KoJ@K Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Właśnie miałem pisać o zmianie ich koloru jebay śmiało, jak nie czarny to chociaż jakiś grafit. Według mnie ten białas aż się prosi o jakieś przełamanie tej bieli kolorem felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 7 godzin temu, H4mm3R napisał: Bardzo fajne, masz może ich numer? Może do b7 poszukam takich Ooo to to, a ja chętnie przejme te Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 szkoda, że nie miałeś rotorów z A5 bo bym je od Ciebie wziął :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Rotory zostaną do a3 raczej bo parametry idealne tylko muszę je doczyścić, albo zamienię na hamulce do a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 26 minut temu, FroS-t napisał: zamienię na hamulce do a3 345/310? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Ooo to to, a ja chętnie przejme te Twoje Dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 minuty temu, H4mm3R napisał: Dogadamy się A może ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 18 minut temu, george napisał: 345/310? 340 Damian mi pisał ze brembo z Macan i 310 tył s3, ale to zobaczymy , muszę monetę nazbierać, zimowe rolki wpadły bo rotory miały się sprzedać, teraz moja druga połówka je chce i o , leżą i chyba zostaną, ciezko określić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Jak dla mnie zimówki masz lepsze niż letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) Aktualne fotki Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Fajne fotki, furka lux, rolka na zimę też ci się fajna trafiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 6 godzin temu, FroS-t napisał: 340 Damian mi pisał ze brembo z Macan i 310 tył s3, ale to zobaczymy , muszę monetę nazbierać, zimowe rolki wpadły bo rotory miały się sprzedać, teraz moja druga połówka je chce i o , leżą i chyba zostaną, ciezko określić Jakbyś chciał tył to mam nowe zestawy 310mm. Tą felgę jak pokazałeś to myslalem ze 20’ W tej czerwonej C7 takie wrażenie sprawia. Mega wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 1 godzinę temu, marcin_o23 napisał: Fajne fotki, furka lux, rolka na zimę też ci się fajna trafiła Podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Wandej napisał: Jakbyś chciał tył to mam nowe zestawy 310mm. Tą felgę jak pokazałeś to myslalem ze 20’ W tej czerwonej C7 takie wrażenie sprawia. Mega wzór? No tam jest więcej niż 19 ale nie mam pojęcia jaki numerek maja takie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 6 minut temu, FroS-t napisał: No tam jest więcej niż 19 ale nie mam pojęcia jaki numerek maja takie… O widzisz dobre info Kolejne więc wpadają do spektrum zaintersowania w 20` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Wandej napisał: O widzisz dobre info Kolejne więc wpadają do spektrum zaintersowania w 20` Znalazłem , na czerwonej jest Oem 21’ RS6 C8 , parametry 21x10,5 cala Edytowane 24 Czerwca 2022 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Słuchajcie ludziki, pytanie techniczne, czy u siebie jak będę zmieniał kierownice na ścięta to sama poduszka będzie pasowała czy muszę kupić nową kierownicę razem z poduszką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 tak, będzie idealna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Twoja poduszka będzie pasować p&p do ściętej kierownicy .możesz śmiało kupił z a3 8v ściętą bo są tańsze i przełożyć multifunkcje i poduszkę ze swojej, sprzedać okrągła jako A3? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Fajnie, dzięki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi