zukky13 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Witam, wlasnie walcze ze znanym problemem w audi czyli szarpanie przy ruszaniu. Czy ktos sie orietuje gdzie i w jakiej cenie dostane sprzeglo z dwumasem do tego modelu? Przegladam google i bardzo ciezko znalesc jakiekolwiek informacje. Moze pasuje z ktorejs b8? Moze jakies inne propozycje diagnozy? Dodam ze mieszkam na wyspie i mam juz dosc placenia za diagnozy dlatego chcialbym to zorganizowac na wlasna reke i wymienic w kraju. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) najlepiej po VINie w sklepie trzeba sprawdzić jakie sprzęgło+dwumas pasuje, będzie pewnie 3-4k plus robota uzupełnij profil, skrzynia biegów, model kod silnika itd... Edytowane 25 Lutego 2021 przez RALF76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukky13 Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Chetnie bym uzupelnil profil, ale b9 nie ma do wyboru ani danego silnika ? To i tak by nienajgorzej, tu chca odemnie 600£ za sama diagnostyke :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, zukky13 napisał: Chetnie bym uzupelnil profil, ale b9 nie ma do wyboru ani danego silnika ? To i tak by nienajgorzej, tu chca odemnie 600£ za sama diagnostyke :/ jest a4 b9 na dole listy, w kraju będzie taniej ale sprawdź po VIN graty Edytowane 25 Lutego 2021 przez RALF76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 10 godzin temu, zukky13 napisał: Chetnie bym uzupelnil profil, ale b9 nie ma do wyboru ani danego silnika ? To i tak by nienajgorzej, tu chca odemnie 600£ za sama diagnostyke :/ Podrzuć VIN to ogarnę Ci jakieś info a jak będziesz chciał to i wyślę do UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukky13 Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) A jak myslicie, jesli szarpie przy ruszaniu pod dluzszej jezdzie tak +/- 20-30km dalo by rade objechac na tym do polski w wakacje, bo nie ukrywam ze wolal bym to zrobic w kraju ze wzgledu na wieksze zaufanie do naszych specjalistow a teraz przez lockdown to i tak praktycznie nigdzie nie jezdze wiec zrobie moze z 1000 mil do tego czasu czy gra nie warta swieczki i wrozenie z fusow? Co ewentualnie moze sie stac? Edytowane 28 Lutego 2021 przez zukky13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1mark Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 tez mieszkam w uk w najblizszym czasie tez czeka mnie wymiana sprzegla , zazwyczaj kupuje czesci z niemieckiej firmy AUTODOC ale teraz nie maja w swojej ofercie kompletnego sprzegla mam pytanie czy dostales komletne sprzeglo z dwumasem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukky13 Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jescze nie znalazlem, na wlasna reke w intrnecie pustki, jedynie jakas niemiecka strona mi cos pokazala ale rowniez out of stock ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert138 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Ja wymieniałem u siebie kupiłem na allegro potestowe i wszystko ok sprzęgło jak nowe Link do aukcji W sklepie niestety nigdzie nie było dostępne. Trzeba pamiętać tylko o zakupie nowego wysprzeglika ja zamawialem w aso koszt około 500zl plus obowiązkowo uszczelki do wysprzeglika bo są osobno sprzedawane ale to groszowe sprawy Edytowane 10 Marca 2021 przez norbert138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox99 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wymienisz bebechy i po 20-30 tys. to powróci. Auto, premium", śmiać się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukky13 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 W dniu 21.03.2021 o 12:38, aprox99 napisał: Wymienisz bebechy i po 20-30 tys. to powróci. Auto, premium", śmiać się chce Tak? Nawet mnie nie zalamuj bo jest to naprawde irtujace, ogolnie problem znikl na jakies 3 tygodnie i ostatnio znow powrocil, chcialbym wymienic to w polsce ale covid wszystko komplikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejaa4 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 I znalazł ktoś w jakimś sklepie to sprzęgło? Silnik Deua 150 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) W dniu 3.05.2021 o 20:25, Andrzejaa4 napisał: I znalazł ktoś w jakimś sklepie to sprzęgło? Silnik Deua 150 km. sprzęgła czy dwumasy szukasz? to pierwsze to chyba na zamówienie Edytowane 8 Maja 2021 przez RALF76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejaa4 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 W dniu 8.05.2021 o 18:07, RALF76 napisał: sprzęgła czy dwumasy szukasz? to pierwsze to chyba na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 na to wygląda, w tych latach większość to stronic stąd jakoś mały dostęp do sprzęgieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi