kris67 Opublikowano 28 Września 2022 Opublikowano 28 Września 2022 Ja też robiłem parę rzeczy u Marcina, rzeczywiście pełna profeska.
kamelus_ Opublikowano 28 Września 2022 Opublikowano 28 Września 2022 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Robilem tam juz czujniki parkowania (przód) i projektory (tył) Projektory ci zakładali? Sam nie ogarnąłeś?
Tomek_091019 Opublikowano 28 Września 2022 Opublikowano 28 Września 2022 W dniu 1.09.2022 o 19:12, NelsonPL napisał: Jak już to nie lampki tylko projektory. Nic nie przepłacam bo w USA cena jest niższa niż czasami były w Niemczech (850-1400) Zamawiając w USA wyszło niecałe 700 z wysyłką. Więc cena jest normalna.Oczywiście oryginały z salonu Audi (ASO) Tak jak z przodu taki i z tyłu montaż samodzielny bo to prosta sprawa. 6 godzin temu, NelsonPL napisał: Tak Navipol to profesjonaliści. Wszystko fajnie ogarniają. Robilem tam juz czujniki parkowania (przód) i projektory (tył) W planie mam jeszcze kilka rzeczy tam doposarzyć moją Audi ULTRA Polecam NAVIPOL Jprd no nie mogę
NelsonPL Opublikowano 29 Września 2022 Autor Opublikowano 29 Września 2022 20 godzin temu, kris67 napisał: Ja też robiłem parę rzeczy u Marcina, rzeczywiście pełna profeska. Co u niego robiłeś? Ja jeszcze będę robił sporo: --Lampy LED tył --Haki na zakupy --Nawigacja system MMI 3G+ Sim --Asystent świateł drogowych Możliwe, że wpadnie też: --Nagłośnienie Bang & Olufsen Więc jeszcze tam wpadnę.
kris67 Opublikowano 29 Września 2022 Opublikowano 29 Września 2022 (edytowane) QQ1,AHA,Banga,licznik kolor i parę tam kodowań Edytowane 29 Września 2022 przez kris67
Gremlin0209 Opublikowano 29 Września 2022 Opublikowano 29 Września 2022 6 godzin temu, NelsonPL napisał: Co u niego robiłeś? Ja jeszcze będę robił sporo: --Lampy LED tył --Haki na zakupy --Nawigacja system MMI 3G+ Sim --Asystent świateł drogowych Możliwe, że wpadnie też: --Nagłośnienie Bang & Olufsen Więc jeszcze tam wpadnę. Już Ci ktoś pisał, że masz nie gadać co będziesz robił, tylko co konkretnie zrobiłeś... Bo ja np też bym chciał zrobić z sedana, cabrio, ale waham się, więc może napiszę o tym w moim temacie...?? ??? 3
KorteX Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 12 godzin temu, Gremlin0209 napisał: Już Ci ktoś pisał, że masz nie gadać co będziesz robił, tylko co konkretnie zrobiłeś... Bo ja np też bym chciał zrobić z sedana, cabrio, ale waham się, więc może napiszę o tym w moim temacie...?? ??? A6 C7 w Cabrio wyglądałoby ciekawie, tak nietypowo i wyjątkowo haha tnij ten dach Ale zgadzam się, żeby pisać tylko o tym co jest zrobione, zwłaszcza, że 20 razy owija się ten sam "mod", a koniec końców zrobi go w ASO po 2 latach od planów i po 3 razy wyższej cenie
NelsonPL Opublikowano 12 Października 2022 Autor Opublikowano 12 Października 2022 (edytowane) Moja Piękność już ma nowe z tyłu lampy LED. Edytowane 14 Października 2022 przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 W ciągu najbliższych dni wpadnie: Asystent Świateł Drogowych
Muskel1 Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 Szkoda pieniędzy. Ten asystent, a raczej jego działanie, pozostawia wiele do życzenia.
