bosniak_sg Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Czy da się spowodować żeby po odpaleniu samochodu Fis nie włączał się w tryb nawigacji tylko np w comp 1? Po co sa 2 komputery, jak spowodować, żeby np kierowca 1 wraz z kluczykiem jeździł w trybie comp 1, a kierowca 2 w trybie comp 2 i potem porównać np spalanie w zależności od stylu jazdy? Czy trzeba to pamiętać i za każdym razem po wejściu do samochodu 'aha ja jestem nr 2 to włączam comp nr 2"
Fido Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Weź no poczytaj instrukcję obsługi pojazdu, od strony nr.28 Tam masz wszystko już opisane i wyjaśnione. I nie pisz że nie masz bo to na googlach parę sekund roboty a instrukcja jest za free. Edytowane 15 Lutego 2021 przez Fido
sitar Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Nie wiem o co Ci chodzi z tym com1 i 2. Spalanie 1 jest do dłuższego postoju a 2 do czasu skasowania ręcznego
bosniak_sg Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Opublikowano 15 Lutego 2021 1 godzinę temu, sitar napisał: Nie wiem o co Ci chodzi z tym com1 i 2. Spalanie 1 jest do dłuższego postoju a 2 do czasu skasowania ręcznego Dzięki stary przynajmniej w jednej kwestii mi wyjaśniłeś
Banan Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 w ustawieniach nawigacji w RNSE wyłączasz kompas i zniknie z FIS
Magister Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Podepnę się pod temat, czy aby przełączyć informacje na fisie jest potrzebna manetka z resetem i dodatkowym przyciskiem od czoła manetki? Posiadam zwykłą manetkę bez przełączników i dodatkowo sterowanie w kierownicy które akurat nie działa. Przepraszam za tak błache pytanie ale Audi posiadam dopiero od 3 dni 🙂
Rekomendowane odpowiedzi