Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 AVANT-unio by KoJ@K "projekt niski budżet" wszystko po taniości / reanimacja trupa ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Adam87 napisał:

@KoJ@K do każdego ori radia pasuje??

Tak, tylko pamiętaj, żeby dobrać przejściówkę 8 lub 12 pin. U mnie elektryk rozcinał wtyczkę - w jednej wtyczce idzie wzmocnienie, CAN i coś jeszcze.

Mam BOSE i z dobrymi plikami fajnie gra. Jedyny minus tej technologii, że nie radzi sobie z bardzo długimi utworami, po 99 min 99 s wchodzi na ujemny czas, ale w pewnym momencie przestanie odtwarzać i gubi pena. Mam najstarszy moduł BT, więc stałem przed dylematem tj. moduł BT i telefon radzi sobie (bez streamingu np. komunikaty z nawi), ale nadal kaseta AUX czy ogarnąć całość. Na plus jest to, że jadąc i słuchając muzyki nie przegapisz komunikatu, ponieważ przerywa odtwarzanie. Zdemontowałem ori zmieniarkę i w jej miejscu przykleiłem. :)

Edytowane przez george

Opublikowano
2 godziny temu, george napisał:

Tak, tylko pamiętaj, żeby dobrać przejściówkę 8 lub 12 pin. U mnie elektryk rozcinał wtyczkę - w jednej wtyczce idzie wzmocnienie, CAN i coś jeszcze.

Mam BOSE i z dobrymi plikami fajnie gra. Jedyny minus tej technologii, że nie radzi sobie z bardzo długimi utworami, po 99 min 99 s wchodzi na ujemny czas, ale w pewnym momencie przestanie odtwarzać i gubi pena. Mam najstarszy moduł BT, więc stałem przed dylematem tj. moduł BT i telefon radzi sobie (bez streamingu np. komunikaty z nawi), ale nadal kaseta AUX czy ogarnąć całość. Na plus jest to, że jadąc i słuchając muzyki nie przegapisz komunikatu, ponieważ przerywa odtwarzanie. Zdemontowałem ori zmieniarkę i w jej miejscu przykleiłem. :)

Jeszcze radia nie mam ori, bo mam narazie pajoniera:lol1: ale się ogarnie po powrocie..

Będę pamiętał o tym:wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jako, że podobno gdzieś w PL panuje korona i jesteśmy skazani na prace to zdalne to jestem na łączach z @DanielMod który zrobił mi softa, odcinki, popcorny do tej piekielnej maszyny :naughty: soft się przyjął, maszyna hula, jednak Daniel zapomniał tam dograć kłatro w programie .

Daniel dzięki wielkie, polecam tego alegrowicza :drinks:

20210205_133731.jpg

20210204_223336.jpg

Opublikowano

Dziękuję za polecenie :cheesy: dodam że to była nocna akcja :decayed: Quattro też można dołożyć niestety nie przez OBD :grin:

Opublikowano
  • Autor

Aa tak tak, to było na nocnej zmianie - 2 w nocy jak leżałem w wannie dostaje wiadomość, że soft gotowy, no to ... wszystkie za i przeciw czy mi się chce ubierać i schodzić do auta, marznąć ,wgrywać logować...niestety wygrała większość głosów Za i byłem zmuszony iść to robić o 3 w nocy, gdzie wyrko czekało zagrzane i wołało "no chodź no chodź" :kox:

Opublikowano
38 minut temu, KoJ@K napisał:

Aa tak tak, to było na nocnej zmianie - 2 w nocy jak leżałem w wannie dostaje wiadomość, że soft gotowy, no to ... wszystkie za i przeciw czy mi się chce ubierać i schodzić do auta, marznąć ,wgrywać logować...niestety wygrała większość głosów Za i byłem zmuszony iść to robić o 3 w nocy, gdzie wyrko czekało zagrzane i wołało "no chodź no chodź" :kox:

Znam temat bo też wgrywałem ostatnio poprawki softu oraz robiłem logi grubo po północy.

Opublikowano
12 minut temu, pelonek1 napisał:

Znam temat bo też wgrywałem ostatnio poprawki softu oraz robiłem logi grubo po północy.

Współczuję,  ja o tej porze juz słodko chrapie po dobrym bzykaniu

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Fajny temacik, bezawaryjności. ?

Opublikowano
  • Autor

Zupełnie przypadkowo w cenie adekwatnej do stanu trafiły się ori bixy, które będe sobie pomalutku lepił i rzeźbił w nich najprawdopodobniej bileda, czarne ramki itd ... 

20210215_064815.jpg

20210214_204502.jpg

Opublikowano

Dodane do obserwowanych, idziesz jak dzik :D , nie zapomnij o czarnych ramkach w liczniku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Coś innego niż ali i koito. W sumie to pewnie chinol jest jakiś, ale po wstępnych testach z ręki wypadał dobrze. Zastanawiam się jeszcze nad tym evoxem w sumie, bo na nim też jeszcze nie jeździłem, a jestem go ciekaw. A mam chyba 3kpl bixów to zrobie jedne na evoxie, drugie na biledzie i można będzie popróbować 

Opublikowano

Czekamy na efekty :wink:

Opublikowano
  • Autor

Folia LLumar zakupiona i pomalutku, po kawałku ściemniamy szybki :)

20210216_134249.jpg

20210216_153733.jpg

20210216_153652.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Folia LLumar zakupiona i pomalutku, po kawałku ściemniamy szybki :)

20210216_134249.jpg

20210216_153733.jpg

20210216_153652.jpg

Szacun :hi:

Nigdy nie udało mi się zrobić tylnej tak, żeby było ideolo. 

Opublikowano
  • Autor

Tu też jakoś igła idealnie nie jest,, no ale jest idealnie wręcz jak do tego samochodu :dance:

Opublikowano
  • Autor

Powolutku do przodu. Taki bez ramkowiec fajnie by wyglądał :naughty:

20210217_113725.jpg

20210217_074153.jpg

20210217_113701.jpg

20210217_113631.jpg

Opublikowano

Powoli do przodu, dobrze działasz :thumbup1: