Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, kamelus_ napisał:

Kurcze a ja patrzę za takim kołem i ET22 nie widzę nigdzie. A siadło by mi właśnie.

Niestety z tymi felgami to nie jest taki prosty temat:whistling:

Edytowane przez WojtekA6C7
Opublikowano
1 godzinę temu, WojtekA6C7 napisał:

Niestety z tymi felgami to nie jest taki prosty temat:whistling:

Dlatego są takie zajefajne20220210_183739.jpg.6451a1e6c5cd1d277e94b2eb1fdc56b4.jpg

Opublikowano

Brałem kiedyś rotory od nich i złego słowa nie powiem. Kilka lat tłuczenia po różnych drogach i było ok. 

http://dawmac.eu/epages/950018285.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950018285/Products/"MODEL%3A156 20'' 9J ET30 5x112 Black Polished"

Opublikowano
8 minut temu, Wandej napisał:

Brałem kiedyś rotory od nich i złego słowa nie powiem. Kilka lat tłuczenia po różnych drogach i było ok. 

http://dawmac.eu/epages/950018285.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950018285/Products/"MODEL%3A156 20'' 9J ET30 5x112 Black Polished"

Tyle że to nie to samo koło. Inny concave co zmienia wszystko. To tak jak z kołami RS4 b7. Replik pełno i niby to samo. Ale dopiero jak zobaczysz oryginalne koło RS4 b7 to rozumiesz o co chodzi. Wzór niby ten sam ale w rzeczywistości to dwie zupełnie różne felgi które robią całkiem inne wrażenie na żywo. Poza tym ori są kute a to masywna felga.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
W dniu 9.02.2022 o 14:59, WojtekA6C7 napisał:

Wpadł modul Kufatec sound booster do aktywnego wydechu:decayed:

Na jak długo to nie wiem :grin:360338968_Screenshot_20220209-134053_eBayKleinanzeigen.thumb.jpg.bb81cbab8c78edcc99a558755a40fc7c.jpg

Mam to jakieś dwa tygodnie całkiem fajny sprzęt choć na 6 pozycji już tak fajnie nie jest za głośno jak dla mnie i za mocno bulgocze

Opublikowano
15 godzin temu, ivan1977 napisał:

Mam to jakieś dwa tygodnie całkiem fajny sprzęt choć na 6 pozycji już tak fajnie nie jest za głośno jak dla mnie i za mocno bulgocze

Mój Szwagier ma ten sam modul w a7 Competition  i on cały czas jeździ na 6 poziomie :facepalm: zrobiłem tym jego autem sporo km i na miejscu jak się jeździ to trochę już denerwuje ten bulgo ,ale na dluzsza trase az tak nie męczy odziwo,  w przyszłym tygodniu montuje to u siebie , fajna jest tak przegazowka na starcie trybie Dynamik:decayed: 

Opublikowano
1 godzinę temu, WojtekA6C7 napisał:

Mój Szwagier ma ten sam modul w a7 Competition  i on cały czas jeździ na 6 poziomie :facepalm: zrobiłem tym jego autem sporo km i na miejscu jak się jeździ to trochę już denerwuje ten bulgo ,ale na dluzsza trase az tak nie męczy odziwo,  w przyszłym tygodniu montuje to u siebie , fajna jest tak przegazowka na starcie trybie Dynamik:decayed: 

Na 5 jest ok choć w trasie wyłączam u mnie działa to tylko w trybie individual tryb dynamic pozostał bez zmian no i ta przygazówka po odpaleniu silnika jak dla mnie trochę nie naturalna ale jest ok dorwałem używkę w dobrej kasie żal było nie wziąć 

Opublikowano
1 godzinę temu, ivan1977 napisał:

Na 5 jest ok choć w trasie wyłączam u mnie działa to tylko w trybie individual tryb dynamic pozostał bez zmian no i ta przygazówka po odpaleniu silnika jak dla mnie trochę nie naturalna ale jest ok dorwałem używkę w dobrej kasie żal było nie wziąć 

Hehe no to ja podobnie :grin:

Jak to się ustawia w którym trybie ma być ta przegazowka?? 

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, WojtekA6C7 napisał:

Hehe no to ja podobnie :grin:

Jak to się ustawia w którym trybie ma być ta przegazowka?? 

