Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BEX] Dolphin Gray | E4J | 320/288mm | 222HP/335Nm | TIP+DP | 380cc | Ulter Φ90 | CLH | Auto_Gauges | 18"_RS4 | by R4xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, R4xx napisał:

Dzięki :cwaniak:

Ja w pewnym momencie też miałem sobie odpuścić, ale zacząłem szukać nowych chromów po ASO i szybko wróciłem do pracy :grin:

Cena powala a też wymiana ich nie należy do najłatwiejszych. Moje nie wyglądają najgorzej ale koniecznie chce czarne do lakieru brillantrot. Zostały mi właśnie tylko listwy :a4fan:

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, george napisał:

Efekt pracy robi wrażenie. :) Osobiście nie jestem przeciwnikiem chromów.

Dzięki :wink:

Gdyby moje chromy były przynajmniej w znośnym stanie - nie ruszałbym ich. Niestety wymiana się nie opłaca, dlatego folia :decayed:

1 godzinę temu, BartoszSoldier napisał:

Cena powala a też wymiana ich nie należy do najłatwiejszych. Moje nie wyglądają najgorzej ale koniecznie chce czarne do lakieru brillantrot. Zostały mi właśnie tylko listwy :a4fan:

100 zł na folię i lecisz z tematem :decayed:

Gdzieś właśnie czytałem, że wymiana to nie taka prosta sprawa. Niby tylko listewki a jednak audi :buahaha:

Opublikowano
31 minut temu, R4xx napisał:

100 zł na folię i lecisz z tematem :decayed:

Gdzieś właśnie czytałem, że wymiana to nie taka prosta sprawa. Niby tylko listewki a jednak audi :buahaha:

Folię mam już dawno zakupiona 3M, dzisiaj robiłem podejście ale spojrzałem na te rogi i przede wszystkim łuk w avancie jak idzie do góry to się wystraszyłem, że to spier... 

Opublikowano

Szacun :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Silnik od 2 tygodni umyty a uszczelką pokrywy zaworów nie było kiedy się zająć. Dziś nadszedł ten dzień. Przy okazji odświeżony został trochę kolor. Może tym razem nie zrobi się pomarańczowa. Nie śmiać się z cewek! :decayed:

pixlr_20210807202248150.jpg

pixlr_20210807202110926.jpg

IMG_20210807_183354.jpg

IMG_20210807_183534.jpg

IMG_20210807_183558.jpg

Uszczelka wpadła oryginalna. Oby ta zdała egzamin :bag:

Edytowane przez R4xx

Opublikowano
  • Autor

Kilka fotek ustrzelonych podczas niedzielnej wycieczki. Mocno amatorskie robione telefonem :decayed:

IMG_20210808_170412-01.jpeg

IMG_20210808_170248-01.jpeg

IMG_20210808_170456-01.jpeg

IMG_20210808_173405-02.jpeg

IMG_20210808_173345-01.jpeg

Opublikowano

Do kalendarza wysyłaj. :D Klasa jak zwykle.

Opublikowano
Godzinę temu, R4xx napisał:

IMG_20210808_173345-01.jpeg

Piękna maszyna, Audica też spoko :kox:

Opublikowano

Amatorskie zdjęcia ale przyciągają uwagę :good: jedno z lepszych b6 :jerk:

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, kamil-vag napisał:

Pierwsza fota mega ? amatorze ?

Ależ on się dobrze prezentuje ???

HDR Mode ON i wszystko wygląda pięknie! :decayed:

Dziękuję :thumbup:

15 godzin temu, george napisał:

Do kalendarza wysyłaj. :D Klasa jak zwykle.

@jedrekx regularnie zasypywany jest zdjęciami :kox: thx :wink4:

15 godzin temu, dedpad napisał:

Piękna maszyna, Audica też spoko :kox:

Mistrzyni drugiego planu :P Dzięki :thumbup:

13 godzin temu, BartoszSoldier napisał:

Amatorskie zdjęcia ale przyciągają uwagę :good:

Robiłem co tylko mój HuJawej mógł :grin:

13 godzin temu, BartoszSoldier napisał:

jedno z lepszych b6 :jerk:

:wstydliwy: Zasługa Was wszystkich. Połowy rzeczy nie byłoby, gdyby nie to forum:friends:

Opublikowano
  • Autor

#noc #ciągnik_rolniczy #nieodpowiedzialny_kierowca

Stało się, audica ponownie trafia na lakiernię. Kierowca ciągnika nie zabezpieczył swojego żelastwa i na łuku drogi jadąc z przeciwka całe ustrojstwo wychyliło się, konkretnie rysując moje auto. Lusterko, szyba i dwoje drzwi wymiana, błotniki do lakierowania. W ASO termin na wycenę z rzeczoznawcą ustalili mi dopiero na za 2 tyg :facepalm:

Przestrzegam. Uważajcie na te pojazdy, szczególnie teraz, kiedy jeździ ich pełno. 

