razie Ty się tu zbłazniłeś 

duża wtyka 

WWW.MYPARTO.COM

Kaufen Sie bei uns ORIGINAL Audi Einstiegsbeleuchtung quattro Schriftzug LED 2er Set 4G0052130H! Markenware zum Top-Preis!

i mała wtyka 

SHOP.AHW-SHOP.DE

Für eine überzeugend sportliche Performance: Die Einstiegs-LED projiziert das "Audi-Ringe" Logo beim Öffnen der vorderen Fahrzeugtüren auf den…

Edytowane przez ivan1977
  • Pomoc techniczna 2
Opublikowano

Ojjj i znów bajeczka nie wyszła . Może jeszcze nic straconego bo statek znów nie dopłynie z USA 

Opublikowano

@ivan1977zgasiłeś peta:decayed: