VoMiT Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 filmik http://video.google.com/videoplay?docid=2628924831227980675&hl=pl http://www.allegro.pl/item594886239_pops_a_dent_sam_napraw_wgniecenia_w_aucie_f_vat.html ciekawe i nie drogo może komuś się przydać
fayera Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 całkiem ciekawe,tylko jak by się to sprawdziło w rzeczywistości,bo wiadomo reklama to reklama.sam mam 4 małe wgnioty w tym jeden na załamaniu drzwi no i warto może by było wypróbować.może ktoś miał już z tym styczność to pisać.....
kuredu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 panowie mam kolege bojlarza i mega super sprawa .... miałem wgniot po kamieniu i zgłosiłem się do niego z prośbą ...następnie podjął się zrobienia wgniotu i zajęło mu to kilkanaście sekund a na lakierze nie było nawet śladu..... zainteresowanym z Poznania i okolic mogę podać nr na PW
variocustoms Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja się piszę na boilowanie błotnika
Madas Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ja też mam z dwa malutkie wgnioty po komyczkasz na masce więc jestem za .... a wiem że to przynosi świetny efekt ...widziałóem zrobione auta po gradobiciu ..
Darek_G Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jak to działa?? Trzeba najpierw przykleić to cudo do karoserii?? A z lakierem nie odejdzie wtedy??
oZiX Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dobre[; proste i dobre;> Mi kiedyś się obiło o uszy że takie wgniecenia delikatne można usunąć za pomocą suszarki i foli aluminiowej i czegoś tam jeszcze;Ptakie czary mary
konradzed Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Coś tu chyba jest naciągane... :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 był już kiedyś jakiś wątek o tym urządzonku Dobre[; proste i dobre;> Mi kiedyś się obiło o uszy że takie wgniecenia delikatne można usunąć za pomocą suszarki i foli aluminiowej i czegoś tam jeszcze;Ptakie czary mary a może to ci się obiło kiedys o uszy http://www.joemonster.org/filmy/4171/Jak_usunac_niewielkie_wgniecenia_w_samochodzie
konradzed Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jak na żywca nie zobaczę, to nie uwierzę.
oZiX Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 w tym filmie używają powietrza do czyszczenia klawiatur;>
_Solar_ Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Coś tu chyba jest naciągane... :gwizdanie: ludzie są naciągani pewnie na badziew Jak na żywca nie zobaczę, to nie uwierzę. ja również jak nie zobacze to nie uwierze na filmikach wszystko jest możliwe.
konradzed Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 _Solar_ Ośka najlepsza... Ta panna daje radę.
domjenick Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 podstawa Fizyki Panowie-najpierw nagrzewasz suszarka blache po to,zeby metal sie rozszerzyl,a potem zchladzasz to gasnica halonowa i metal podczas naglego kurczenia sie wyprostuje sie-oczywiscie jesli nie ma uszkodzen na lakierze,bo jesli lakier odprysl,no to bedzie widac,urzadzonko z pierwszego posta dziala,o ile wgniecenie nie jest na zalamaniu metalu,tam niestety trzeba bedzie uzyc troche szpachli,tak samo na bardzo malych wgnieceniach srednicy okolo tej stopki moze byc problem,ale z wiekszymi wgnieceniami-da rade
nex Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 czyli wgnieceń malutkich typu obicie drzwi przez inne auto na parkingu przez ostre otwieranie drzwi sobie nie poradzi? Chodzi o takie małe wgnioty załamane
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 czyli wgnieceń malutkich typu obicie drzwi przez inne auto na parkingu przez ostre otwieranie drzwi sobie nie poradzi? Chodzi o takie małe wgnioty załamane myślę że sobie poradzi .... zapytam się znajomego na jakiej zasadzie to działa i napisze .....
nex Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no ale w jaki sposób moze to wyciągnąć jak jest załamany lekko lakier? oczywiscie nie pekniety hmmm
oZiX Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a moze jest jakis ochotnik do testów:>??
kuredu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 jesli lakier jest uszkodzony na zalamaniu to fizycznie nie da rady naprawic ale jesli zalamanie jest wgniotem i nie uszkodzilo lakieru to bez problemu wyciagnie ..... Nex ale co ty porównujesz wgniot do uszkodzenia lakieru??? Mu tu mówimy o wgniotach gdzie lakier nie został uszkodzony
Rekomendowane odpowiedzi