Muskel1 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Wchodzimy w sterownik 03 - ABS Klikamy na kod dostępu - 16 Wpisujemy kod 40168 Następnie adaptacje - 10 wyszukujemy kanał "IDE08134-automatyczny hamulec ręczny" i zmieniamy wartość na aktywny. Ja mam sterownik z literką H i adaptacja została przyjęta. Przy zgaszeniu auta ręczny zaciągany jest automatycznie.
Daniel0605 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Kolego Muskel1 możesz jeszcze raz opisać adaptacje automatycznego ręcznego po zgaszeniu auta,ponieważ gdzieś twoja odp uciekła Mi
Daniel0605 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Już Nic nie mogłem znaleźć twojej odp na forum o adaptacji aromatycznego ręcznego
Yooman Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja W dniu 20.05.2024 o 20:13, Muskel1 napisał(a): Ręczny oryginalnie nie zaciąga się automatycznie. Można to zmienić w adaptacjach sterownika, wtedy tak będzie działał. Nie cofaj tłoczków bez kompa. Oddaj do mechanika jak nie masz czym. dzięki, tak też zrobiłem.
Daniel0605 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca A co dokładnie trzeba zmienić w adaptacjach żeby ręczny się automatycznie zaciągał po zgaszeniu auta
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Wchodzimy w sterownik 03 - ABS Klikamy na kod dostępu - 16 Wpisujemy kod 40168 Następnie adaptacje - 10 wyszukujemy kanał "IDE08134-automatyczny hamulec ręczny" i zmieniamy wartość na aktywny.
Daniel0605 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Dzieki Muskel1 jeszcze mam jedną sprawę nie wiem czy pamiętasz kiedyś dodałem temat z na forum o schemat do Audi a6 c7 podłączenia wtyczki do przedniego czujnika poziomowania świateł,pamiętam że odp Mi ale nie mogę tego teraz znaleźć na forum,czy mógłbyś jeszcze raz wstawić jakie kolory przewodów wpiąć pod 4 piny w kostce?
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Nie mam teraz dostępu do bazy danych bo jestem na urlopie😉
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Tu masz ten temat: https://a4-klub.pl/topic/499482-schemat-podłączenia-kostki/
Dev Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 5 godzin temu, Daniel0605 napisał(a): A co dokładnie trzeba zmienić w adaptacjach żeby ręczny się automatycznie zaciągał po zgaszeniu auta bedziesz to jeszcze przeklinał
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 5 godzin temu, Daniel0605 napisał(a): A co dokładnie trzeba zmienić w adaptacjach żeby ręczny się automatycznie zaciągał po zgaszeniu auta Instrukcję którą podałem była dla A4 B9. O takie auto Ci chodziło?
Daniel0605 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Tak audi a4 b9,a czemu piszesz ze będę to jeszcze przeklinał?
Rekomendowane odpowiedzi