Prezes870 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ja z allegro kupowalem do b5 placilem 48zl z przesylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 aso Ja z allegro kupowalem do b5 placilem 48zl z przesylka jak piszesz o tym module to on ma ponoc jeden minus..... ze jak wrzucisz kierunek normalnie i potem wylaczysz to kierunek jeszcze miga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 aso Ja z allegro kupowalem do b5 placilem 48zl z przesylka jak piszesz o tym module to on ma ponoc jeden minus..... ze jak wrzucisz kierunek normalnie i potem wylaczysz to kierunek jeszcze miga Co prawda nie w a4 b5, ale jeżdżę z tymi komfortem i nie ma takiej sytuacji. To raczej opinia osoby, która jechała i pierwszy raz macała manetkę z tym modułem. Na początku też dziwnie mi się tego używało, potem wszystko normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jakiej sytuacji nie ma? Przeczytaj jeszcze raz.... Chodzi o moduly z allegro i ori moduly..... Mam takie cos tez w mercedesie i mialem w nisanie i wiem jak to powinno chodzic.... A te z allegro napewno mialy jedenproblem chyba ze sa juz moze poprawione Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka udalo sie odswierzyc felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 w kuj-pom moda na czerwone dekielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 nom juz to pisalem na fb ze faino to wyglada cos sie ruszylo w temacie wpadly letnie kola i wylecial kolektor razem z egr-em.... dzis chwila to zrobilem podswietlanie nog z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 nom juz to pisalem na fb ze faino to wyglada cos sie ruszylo w temacie wpadly letnie kola i wylecial kolektor razem z egr-em.... dzis chwila to zrobilem podswietlanie nog z tylu Zazdroszczę, ją mam auto w maku z każdej strony, o nie wiem kiedy będzie chwilą żeby to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mi sie jak narazie skonczyly juz wszystkie graty ktore zalegaly w domu.... Zobaczymy jak dlugo tak bedzie... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Mi sie jak narazie skonczyly juz wszystkie graty ktore zalegaly w domu.... Zobaczymy jak dlugo tak bedzie... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka No to tym bardziej zazdroszczę , ale znając Ciebie to zaraz sobie coś nowego wymyslisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Mi sie jak narazie skonczyly juz wszystkie graty ktore zalegaly w domu.... Zobaczymy jak dlugo tak bedzie... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka A ile to roboty nowe kupić W silniku mozna dłubać dowoli u Ciebie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 przyszedl czas na mamy mercedesa mala rzecz a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 ile 1 spinka kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 ile 1 spinka kosztuje? za 3 zaplacilem cos ok 28zl ale mamy jakis maly rabat w aso jedyne jak na razie w tym roku zrobione foto po powrocie z Wladka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 duzo roboty wygłuszenie z 2.5 tdi wcisnac pod maske?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 nie, troche gimnastyki ale praktycznie wszystko ladnie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ok dzieki za info A czuc wogole roznice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 możesz podaćnumer części tej spinki do podszybia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ok dzieki za info A czuc wogole roznice? ciezko mi powiedziec bo zakladalem ja jak wygluszalem podloge i grodz od wewnatrz, takze niewiem czy ona sama duzo daje możesz podaćnumer części tej spinki do podszybia? 8D0 819 643 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 ile mogl bym wolac za swoja padake? ze wszystkim co do niej mam, zimowki, box, stare zderzaki, tylna klape eu....... wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi