wuju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 wuju - gorzej jak ktoś z boku pomyśli, że to "różowa landryna" prowadzi to A4 i ten napis "pussy wagon" to od kierowcy jest :polew: Ja bym pod balety nie podjeżdżał, bo chłopaków rozjuszysz i będzie pupa "zbita" nie uczęszczam na wiejskie wstrząsy a jak już gdzieś do klubu to ja się w kierowce nie bawię wiec luzik a to co ludzie myślą to mi lata koło :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:33_________________________________________________za długo na 17 nie pojeździłem :gwizdanie: auto już stoi na 19 et 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 poka poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 wieczorem jak umyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 wieczorem jak umyje jak zwykle chodz moje umyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 wieczorem jak umyje czyli nic nie bedzie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 :kox: więcej jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 hehe standard fele :gwizdanie: ale odrazu lepiej te chcesz malowac na bialo? czy inny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Do malowania te fele będą lepsze niż BBSy bo są pełniejsze i lepiej będzie widać kolor wg mnie. BBSy mają cienkie te ramiona/szprychy i kolor na nich ginie. Także jeśli chcesz iść w kolor to dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 jak dla mnie te fele tylko w chromie i nie wieśniaczyć ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jaka tam masz opone? Bo wyglada na 225. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Mi się ta felga nie podoba, ale nie każdemu znowuż musi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 :kox: więcej jutro obdarles zderzak czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 obdarles zderzak czy nie tak się zatrzymałem dalej bym się zawiesił :gwizdanie: Jaka tam masz opone? Bo wyglada na 225. tak 225 fele na razie zostają jak są bo pewnie tez na nich długo nie pojeżdżę w 2 połowię sierpnia chyba całe będzie do sprzedania czas pokaże ale muszę powiedzieć że felgi może oklepane robią straszną robotę tym bardziej że et jest 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wspolczuje tylko jazdy na 225, przeciez to zero opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Daj te obiecane fotki, już jest jutro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wspolczuje tylko jazdy na 225, przeciez to zero opony no trochę mało Daj te obiecane fotki, już jest jutro :> ładują się [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 11:02_________________________________________________parę jest trochę nowych gratów typu felgi, lampa z tyłu, żarniki, listwa przy szybie, motul i filtry wskoczyło ostatnio... :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 11:20_________________________________________________jak zostanie na dłużej to wskoczy jeszcze dokładka od cupry, bi xenon, szybka ciemna, i może elektryczne szyby z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nieźle, bardziej mi się podoba niż na czarnych . Teraz przynajmniej widać, że to duże koło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 dobrze wygląda ale z dekielkami byłoby chyba lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 dobrze jest nie trza zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 mało brakowało a sam bym brał taka felge w 19 stce... tylko nie mogłem sie dogadac ze sprzedawca. Jak czaje na twoje glebe to nie wiem jak dajesz rade jechac ja mam około -35/40 i obcieram czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi