michal5100 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Witam! Oto mój nowy nabytek - poliftowe B5 w sedanie za którym rozglądałem się już jakiś czas z niezawodnym 1.9 AHH w kolorze LY9B. Z racji rozpoczynającej się zimy będzie to dobry czas żeby zacząć modzić, aby mieć czym bez wstydu wyjechać na sezon .
Moon_11 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Ładnie się prezentuje. Jakie mody w planach ?
michal5100 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Co do modów, to prezentuje się to tak : z zewnątrz: * pozbycie się haka - zrobione * zawieszenie gwintowane - zrobione * 19 calowe felgi - zrobione * grill plaster miodu - zrobione * zderzak przód S4 - zrobione * progi S4 - zrobione * zderzak tył PDC - zrobione * przeróbka/ wymiana lamp na biled/bixenon z czarnymi środkami - zrobione * dokładka cupra - zrobione * wymiana oświetlenia na led - zrobione * moduł USA -zrobione * moduł Coming Leaving Home - zrobione * światła do jazdy dziennej - zrobione * jakieś ciekawe końcówki wydechu, żeby nie mieć rurek w dół - zrobione * dechroming - zrobione * większe heble * air ride ( ale to chyba w dalszej przyszłości) wewnątrz: * podstawowe car audio - zrobione ( zmienione głośniki przód na Kenwoody KFC-S1356W, dołożony Sub JBL GTO 1204BP wraz ze wzmakiem JBL i kondensatorem DIETZ 1F) * kubełki Audi lub Recaro * wymiana tunelu na 2 din - zrobione * zmiana kierownicy na trójramienną * wskaźnik doładowania * wskaźnik temperatury oleju * voltomierz * dekory piano black silnikowo: * mapa - zrobione * wtryski 216 * turbo AWX * FMIC Oczywiście to, że coś już jest zrobione nie świadczy o tym, że zostanie w tej wersji w jakiej jest na przykład obecne końcówki wydechu nie bardzo mnie satysfakcjonują i już szukam czegoś ciekawszego, tak samo lampy, mapa i inne pierdoły też będą z czasem doprowadzane do satysfakcjonującego efektu. Edytowane 4 Listopada 2022 przez michal5100 1
granatowy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Długa lista - powodzenia w realizacji ? Jaki masz gwint ? Jakie planujesz felgi ?
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Auto kupione z Dęblina? Wydaje mi sie że to byłe autko mojego sąsiada z bloku na przeciw 1
michal5100 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 Godzinę temu, Kowi87 napisał: Auto kupione z Dęblina? Wydaje mi sie że to byłe autko mojego sąsiada z bloku na przeciw Tak z okolic, wspominał o twojej i kazał pozdrowić
michal5100 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 Godzinę temu, granatowy napisał: Długa lista - powodzenia w realizacji ? Jaki masz gwint ? Jakie planujesz felgi ? Gwint to ta technix, bo nie potrzebuje nic wyczynowego, a co do felg to albo seventy9 sv-b albo borbet Y.
Wandej Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ładne i nie zniszczone auto Mody w planach na + więc niech służy i daje radość
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 13 godzin temu, michal5100 napisał: Tak z okolic, wspominał o twojej i kazał pozdrowić To nawet nie wiedziałem że on ją wystawił gdzieś na sprzedaż niech służy, na parkingu zawsze czysta stała
a4a.fanatic Opublikowano 10 Grudnia 2021 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Ładnie się prezentuje czarna mamba widzę, że nie pierwsze takie w rodzinie. ciekawa lista modów - powodzenia w realizacji, będę obserwował
michal5100 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 Cieszę się, że kolegom się podoba . A dzisiaj przy początku weekendu wpadł nowy "mod", a mianowicie pozbyłem się haczyka i przy okazji znaczków, które zaburzały całokształt.
egon47 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Widac ze zadbana sztuka się trafilaTrzymam kciuki za plany z listy
Zgasio Opublikowano 16 Grudnia 2021 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Co zrobiłeś z wiązką od haku? Piękna sztuka!
lukaszbass Opublikowano 16 Grudnia 2021 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Piękna furka szerokości i powodzenia w modach.
michal5100 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Zgasio napisał: Co zrobiłeś z wiązką od haku? Piękna sztuka! Obciąłem i zaizolowałem termokurczem Chyba się ostatnio mijaliśmy w Międzyrzecu koło stoku, twoja też niczego sobie
michal5100 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2021 Więc tak, wpadł gwint i przy okazji przerzuciłem koła na całoroczne. Póki co tylko 18, ale nie chce narazie zakładać na zimę 19, także większe koło dopiero na marzec/kwiecień. Teraz tylko trzeba czekać na wolny termin u lakiernika i działamy dalej
VRGOOD Opublikowano 17 Grudnia 2021 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Wygląda super z jakiego modelu felga i jakie parametry ?
michal5100 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2021 W dniu 17.12.2021 o 22:51, VRGOOD napisał: Wygląda super z jakiego modelu felga i jakie parametry ? Dzięki , to jakieś repliki rotorów, 18x8j et45 z tego co pamiętam
tuzo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Bardzo ładnie siadło przy tej feldze widziałbym jakieś większe heble
Zgasio Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 W dniu 16.12.2021 o 20:11, michal5100 napisał: Obciąłem i zaizolowałem termokurczem Chyba się ostatnio mijaliśmy w Międzyrzecu koło stoku, twoja też niczego sobie Czyli nie tylko mi się nie chciało wyciągać całej wiązki ? oo jeśli to były godziny wieczorne około 23 to taak byliśmy na parę aut na spocie w Międzyrzecu ?
Rekomendowane odpowiedzi