U mnie jest tylko na 5 i 6 ustawieniu na pozostałych 4 brak i jak się dowiedziałem jak kupujesz prosto od Kufatec prawdopodobnie  jest możliwość indywidualnego programowania według własnych potrzeb można też wysłać do nich posiadany moduł w celu zmian 

Edytowane przez ivan1977
Opublikowano
21 godzin temu, ivan1977 napisał:

U mnie jest tylko na 5 i 6 ustawieniu na pozostałych 4 brak i jak się dowiedziałem jak kupujesz prosto od Kufatec prawdopodobnie  jest możliwość indywidualnego programowania według własnych potrzeb można też wysłać do nich posiadany moduł w celu zmian 

W tygodniu założę to będę patrzył,  może obejdzie się bez odsyłania.  

A czy po podłączeniu musiałeś tego modułu musiałeś kodować Flash sterownik żeby chodził na trybie najgłośniejszym czy od razu po podłączeniu p&p miałeś już dostęp? 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, WojtekA6C7 napisał:

W tygodniu założę to będę patrzył,  może obejdzie się bez odsyłania.  

A czy po podłączeniu musiałeś tego modułu musiałeś kodować Flash sterownik żeby chodził na trybie najgłośniejszym czy od razu po podłączeniu p&p miałeś już dostęp? 

Nic nie kodowałem w ustawieniu Individual zmieniasz tylko wydech na Dynamic pozostałe 6 ustawień  modułu Kufatec masz do wyboru tym przyciskiem masz ten sam moduł co ja Kufatec 40176 musi działać od razu

Edytowane przez ivan1977
Opublikowano
1 minutę temu, ivan1977 napisał:

Nic nie kodowałem w ustawieniu Individual zmieniasz tylko wydech na Dynamic pozostałe 6 ustawień  modułu Kufatec masz do wyboru tym przyciskiem

OK, Ta opcję w Individual to akurat mam zawsze na dynamik :decayed:

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, WojtekA6C7 napisał:

OK, Ta opcję w Individual to akurat mam zawsze na dynamik :decayed:

to tylko wybierz sobie dzwięk przyciskiem pasujący Tobie a i działa to tylko w opcji indyvidual tak jest u mnie jak przełączysz na komfort itd to moduł się automatycznie wyłączy i wróci do normalnych ustawień 

Edytowane przez ivan1977
Opublikowano
1 minutę temu, ivan1977 napisał:

to tylko wybierz sobie dzwięk przyciskiem pasujący Tobie

Spoko , jeszcze muszę obczaić gdzie to dokładnie wpiąć. Ztego co pamiętam jak  Szwagier podłączał to z  tyłu w bagażniku po prawej stronie gdzieś. 

Opublikowano
7 minut temu, WojtekA6C7 napisał:

Spoko , jeszcze muszę obczaić gdzie to dokładnie wpiąć. Ztego co pamiętam jak  Szwagier podłączał to z  tyłu w bagażniku po prawej stronie gdzieś. 

tak po prawej stronie wyjmujesz schowek i tam już jest moduł napewno nie pomylisz montaż zajmuje dosłownie 2 minuty potem tylko przycisk do kabiny ja go zostawiłem z tyłu 

Opublikowano
9 minut temu, ivan1977 napisał:

tak po prawej stronie wyjmujesz schowek i tam już jest moduł napewno nie pomylisz montaż zajmuje dosłownie 2 minuty potem tylko przycisk do kabiny ja go zostawiłem z tyłu 

Spoko ,dzięki za info już jeden dodatkowy modul tam siedzie teraz będzie drugi :grin:

Opublikowano
1 minutę temu, WojtekA6C7 napisał:

Spoko ,dzięki za info już jeden dodatkowy modul tam siedzie teraz będzie drugi :grin:

miejsca tam sporo ja tam mam suba

Opublikowano
4 minuty temu, ivan1977 napisał:

miejsca tam sporo ja tam mam suba

No właśnie widziałem u Ciebie w temacie , trzeba się zgadać i muszę to oblukac na żywo ;)

Wracając do modułu to dobrze ze chodzi w tylko trybie individual  ja najczęściej z niego korzystamy,  a i zawsze można sobie go wyłączyć jak denerwuje i zostać na serii która i tak jest juz spoko moim zdaniem .

Opublikowano
Teraz, WojtekA6C7 napisał:

No właśnie widziałem u Ciebie w temacie , trzeba się zgadać i muszę to oblukac na żywo ;)

Wracając do modułu to dobrze ze chodzi w tylko trybie individual  ja najczęściej z niego korzystamy,  a i zawsze można sobie go wyłączyć jak denerwuje i zostać na serii która i tak jest juz spoko moim zdaniem .

Dokładnie

Opublikowano

Nie macie Panowie takiego namiaru na jeszcze jeden taki moduł pasujący do A6 :D?

Ja u siebie w B8 miałem kufateca to fajne było na początku potem już wkurw*** zwłaszcza jak człowiek zmęczony wracał z roboty a tu ryk jak siema :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...