IMG_20210813_073201.jpgIMG_20210815_003700.jpg

Opublikowano

Aj bolą oczy... Jedyne  co mogę Ci poradzić to olej ASO... najkorzystniej dogadaj się z ubezpieczalnia jeżeli chodzi o $ kup używane drzwi i oddaj do sprawdzonego lakiernika. Jak coś to mogę pomóc :)

Opublikowano

Ale przykra sprawa ? 

Współczuję i szybkiego przywrócenia do stanu sprzed szkody życzę.

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, kosik25 napisał:

Aj bolą oczy... Jedyne  co mogę Ci poradzić to olej ASO... najkorzystniej dogadaj się z ubezpieczalnia jeżeli chodzi o $ kup używane drzwi i oddaj do sprawdzonego lakiernika. Jak coś to mogę pomóc :)

Nie zależy mi na kasie. Jedyne czego chcę to tego, żeby auto było zrobione możliwie szybko i bardzo dobrze. 

2 godziny temu, kamil-vag napisał:

Ale przykra sprawa ? 

Współczuję i szybkiego przywrócenia do stanu sprzed szkody życzę

Dzięki :unsure:

Dlatego chcę go oddać do ASO i zachować oryginał a nie szukać używanych drzwi w innych kolorach a potem wszystko powtórnie malować. Mam cichą nadzieję, że to wszystko ładnie ogarną. 

Edytowane przez R4xx

Opublikowano

Wszystko zależy od tego na ile wycenią całe auto. Jak zobaczysz koszt naprawy w aso to cena Cię zaskoczy :P Pamiętaj aby wziąść porządne auto zastępcze :) Za tydzień zlot audi w Łodzi ktoś może się wybiera?

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, kosik25 napisał:

Wszystko zależy od tego na ile wycenią całe auto. Jak zobaczysz koszt naprawy w aso to cena Cię zaskoczy :P Pamiętaj aby wziąść porządne auto zastępcze :) Za tydzień zlot audi w Łodzi ktoś może się wybiera?

Zobaczymy.. Dwoje drzwi, szyba, lusterko i malowanie 4 elementów. 

Z tymi samochodami zastępczymi to też paranoja. Ubezpieczyciel aktualnie nie dysponuje, w Audi dostanę dopiero po oddaniu auta. Mam sobie na własną rękę szukać :facepalm:

Edytowane przez R4xx

Opublikowano
3 minuty temu, R4xx napisał:

Z tymi samochodami zastępczymi to też paranoja. Ubezpieczyciel aktualnie nie dysponuje, w Audi dostanę dopiero po oddaniu auta. Mam sobie na własną rękę szukać :facepalm:

Z tym akurat nic nowego. Poszukaj w okolicy firmy która naprawia bezgotówkowo mają na wyposażeniu duża ilość aut. Mogę Ci podać nawet namiar na AutoGemba przyjadą laweta z autem zastępczym, zabiorą Twoje :D oddadzą za miesiąc jak będzie gotowe. 

Opublikowano
W dniu 15.08.2021 o 00:48, R4xx napisał:

#noc #ciągnik_rolniczy #nieodpowiedzialny_kierowca

Stało się, audica ponownie trafia na lakiernię. Kierowca ciągnika nie zabezpieczył swojego żelastwa i na łuku drogi jadąc z przeciwka całe ustrojstwo wychyliło się, konkretnie rysując moje auto. Lusterko, szyba i dwoje drzwi wymiana, błotniki do lakierowania. W ASO termin na wycenę z rzeczoznawcą ustalili mi dopiero na za 2 tyg :facepalm:

Przestrzegam. Uważajcie na te pojazdy, szczególnie teraz, kiedy jeździ ich pełno. 

IMG_20210813_073201.jpgIMG_20210815_003700.jpg

Współczuję bardzo. Człowiek dba, chucha dmucha, żeby nie uszkodzić i żeby auto wygladalo idealnie, a tu przez czyjąś nieuwagę wszystko idzie się je*ać. Jak się widzi filmiki z ciągnikami w roli głównej, spadające bele siana na drogę, to aż strach jeździć, masakra :rant:

Oby szybko przywrócili ja do idealnego stanu!

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, dedpad napisał:

Współczuję bardzo. Człowiek dba, chucha dmucha, żeby nie uszkodzić i żeby auto wygladalo idealnie, a tu przez czyjąś nieuwagę wszystko idzie się je*ać. Jak się widzi filmiki z ciągnikami w roli głównej, spadające bele siana na drogę, to aż strach jeździć, masakra :rant:

Oby szybko przywrócili ja do idealnego stanu!

Trafiłem na leniwego buraka, któremu sprzętu nie chciało się dobrze złożyć. Ale z dwojga złego wolę taką przygodę niż inny dzwon.

Wciąż czekam na rzeczoznawcę..