Mukade93 Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 3 minuty temu, Muskel1 napisał: Szkoda pieniędzy. Ten asystent, a raczej jego działanie, pozostawia wiele do życzenia. Kolega nelson to musi mieć skoro było opcja, jakby mial fabie 1.2 to kontrole trakcji by zamontowal
NelsonPL Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 20 minut temu, Muskel1 napisał: Szkoda pieniędzy. Ten asystent, a raczej jego działanie, pozostawia wiele do życzenia. Co masz na myśli? Moja ULTRA musi być full wypasiona--taki mam cel.
karolek_ust Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 22 minuty temu, NelsonPL napisał: Co masz na myśli? Moja ULTRA musi być full wypasiona--taki mam cel. Za to doposażanie wydasz więcej niż byś kupił Full opcje po vin .a ta sprzedał
Muskel1 Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 8 godzin temu, NelsonPL napisał: Co masz na myśli? To co napisałem. Aby dołożyć tego asystenta musisz także zamienić sterownik Gateway na taki, który obsługuje CAN Extended, ponieważ takiego u siebie nie masz. Oznacza to znaczny wzrost kosztów. Relacja kosztów do otrzymanego zysku się nie zgadza.
NelsonPL Opublikowano 17 Października 2022 Autor Opublikowano 17 Października 2022 55 minut temu, Muskel1 napisał: To co napisałem. Aby dołożyć tego asystenta musisz także zamienić sterownik Gateway na taki, który obsługuje CAN Extended, ponieważ takiego u siebie nie masz. Oznacza to znaczny wzrost kosztów. Relacja kosztów do otrzymanego zysku się nie zgadza. Skąd wiesz że takiego nie mam? Mam czujniki zmierzchu i deszczu. Koszt nie gra roli, ważne by wszystko fajnie działało. 4
kris_91 Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 41 minut temu, NelsonPL napisał: Skąd wiesz że takiego nie mam? Mam czujniki zmierzchu i deszczu. Koszt nie gra roli, ważne by wszystko fajnie działało. Zmierzchu i deszczu prawie każda B8 ma
karolek_ust Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 2 godziny temu, Muskel1 napisał: To co napisałem. Aby dołożyć tego asystenta musisz także zamienić sterownik Gateway na taki, który obsługuje CAN Extended, ponieważ takiego u siebie nie masz. Oznacza to znaczny wzrost kosztów. Relacja kosztów do otrzymanego zysku się nie zgadza. Skąd wiesz no skąd może on ma taki a jak nie to kupi nowego w ACO . Hehe Godzinę temu, NelsonPL napisał: Skąd wiesz że takiego nie mam? Mam czujniki zmierzchu i deszczu. Koszt nie gra roli, ważne by wszystko fajnie działało. Bo nie którzy tutaj mają większą wiedzę niż niektórzy w ASO . Patrząc na twoje standard wyposażenie można wywnioskować jakie masz moduły bez podłączania vcds. Ale dla ciebie to zbyt dużo by zrozumieć skąd ludzie wiedzą
NelsonPL Opublikowano 17 Października 2022 Autor Opublikowano 17 Października 2022 38 minut temu, karolek_ust napisał: Skąd wiesz no skąd może on ma taki a jak nie to kupi nowego w ACO . Hehe Bo nie którzy tutaj mają większą wiedzę niż niektórzy w ASO . Patrząc na twoje standard wyposażenie można wywnioskować jakie masz moduły bez podłączania vcds. Ale dla ciebie to zbyt dużo by zrozumieć skąd ludzie wiedzą Jeśli daje za Asystenta ponad 1tys zł to raczej będzie miał wszystko... 2
karolek_ust Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 12 minut temu, NelsonPL napisał: Jeśli daje za Asystenta ponad 1tys zł to raczej będzie miał wszystko... Hehe tak tak na 100% znaki nawet będzie czytać do navi
kris_91 Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 23 minuty temu, karolek_ust napisał: Hehe tak tak na 100% znaki nawet będzie czytać do navi Żeby tylko od razu lane assist zadziała i homelink bo to przecież 1000zł
Rekomendowane odpowiedzi