Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Simply Clean Wagon 2.0 TDI Quattro by FroS-t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest coraz lepiej, szkoda że ta d*pa tak pieje przy tym przodzie ;) podpowiesz jaką średnicę ma średnica montażowa końcówki, 55mm? też muszę zamówić i wsadzić coś większego :decayed:

Opublikowano

No i ładnie . A nie myślałeś by dać wydech na dwie strony 

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, szafa napisał:

Jest coraz lepiej, szkoda że ta d*pa tak pieje przy tym przodzie ;) podpowiesz jaką średnicę ma średnica montażowa końcówki, 55mm? też muszę zamówić i wsadzić coś większego :decayed:

50mmB) 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, karolek_ust napisał:

No i ładnie . A nie myślałeś by dać wydech na dwie strony 

Myślałem oczywiście, ale teraz wsadzić i pospawać to 20min a zawsze to lepiej wyglada :whistling: 

Opublikowano

Wiadomo że lepiej 

Opublikowano
2 godziny temu, FroS-t napisał:

50mmB) 

A do tfsi podobna będzie średnica montażowa ? 

A btw. Spoko końcówki chyba też sobie takie zapodam ?

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, marky2552 napisał:

A do tfsi podobna będzie średnica montażowa ? 

A btw. Spoko końcówki chyba też sobie takie zapodam ?

Wiesz co nie mam pojęcia , ja suwmiarka mierzyłem ale tfsi chyba ma ori 80mm to może być większa ….

Opublikowano
5 godzin temu, szafa napisał:

Jest coraz lepiej, szkoda że ta d*pa tak pieje przy tym przodzie ;) 

Worek cementu załatwi sprawę :decayed:

Przyzwoita ta Twoja B8 Leszku :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, H4mm3R napisał:

Worek cementu załatwi sprawę :decayed:

Przyzwoita ta Twoja B8 Leszku :thumbup1:

Jak ktoś z tylu usiądzie to gra:decayed:

Dzięki, coś tak po mału się będzie grzebało

Opublikowano

Z czasem siądzie, to samo miałem u siebie, kombinacja z nakrętkami itp ale w końcu olałem temat , z czasem ładnie sie ułożyło ;) 

Opublikowano
  • Autor
47 minut temu, tomekhxc napisał:

Z czasem siądzie, to samo miałem u siebie, kombinacja z nakrętkami itp ale w końcu olałem temat , z czasem ładnie sie ułożyło ;) 

Na żywca jest spoko, fotki jakoś to wyolbrzymiają trochę ale zwieszenie super, bardzo fajnie się lata :kox:

Opublikowano
4 minuty temu, FroS-t napisał:

Na żywca jest spoko, fotki jakoś to wyolbrzymiają trochę ale zwieszenie super, bardzo fajnie się lata :kox:

Nic nie siądzie. Może ze 2 mm i to wszystko. Jak u siebie założyłem ten gwint to go nie dotknąłem od 4 lat stoi jak stał. Dziwne tylko że tak mały zakres regulacji. Może to od wersji quattro masz albo jakimś cudem na odpojach siedzi. Ja mam ten sam gwint u siebie. Tył w połowie regulacji a koła delikatnie schowane w błotniki. Jak bym chciał to bym zszedł prawie równo z 20" felgą. 

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, kamelus_ napisał:

Nic nie siądzie. Może ze 2 mm i to wszystko. Jak u siebie założyłem ten gwint to go nie dotknąłem od 4 lat stoi jak stał. Dziwne tylko że tak mały zakres regulacji. Może to od wersji quattro masz albo jakimś cudem na odpojach siedzi. Ja mam ten sam gwint u siebie. Tył w połowie regulacji a koła delikatnie schowane w błotniki. Jak bym chciał to bym zszedł prawie równo z 20" felgą. 

Od wersji quattro bo mam quattro, e tam tragedii nie ma, bez przesady, będę miał auto to zrobię foty bo teraz się rozrząd robi i hamulce, w b7 było dokładnie to samo…

Opublikowano
55 minut temu, FroS-t napisał:

Od wersji quattro bo mam quattro

Nie zczaiłem :facepalm:

Tak czy inaczej dziwne że taka mała regulacja. Po to się kupuje gwint żeby mieć spore pole manewru a nie -30 na tyle :doh:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, kamelus_ napisał:

Nie zczaiłem :facepalm:

Tak czy inaczej dziwne że taka mała regulacja. Po to się kupuje gwint żeby mieć spore pole manewru a nie -30 na tyle :doh:

-30 miałem na 1BV a jest  zdecydowanie niżej, no ale do szczęścia brakuje z 1cm, cóż poradzić….

Opublikowano

2 krawężniki betonowe do bagażnika i będzie idealnie :grin:, a tak na serio to furka wygląda przyzwoicie :thumbup1:

Opublikowano

Macie lęk wysokości? :decayed: Na daily dobrze siadło, nie ma jap, ale i po zajęciu miejsca przez pasażerów i włożeniu bagażu nie będzie ocierać o błotnik.

Opublikowano
  • Autor
51 minut temu, george napisał:

Macie lęk wysokości? :decayed: Na daily dobrze siadło, nie ma jap, ale i po zajęciu miejsca przez pasażerów i włożeniu bagażu nie będzie ocierać o błotnik.

Yop, dokładnie,  ale naprawdę nie ma tragedii, będzie auto to pstrykne jak to wyglada na równym :whistling:

Opublikowano
4 minuty temu, FroS-t napisał:

Yop, dokładnie,  ale naprawdę nie ma tragedii, będzie auto to pstrykne jak to wyglada na równym :whistling:

Jak odbierzesz auto od mechanika to już nie będą marudzić, że nie równo siadło tylko na to, że za małe hamulce włożyłeś. 

Opublikowano
1 godzinę temu, krzysiek_f napisał:

Jak odbierzesz auto od mechanika to już nie będą marudzić, że nie równo siadło tylko na to, że za małe hamulce włożyłeś. 

Potem za małe koło. :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.