Ivanek Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 5 godzin temu, Muskel1 napisał: Jeszcze nikt mi nie mrugnął światłami, że go oślepiłem. Powód dla którego są zabronione jest całkiem inny tak jak kolega już wyżej napisał. Mi też nie
artroskk Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 Mam następny temat do śledzenia, elegancko Jednak coś ucichło, co jest na rzeczy?
Lauretta Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 5.09.2021 o 10:50, MaTeo85 napisał: Jak fotelik z cybexa? Jesteś zadowolona? Ja u siebie bardzo, ale pytam z ciekawości Tak, mega jestem. Zainstalowałam isofix, córka uwielbia w nim jeździć Edytowane 28 Lutego 2022 przez Lauretta 1
Lauretta Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Opublikowano 28 Lutego 2022 W dniu 29.09.2021 o 11:31, artroskk napisał: Mam następny temat do śledzenia, elegancko Jednak coś ucichło, co jest na rzeczy? No niestety problemów milion. Przechodziłam koronę, a auto było u mechanika i że przebieg się zbliża do 300 tys. to niestety turbina była do regenracji. Od razu wymieniłam k ompletny rozrząd, chłodnicę. No i mieszkam teraz w innej części miasta, nie ma tu parkingu tylko ściernisko z dziurami. Zawieszenie już do roboty będzie, pomimo starań. Jednak codziennie tu wjeżdżam i wyjeżdzam.
Langista Opublikowano 2 Marca 2022 Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Z ciekawości, ile sama regeneracja turbo? Bo lubią ludzi kantować w tym temacie i ścierwo najgorsze montują, po 'regeneracji' za 500 na allegro ? Edytowane 2 Marca 2022 przez Langista
Lauretta Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Opublikowano 4 Marca 2022 W dniu 2.03.2022 o 09:04, Langista napisał: Z ciekawości, ile sama regeneracja turbo? Bo lubią ludzi kantować w tym temacie i ścierwo najgorsze montują, po 'regeneracji' za 500 na allegro ? Nie wiem dokładnie, bo robiłam inne też rozrząd i inne rzeczy i mój mechanik nie regeneruje w Elblągu, bo partaczą. Koło 1500 chyba się zakręciło. Ja mam swojego mechanika także pełne zaufanie. Teraz odstawiam pompkę paliwa wymieniać.
Lauretta Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Opublikowano 26 Marca 2022 Hej, mam problem. Byłam w szpitalu ponad tydzień i po powrocie ujrzałam zbite prawe lusterko. Kupię do wymiany samą szybkę? Orientujecie się jak to wygląda i gdzie szukać?
Muskel1 Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Sam wkład kupisz na allegro. Musisz tylko zwrócić uwagę na to czy miałaś wkład podgrzewany i fotochromatyczny. Musisz kupić taki sam.
MaTeo85 Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Gdybyś chciała to za koszt wysyłki paczkomatem mogę wysłać taki wklad bo mam 2 sztuki i się walają w piwnicy 1
Lauretta Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Opublikowano 26 Marca 2022 38 minut temu, MaTeo85 napisał: Gdybyś chciała to za koszt wysyłki paczkomatem mogę wysłać taki wklad bo mam 2 sztuki i się walają w piwnicy Byłabym mega wdzięczna
MaTeo85 Opublikowano 26 Marca 2022 Opublikowano 26 Marca 2022 Pisz PW, a ja w poniedziałek wygrzebię lustro z piwnicy. Jak bywasz w 3m to nawet możesz odebrać osobiście, bo widziałem że z Elbląga jesteś więc nie daleko 1
Rekomendowane odpowiedzi