MARCIN607 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ale chodzi mi po głowie jakiś oczojebny kolorek różowe :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 nie jestes sam tez mysle malowac felgi na bialo na nast rok :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 wypucowany na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ładnie, ja swojego dziś też w końcu dopieściłem, fotek brak bo już się robiło ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloxx Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 super zrobione wiem już na czym się wzorować i mam jakiś pogląd pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 super zrobione wiem już na czym się wzorować i mam jakiś pogląd pzdr tylko jak będziesz chciał czarne koło to bez 19-ki nie podchodź każdy jak zobaczy to myśli że to 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 a lampa tylna jeszcze nie zmieniona???? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dlatego właśnie musisz koniecznie koła przemalować, nie po to się człowiek męczy na 19" żeby ludzie myśleli że to 18" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 a lampa tylna jeszcze nie zmieniona???? pozdro inwestuje wszystko w olej napędowy muszę się w końcu zebrać i poprawić te pierdoły Dlatego właśnie musisz koniecznie koła przemalować, nie po to się człowiek męczy na 19" żeby ludzie myśleli że to 18" :> ja wiem czy taka męka jedynie to że słabiej idzie a więcej pali mi przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie chcę się wymądrzać ale jak się dobierze odpowiedni zamiennik od oryginalnego rozmiaru to zużycie nie powinno być zauważalnie większe niż na serii i przyspieszenie także, ja w moim ex B7 przeszedłem z 205/55/16 na 225/40/18 w spalaniu nie zauważyłem żadnej różnicy a w sprincie było lepiej z powodu lepszej trakcji więc dziwią mnie te stwierdzenia że, większe felgi to gorsze osiągi, z zasady im więcej alu a mniej gumy z drutem tym mniejsza masa nie resorowana i mniejsze opory i obciążenia układu przeniesienia napędu - jak zawsze moge być w błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie tyle rozmiar felg ma na to wpływ co rozmiar kapcia przy przejściu ze 195 na 245 różnica jest odczuwalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 aaa, to co innego, jak to się w WLKP mówi, za szpan się płaci my oszczędzamy na gumkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 chipsa masz ? bo nie pamiętam ale generalnie zmieniło by spalanie na niższe, Nm robią swoje przy takich konwersjach ogumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekrasz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 czerwone paski na fele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 chipsa masz ? bo nie pamiętam ale generalnie zmieniło by spalanie na niższe, Nm robią swoje przy takich konwersjach ogumienia jeszcze nie, jak się wyklaruje po wakacjach czy audi zostanie na dłużej to dorzucimy trochę kunia i Nm czerwone paski na fele! ostatnio mi ojciec zrobił srebrny na krawężniku paski mi się nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 BBS + pasek albo w ori wydaniu tak jak np. w Advanti albo lity kolor, nie ma co robić wiochy[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 01:03_________________________________________________miałem na myśli BBS + pasek a reszta OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 jak kupa wygląda :gwizdanie: stare vt jeszcze z chromami [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 01:11_________________________________________________ciemna szybka, poprawić kilka pierdół i z zewnątrz będzie [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 01:13_________________________________________________no może jeszcze bi-xenon by się przydał do pełni szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ten paseczek by miodnie wyglądał na rancie w polerce, a nie w czerwonym Jakbyś miał nico chromu gdzieś na zewnątrz, to by pasował jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi