dawid7737 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 Dokładnie jak pisze @Dev zaciski z a6 i tutaj jest 345mm dokladnie to tarcza z s4 b8 lift 345x30mm
Dev Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 5 minut temu, dawid7737 napisał: Dokładnie jak pisze @Dev zaciski z a6 i tutaj jest 345mm dokladnie to tarcza z s4 b8 lift 345x30mm Przedlifty też miały 345x30mm
dawid7737 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 18 minut temu, Dev napisał: Przedlifty też miały 345x30mm Z tego co mi wiadomo 345x29,5mm?
dawid7737 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 Godzinę temu, Dev napisał: Był taki rozmiar bodajże do połowy 2010r To miałem na myśli jeszcze myślę czy zmienić płyn na motul rbf660 bo teraz dolałem tylko co było pod ręką chyba bosch hp
Norbas Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 W dniu 6.01.2022 o 21:46, Dev napisał: ciesz sie ze nie conti na którym co chwila wychodzą fakapy w postaci wyjących rozrzadów lub cieknących pomp ja zakładam tylko Dayco, zero reklamacji Co oni za graty tam wsadzają ? Pasek tez lipny ? Conti tez dawał na pierwszy montaż paski rozrządu...
kris_91 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 W dniu 6.01.2022 o 19:13, dawid7737 napisał: i taki smaczek na felgi sobie wymyśliłem Skad te naklejki?
dawid7737 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2022 2 godziny temu, kristof91 napisał: Skad te naklejki? na allegro zamawiałem, jak chcesz linka pisz pw podeśle Ci;) wziałem jedną na zapas bo bałem się że odleci po myciu myjką ale zero problemów
Muskel1 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 12 godzin temu, kristof91 napisał: Skad te naklejki? allegro.pl ALLEGRO.PL
dawid7737 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Dokładnie te co podesłał @Muskel1 Teraz szukam zderzaka na tył w dobrej monecie ale jeszcze się waham pomiędzy sline a S4 bo to w sumie tylko dyfuzor
dawid7737 Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) Gruby aktual a tak serio to narazie nic sie nie dzieje, tylko wpadły nowe pióra bosch, ori kapselki na śruby i żarówki led w wsteczne to co powinno być w lifcie ori później może zrobię zdjęcie po ciemku jak świeca ? Edytowane 6 Maja 2022 przez dawid7737 1
dawid7737 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Mała aktualizacja auto było na wizycie u lakiernika polakierowane nowy zderzak tył, błotnik pt i drzwi pt( błotnik i drzwi poprawka co kiedyś już bylo robione w aso), do tego dokładka s4, końcówki Ulter 100mm satynowe. No i uzupełniłem braki w chemii Teraz szukam kolejnych rzeczy do modów, no i zimowek chyba jakieś z a5, bo te co były 16” sprzedane ? 1 1
Leszczonka Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 26 minut temu, dawid7737 napisał: Mała aktualizacja auto było na wizycie u lakiernika polakierowane nowy zderzak tył, błotnik pt i drzwi pt( błotnik i drzwi poprawka co kiedyś już bylo robione w aso), do tego dokładka s4, końcówki Ulter 100mm satynowe. No i uzupełniłem braki w chemii Teraz szukam kolejnych rzeczy do modów, no i zimowek chyba jakieś z a5, bo te co były 16” sprzedane ? d*pa na plus ale myśle ze rozmiar końcówek czyli setki spoko pasują do dyfuzora sline a tu trochę wiadra wyszły 90 wydaje mi się w sam raz chyba że po prostu wystaja sporo i może temu,ja moje setki tez na początku wysunąłem ale zaraz uświadomili mi ze jednak bardziej schowane lepiej wyglądają
dawid7737 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2022 18 minut temu, Leszczonka napisał: d*pa na plus ale myśle ze rozmiar końcówek czyli setki spoko pasują do dyfuzora sline a tu trochę wiadra wyszły 90 wydaje mi się w sam raz chyba że po prostu wystaja sporo i może temu,ja moje setki tez na początku wysunąłem ale zaraz uświadomili mi ze jednak bardziej schowane lepiej wyglądają No dokładnie muszę jeszcze pogrzebać z wydechem i je trochę schować, wziąłem setki bo chciałem wypełnić fajnie wnękę, może jutro spróbuje i wrzuce fotę
Shkf Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, dawid7737 napisał: Mała aktualizacja auto było na wizycie u lakiernika polakierowane nowy zderzak tył, błotnik pt i drzwi pt( błotnik i drzwi poprawka co kiedyś już bylo robione w aso), do tego dokładka s4, końcówki Ulter 100mm satynowe. No i uzupełniłem braki w chemii Teraz szukam kolejnych rzeczy do modów, no i zimowek chyba jakieś z a5, bo te co były 16” sprzedane ? Ładnie się prezentuje, aczkolwiek jak kolega wyżej pisał troszkę te końcówki chyba za bardzo wysunięte. A tak to bardzo na plus do wyglądu z tyłu samochodu. A i jak masz gdzieś linka etc. odnośnie żarówek do wstecznych świateł to było by super jak byś wysłał tutaj lub na priva. Super robota i czekam na więcej aktualizacji bo sam na wiosnę zabieram się za swoją sztukę wizualnie itd. Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez Shkf
dawid7737 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2022 W dniu 14.08.2022 o 00:10, Shkf napisał: Ładnie się prezentuje, aczkolwiek jak kolega wyżej pisał troszkę te końcówki chyba za bardzo wysunięte. A tak to bardzo na plus do wyglądu z tyłu samochodu. A i jak masz gdzieś linka etc. odnośnie żarówek do wstecznych świateł to było by super jak byś wysłał tutaj lub na priva. Super robota i czekam na więcej aktualizacji bo sam na wiosnę zabieram się za swoją sztukę wizualnie itd. Dzięki wielkie wydech lekko schowałem, linka zaraz podeśle bo dawno mnie tu nie było Aktualizacja teraz taka ze wpadła druga a4 tyle ze b7 avant 2,0 BPW, zobacze może tez założę temat by mieć podglad co zrobione bo to raczej taki oem+ zostanie
szerokow Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 No i to jest dobry kokpit! __________________________________ Broker Ubezpieczeniowy - dlaczego warto skorzystać z jego usług? - MediPakiet WWW.MEDIPAKIET.PL Kim jest Broker Ubezpieczeniowy? Dlaczego jest lepszy od agenta ubezpieczeniowego? I dla kogo sa usługi brokerskie?
Misieqq7 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Opublikowano 8 Grudnia 2022 W dniu 31.03.2022 o 00:18, dawid7737 napisał(a): U mnie coś ruszyło w końcu w ubiegły weekend założyłem zestaw na przód na tarczy rotinger i klockach textara no i przy okazji od razu jeszcze zamontowałem eibachy Zbieżność dziś po pracy w końcu ustawiłem bo miałem chwilkę, teraz zbieram kasę na zestaw na tył 330mm, ale wcześniej jeszcze chce zrobić wydech i zderzak skoro czeka na tych Eibach siadło tyle ile producent zakłada? opony masz 255 na 35? bo zastanawiam się pomiędzy zamiennikami sachs 1be a eibach pro kit
Rekomendowane odpowiedzi